Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(Žaliai lyja @ 2008 12 11, 22:06)
Žinau žinau  doh.gif  biggrin.gif
Na bet dar labiau neapsimoka man imt ir į užsienį iš platintojų siųstis biggrin.gif

tai taip smile.gif
Atsakyti
nu nesupratau truputuka, jus kauke dedat pries plovima, tai jei as naudoju putas laka, tai kaip as ta kauke desiu, ant lako? nu nesamone
Atsakyti
Ruosiuos pirkt po eglute vitamino C seruma, zesim koks poveikis bus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2008 12 12, 11:21)
nu nesupratau truputuka, jus kauke dedat pries plovima, tai jei as naudoju putas laka, tai kaip as ta kauke desiu, ant lako? nu nesamone

Nežinau, aš tai skaitau tai kas ant pakuotės parašyta.
Aš tai kai nieko nanaudoju,tai net patogiau taip, nes anksčiau suriebindavo kaukės man plaukus šiek tiek, o dabar šampūnas nuplauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2008 12 12, 10:21)

Jeigu to lako daug,tai gali jį nuplauti ir ant drėgnų plaukų dėti kaukę,taip ir yra rekomenduojama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 12 11, 23:07)
Jūs čia rimtai  blush2.gif  aš visada po šampūno ją dedu  doh.gif  ir palaikau apie 15min  blush2.gif

Nu as tos kaukes aprasyme skaiciau kad pries reik det 4u.gif taip ir darau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 12 gruodžio 2008 - 13:34
QUOTE(Dasha @ 2008 12 11, 18:09)
Roxeta del vit C tai atsargiai, pirmiau bandyk, si serija man labai issausino oda, nors maniske misri, ir cia veiksmas buvo netgi pavasari, ne ziema..
siaip jautriai odeliai idealu Aloe serija. Putos is vis nuostabios yra good.gif
Superinis vazelincikas, sveikinu  4u.gif kartais nesuprantu, kaip seniau be kai kuriu priemoniu is vis isgyvenau  lotuliukas.gif

dekui 4u.gif zinok tikrai labai geras, va siandien lupos jau minkstos minkstos thumbup.gif kaip as jo neuztikau anksciau g.gif aciu supermamytes uz rekomendacijas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 12 11, 18:59)
mokėjai 29LT?

mokejau 5 eurus su kapeikom, nes buvo 20% nuolaidos clap.gif tai cia jau gaunas geras daiktas vos ne uz dyka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 12, 10:18)
Ruosiuos pirkt po eglute vitamino C seruma, zesim koks poveikis bus  wub.gif  wub.gif

o pirksi buteliuke ar kapsulytes?
Atsakyti
moterys,gl kuriai nereikia sepetelio mineralinei pudrai, ar turite atliekama ir norite parduoti,mielai nupirkciau, taip pat nupirkciau ir pudryte mineraline 4 numeriuka. biggrin.gif jau beviltiskai ieskau forumuose pigiau biggrin.gif,nes kainos parduotuvese tai atsiprasau ohmy.gif stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 12 12, 15:56)
moterys,gl kuriai nereikia sepetelio mineralinei pudrai, ar turite atliekama ir norite parduoti,mielai nupirkciau, taip pat nupirkciau ir pudryte mineraline 4 numeriuka.  biggrin.gif jau beviltiskai ieskau forumuose pigiau biggrin.gif,nes kainos parduotuvese tai atsiprasau  ohmy.gif  stupid.gif

Tai pirk per platintojas,pas jas pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramirėja: 12 gruodžio 2008 - 16:27
QUOTE(NooR @ 2008 12 12, 15:50)
dekui 4u.gif zinok tikrai labai geras, va siandien lupos jau minkstos minkstos thumbup.gif kaip as jo neuztikau anksciau g.gif aciu supermamytes uz rekomendacijas 4u.gif
Papildyta:

mokejau 5 eurus su kapeikom, nes buvo 20% nuolaidos clap.gif tai cia jau gaunas geras daiktas vos ne uz dyka biggrin.gif
Papildyta:

o pirksi buteliuke ar kapsulytes?

buteliuke seruma manau geriau, kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 12 12, 17:26)
Tai pirk per platintojas,pas jas pigiau mirksiukas.gif

zinau bet man jau reikia kita savaite turet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 12 12, 14:05)
Jeigu to lako daug,tai gali jį nuplauti ir ant drėgnų plaukų dėti kaukę,taip ir yra rekomenduojama mirksiukas.gif

Na taip, man atrodo, kad į drėgnus turėtų geriau susigert nei į sausus ax.gif
Atsakyti