Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Gal galit parekomenduoti sampuna kkoki sausiems plaukams??? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 08, 22:36)
tai pas amerikiecius dramblio skura turbut doh.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu gal jis labai svelnus tas sveiktiklis..tai ko gi nesveist wink.gif

QUOTE(LokiTana @ 2008 12 08, 22:53)
Turiu jazmino kvapo kuno pieneli, 60 ml, mazuti, tai man nepatiko  schmoll.gif

Kazkaip sausino oda, ir pasitepus jo, gal pusvalandi taip nemalonu ir nepatogu su juo vaiksciuot buvo, taip nervavo, tai nebenauduoju jo ir nieko daugiau is body shopo neperku  bigsmile.gif  doh.gif

as irgi turejau...tai man visai nieko buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2008 12 09, 07:43)
nu gal jis labai svelnus tas sveiktiklis..tai ko gi nesveist wink.gif

Na, jei tas avietinis šveitiklis toks pat kaip ir vyšninis, tai jis toks labiau gelinis (kaip kad greipfrutų ar passion fruit), drebučiai kažkokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2008 12 09, 09:20)
Na, jei tas avietinis šveitiklis toks pat kaip ir vyšninis, tai jis toks labiau gelinis (kaip kad greipfrutų ar passion fruit), drebučiai kažkokie  biggrin.gif

nu tai aisku -sveiks nors ir 5 kartus per diena, vis tiek nieko nenusveisi biggrin.gif
Atsakyti
Ka galite pasakyt apie The body focus seruma nuo seliulito? ir ka geriau pirkt vit C seruma ar kapsules - man reik kad suvienodintu odos spalva smile.gif
Atsakyti
smile.gif turiu dovanų Kalėdom smile.gif newyear.gif
Atsakyti
Norejau paklaust del kanapiu linijos.. 4u.gif is atsiliepimu supratau, kad kvapas nelabai koks.. bet ar ten jau labai smirda ar imanoma kentet? biggrin.gif 4u.gif ta prasme ar labai stiprus kvapas? Aplinkiniai pvz uzuodzia kai bunat rankas ar kuna pasitepusios? g.gif labai toli iki pardes varyt uostyt.. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 09, 11:12)
Ka galite pasakyt apie The body focus seruma nuo seliulito? ir ka geriau pirkt vit C seruma ar kapsules - man reik kad suvienodintu odos spalva  smile.gif

turiu, naudoju, patinka smile.gif
Atsakyti
O as dabar pasimetusi unsure.gif ,pradejau naudoti priemones nuo spuogeliu,kuriu turiu pries mmm doh.gif ,bet nezinau ar cia nuo TBS ,bet toj vietoj kur patepu dar padaugeja blink.gif ,siaip serumas naktinis ir dieninis kremas is arbatmedzio patinka,gal dar ir su vitaminu C isbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 09, 15:46)
Norejau paklaust del kanapiu linijos.. 4u.gif is atsiliepimu supratau, kad kvapas nelabai koks.. bet ar ten jau labai smirda ar imanoma kentet?  biggrin.gif  4u.gif ta prasme ar labai stiprus kvapas? Aplinkiniai pvz uzuodzia kai bunat rankas ar kuna pasitepusios?  g.gif labai toli iki pardes varyt uostyt.. ax.gif  biggrin.gif

Naudoju kanapinį rankų kremą,tai dėl kvapo nemanau kad jį iš tolo kas užuodžia biggrin.gif betepant jis jaučiasi kažkiek(nors dabar net nebeužuodžiu bigsmile.gif )bet jis labai greit susigeria,tai ir kvapas tuo pačiu dingsta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 12 09, 17:06)
Naudoju kanapinį rankų kremą,tai dėl kvapo nemanau kad jį iš tolo kas užuodžia biggrin.gif betepant jis jaučiasi kažkiek(nors dabar net nebeužuodžiu bigsmile.gif )bet jis labai greit susigeria,tai ir kvapas  tuo pačiu dingsta rolleyes.gif

Sakai? g.gif nes kazkas minejo, kad toks kvapas kaip pelesiu.. tai zinai, jei pasitepsiu ir uzuos kas, tai galvos kad as cia pelesiais smirdziu doh.gif lotuliukas.gif bet jei sakai nelieka to kvapo.. 4u.gif o poveikis tai kiek zinau labai geras taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 09, 16:10)
Sakai?  g.gif nes kazkas minejo, kad toks kvapas kaip pelesiu.. tai zinai, jei pasitepsiu ir uzuos kas, tai galvos kad as cia pelesiais smirdziu  doh.gif  lotuliukas.gif bet jei sakai nelieka to kvapo..  4u.gif o poveikis tai kiek zinau labai geras taip?  smile.gif

Bent jau rankom,tai man nepakeičiamas thumbup.gif
Atsakyti