Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis"kaktusas

QUOTE(alduze @ 2008 12 30, 12:47)

user posted image

Linksmų jums Naujųjų Metų. 4u.gif

ui kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 01 01, 22:33)
Pumpuru metimas turbut priklauso ir nuo rusies nes dabar pirkau ivairiu spalvyciu kaktuselius tai vieni numete iki vieno o kitiems net ne galvoj mesti zydi kuo nuostabiausiai  wub.gif  o vienas is vis stovi su pumpureliais ir nei meta nei zydi  g.gif

SU NAUJAISIAIS METAIS user posted image user posted image
Zirdus meto chibridai,o naturaliu atspalviu,nekryzminti kaledukai ziedu nemeto,nebent iskirtinais atvejais,kai labai ryski temperaturos kaita mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kalėdukas tai žydi per metus keletą kartų doh.gif net nežinau, ar verta jį taip vadint. O pumpurėlius numetė, kai pradėjo šildyt.
Atsakyti
QUOTE(alduze @ 2008 12 30, 12:47)
Aš taip pat noriu pasirodyti su savo kaktusėliu, pirktu prieš 2 savaites. Buvo daug pumpurėlių, kurie virto labai gražiais žiedėliais. Mane jie džiugina jau visą savaitę.

QUOTE(Lietuva @ 2008 12 30, 22:17)
Štai koksai gražuolis  wub.gif

o jau groziai wub.gif wub.gif seiles tik tysta doh.gif
Atsakyti
Mano raudonas kaledukas (pirmametis) tik dabar pradejo zydeti. Ir ziedeliu dar nedaug, bet svarbiausia salva pamaciau, nes nezinojau ka auginu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2009 01 06, 14:13)
Mano raudonas kaledukas (pirmametis) tik dabar pradejo zydeti. Ir ziedeliu dar nedaug, bet svarbiausia salva pamaciau, nes nezinojau ka auginu smile.gif

tai nepamirstam pasirodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskis varo antru "zachodu" doh.gif:
http://public.fotki....f/dsc00043.html
Atsakyti
Sveikos merginos, perlaisciau savo gelyte. Pries koki men. tiek daug ziedu buvo sukrovus, kiti pradejo skleistis, ir va perlaisciau doh.gif . Visi pumpurai nukrito, tai dabar be ziedu ir stovi. Kazin kaip cia bus ?
Atsakyti
QUOTE(dija78 @ 2009 01 08, 08:25)
Sveikos merginos, perlaisciau savo gelyte. Pries koki men. tiek daug ziedu buvo sukrovus, kiti pradejo skleistis, ir va perlaisciau doh.gif . Visi pumpurai nukrito, tai dabar be ziedu ir stovi. Kazin kaip cia bus ?

Nieko nebus.(pastoves lyg pavytes ir tiek)Tik dabar kuri laika neliekit.Siaip jei turit tyikraji kaleduka,tai sis uz keliu men.turetu antrasyk sukrauti ziedus :0
Atsakyti
maniske, tau puse nuzydejo, o kita puse greitai zydes biggrin.gif

merga, man kazko fotke neatsidaro schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 12 sausio 2009 - 11:06
ir mano lasisinis antra karta ziedukus krauna,pirma karta zydejo lapkriti smile.gif
Atsakyti
nu maniskis ir baltas ir tas geltonas, parode po viena zieda ir viskas g.gif
Atsakyti