Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(roxeta @ 2008 12 11, 12:19)
Sveikos panikes smile.gif turiu vieną klausimuką,matau giriat perkat TBS produkcija, Aš dar nieko nesu išbandžiusi bet planuoju,norėčiau patarimo, kokias veido priemones geriause pirki,mano oda labai pradėjo sausėti šerpetoti,prarado liguma ir skaistuma.pradejo raudonuoti.ka patartumė??ir ar tikrai padėtu?? Ačiu mergaitės už atsakymus  4u.gif

Pas mane oda panasi 4u.gif man labai tinka ir patinka is E serijos kauke 4u.gif poto oda svelni labai, atsigavus.. 4u.gif seip lygiai odai tas aliejukas su vitaminu C atrodo yra, tik jo pardese nera, tik per konsultantes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(myth @ 2008 12 11, 12:34)
atsimenu, kažkada naudojau kitokias depiliacines vaškines juosteles, ir nuvalydavau specialiom drėgnom raminančiom servetėlėm..
reiks paieškot to aliejuko smile.gif oda nesudirgsta visiškai, bet va lipnumas tai nervina smile.gif
ačiū  4u.gif

Turetu padet.. gal yra vien to aliejuko pirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roxeta @ 2008 12 11, 11:19)
Sveikos panikes smile.gif turiu vieną klausimuką,matau giriat perkat TBS produkcija, Aš dar nieko nesu išbandžiusi bet planuoju,norėčiau patarimo, kokias veido priemones geriause pirki,mano oda labai pradėjo sausėti šerpetoti,prarado liguma ir skaistuma.pradejo raudonuoti.ka patartumė??ir ar tikrai padėtu?? Ačiu mergaitės už atsakymus  4u.gif

sveika mirksiukas.gif
na reikia kad geriau savo odele apibudintumete, na sausa ar misri ir pradejusi del salto sezono sauseti. o siaip geriausia kad nueitumete i tbs parduotuve ir ten paprasytumete konsultanciu patarti ir duoti kokiu meginuku pabandymui mirksiukas.gif tik taip atsirinksit produktus kurie labai gerai tiks jusu odelei.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 11, 11:56)
Pas mane oda panasi  4u.gif man labai tinka ir patinka is E serijos kauke  4u.gif poto oda svelni labai, atsigavus.. 4u.gif seip lygiai odai tas aliejukas su vitaminu C atrodo yra, tik jo pardese nera, tik per konsultantes  4u.gif

amber aciu uz patarimus smile.gif

o kaip aloe serija?? esu naudojus kunui aloe tik kitos firmos tai labai padejo,,idomu kaip veidui??
Papildyta:
QUOTE(mecia @ 2008 12 11, 12:04)
sveika mirksiukas.gif
na reikia kad geriau savo odele apibudintumete, na sausa ar  misri ir pradejusi del salto sezono sauseti. o siaip geriausia kad nueitumete i tbs parduotuve ir ten paprasytumete konsultanciu patarti ir duoti kokiu meginuku pabandymui mirksiukas.gif tik taip atsirinksit produktus kurie labai gerai tiks jusu odelei.

oda yra sausa,ir buna visus metus sausa,serpetoti pradejo dabar ir tas vietas kur serpetoja,grauzia...aciu uz patarima..reiks nueiti i tbs.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roxeta @ 2008 12 11, 12:11)
oda yra sausa,ir buna visus metus sausa,serpetoti pradejo dabar ir tas vietas kur serpetoja,grauzia...aciu uz patarima..reiks nueiti i tbs.. 4u.gif  4u.gif

na tuomet tikrai turetu tikti amber123 siulyta vitE linija, o alijosius jautriai odai skirtas, galbut ir sita linija tiktu ir patiktu mirksiukas.gif
o tbs parduotuvej tai drasiai meginuku prasykit, nes daznai konsultantes pacios nesiulo, bet jos privalo duoti meginuku pabandymui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roxeta @ 2008 12 11, 13:11)
amber aciu uz patarimus smile.gif
o kaip aloe serija?? esu naudojus kunui aloe tik kitos firmos tai labai padejo,,idomu kaip veidui??

Ner uz ka mirksiukas.gif 4u.gif turiu ir aloe serijos kauke veidui, kaip tik vakar dariausi..tai irgi faina zinok 4u.gif irgi svelni odyte ir t.t 4u.gif man patinka 4u.gif
O sakau, kas liecia odos lyguma, tai girdejau geru atsiliepimu apie ta aliejuka su E 4u.gif oda kaip silikonu apsitraukia smile.gif bet kadangi nebandzius, tai rekomenduot negaliu smile.gif o seip super sausai odai dar tinka kremas su kanapem 4u.gif o as naudoju alyvuogiu krema bet ne tbs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 11 gruodžio 2008 - 12:47
AMBER >>MECIA>> ACIU UZ PATARIMUS smile.gif REIKS ISIGYTI IR ISBANDYTI, O TAI JAU TIEK VISKO ISBANDYTI,KAD doh.gif IR POVEIKIO JOKIO doh.gif ISIGYSIM ,ISBANDYSIu IR TADA JAU SAVO PATIRTIMI PASIDALINSIu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roxeta @ 2008 12 11, 13:35)
AMBER >>MECIA>> ACIU UZ PATARIMUS smile.gif REIKS ISIGYTI IR ISBANDYTI, O TAI JAU TIEK VISKO ISBANDYTI,KAD  doh.gif  IR POVEIKIO JOKIO  doh.gif  ISIGYSIM ,ISBANDYSIu IR TADA JAU SAVO PATIRTIMI PASIDALINSIu smile.gif

Lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Pamaciau kaledines serijos gaminiu ir kalediniu rinkiniu kainas amerikieciu TBS puslapy, tai net sirdis suspurdo-50 procentu nuolaida!!! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(pucukelis @ 2008 12 11, 17:51)
Pamaciau kaledines serijos gaminiu ir kalediniu rinkiniu kainas amerikieciu TBS puslapy, tai net sirdis suspurdo-50 procentu nuolaida!!! ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif

blink.gif o cia tai jo..
Atsakyti
na pagaliau nuzygiavau i TBS siandien ir nusipirkau vazelina su kanapem, nes niekaip neprisiruosdavau doh.gif tai sedziu dabar lupas issitepus, pakolkas jausmas geras, nesmirda visai lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes tas oras dabar, kad be vazelino nei prokur
Atsakyti
Buvau ir aš šiandien TBS smile.gif
Nusipirkau kaukę braziliškų riešutų ir medaus balzamą. Dabar negaliu sulaukt ryto, kai bandysiu wub.gif

Ir uosčiau Kalėdinius sviestus. Vanilinis ir spanguolių labai patiko, bet dar susilaukiau, nes bijau, kad kvapas per intensyvus gali būt.
Atsakyti
Dabar paskaičiau, rimtai reikia kaukę prieš šampūną ir balzamą dėt? blink.gif
Keistai kažkaip biggrin.gif
Atsakyti