Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(amber123 @ 2008 12 09, 15:10)
Sakai?  g.gif nes kazkas minejo, kad toks kvapas kaip pelesiu.. tai zinai, jei pasitepsiu ir uzuos kas, tai galvos kad as cia pelesiais smirdziu  doh.gif  lotuliukas.gif bet jei sakai nelieka to kvapo..  4u.gif o poveikis tai kiek zinau labai geras taip?  smile.gif

doh.gif nu as delto ir galvojau is kazkur ta kvapa zinau, nu bet o prisimint nei pro kur schmoll.gif jo, cia tai tiksliai pelesiai doh.gif na, tas kvapas palaipsniui issigaruoja, bet pasitepus iskart tai jaucias, jaucias..nu aisku ne taip, kad zmones uzuode perbegtu i kita gatves puse lotuliukas.gif o del poveikio tai jis man geriausias is visu turetu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 09, 16:46)
Norejau paklaust del kanapiu linijos.. 4u.gif is atsiliepimu supratau, kad kvapas nelabai koks.. bet ar ten jau labai smirda ar imanoma kentet?  biggrin.gif  4u.gif ta prasme ar labai stiprus kvapas? Aplinkiniai pvz uzuodzia kai bunat rankas ar kuna pasitepusios?  g.gif labai toli iki pardes varyt uostyt.. ax.gif  biggrin.gif

as paprasiau tbs meginuko kanapiu ranku kremo, tai pasitepiau namie, dar paslankiojau, po kokiu 10 minuciu iejau i kambari, tai mano brangusis paklause "kas cia taip dvokia".... tai turbut nepirksiu smile.gif ir stebuklingo poveikio nepastebejau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 12 09, 21:33)
O jus jau turit aviete biggrin.gif ?

tureicau gauti sia savaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 09, 21:55)
doh.gif nu as delto ir galvojau is kazkur ta kvapa zinau, nu bet o prisimint nei pro kur schmoll.gif jo, cia tai tiksliai pelesiai doh.gif na, tas kvapas palaipsniui issigaruoja, bet pasitepus iskart tai jaucias, jaucias..nu aisku ne taip, kad zmones uzuode perbegtu i kita gatves puse lotuliukas.gif o del poveikio tai jis man geriausias is visu turetu thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif va, padejau atsimint ane? lotuliukas.gif nu tai jei neperbega i kita puse, tai gerai tada.. svarbu kad vyras is lovos neismestu biggrin.gif tikiu kad geras 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(taskelis @ 2008 12 09, 22:01)
as paprasiau tbs meginuko kanapiu ranku kremo, tai pasitepiau namie, dar paslankiojau, po kokiu 10 minuciu iejau i kambari, tai mano brangusis paklause "kas cia taip dvokia".... tai turbut nepirksiu smile.gif ir stebuklingo poveikio nepastebejau...  ax.gif

blink.gif doh.gif o boze..teks lauke teptis lotuliukas.gif unsure.gif arba vyrui dujokauje uzdet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 12 09, 16:50)
turiu, naudoju, patinka smile.gif

dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 09, 21:05)
  blink.gif  doh.gif o boze..teks lauke teptis  lotuliukas.gif  unsure.gif arba vyrui dujokauje uzdet  biggrin.gif

bet ne viena atveji girdejau, kad vyrijai tas ranku kremo kvapas schmoll.gif as sesurui padovanojau, tai kazkaip mikliai jis dingo is regos lauko lotuliukas.gif sake dvokia. O maniskiui nieko bigsmile.gif AciuD, nes toks nuostabus tas kremas
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 09, 20:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif va, padejau atsimint ane?  lotuliukas.gif nu tai jei neperbega i kita puse, tai gerai tada.. svarbu kad vyras is lovos neismestu  biggrin.gif tikiu kad geras  4u.gif
Papildyta:
  blink.gif  doh.gif o boze..teks lauke teptis  lotuliukas.gif  unsure.gif arba vyrui dujokauje uzdet  biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei vyrui nepatinka, tegul ant sofkes miega mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau savaiminio idegio kremuka su vit E veidui smile.gif Gal kas jau isbandziusios?
Papildyta:
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 12 09, 21:45)
mineralinių šešėlių kainas gal -inot?

Kaip tik ziurinejau pardej 95 lt
Atsakyti
Ana savaite gerokai apsvarinau The Body shop'a lotuliukas.gif
Patinka man ju prekes thumbup.gif

Nusipirkau kuno sveitikli su gintaro ir silko priemaisom (ar kaip ten vadinasi) blush2.gif Niu super daiktas!!! Odyte liko svelni svelni... labai patiko ir kvapas wub.gif
Dar pirkau dovanu kaledoms ir kuno prausikli... O kas labiausiai patiko,kad gavau dovanu- kosmetine su tusu, lupu blizgesiu, duso zele ir veido kremu thumbup.gif O ta kosmetine kokia grazi,kaip rankinukas wub.gif
LIuks!!!

Beje,skaiciau apie kanapiu ranku krema klauset..
Man tai jis nesmirda schmoll.gif bet mano vyras tai visada raukosi, sako kokio cia s... uzsidejai lotuliukas.gif Bet poveikis man tai liuks thumbup.gif ir mamai buvau nupirkusi to kremo - tai ji isbandziusi labai daug ranku kremu, nes turejo bedu su ranku oda. Tai sita gyre labai thumbup.gif TIk del kvapo gal ne visiems patikt gali..
Atsakyti
Turiu pora klausimeliu ax.gif ,kokiai odai yra skirta juros dumbliu serija biggrin.gif ,gal kas naudojat dienini ar naktini krema 4u.gif ?
O vitam.C kremai veidui ar labai jie sviesina oda,nes nelabai noriu,kad nubalintu idegusi veida?
Atsakyti
Pirkau mamai gimtadienio proga kremą paakių su vit.E ir kremą rankoms su kanapėm, atsidžiaugt negali biggrin.gif O jau kiek nuolaidų akcijų atrakcijų, sutaupiau 20lt bigsmile.gif
Eisiu būtinai ir Kalėdinių dovanų pirkt į TBS rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 09, 16:46)
Norejau paklaust del kanapiu linijos.. 4u.gif is atsiliepimu supratau, kad kvapas nelabai koks.. bet ar ten jau labai smirda ar imanoma kentet?  biggrin.gif  4u.gif ta prasme ar labai stiprus kvapas? Aplinkiniai pvz uzuodzia kai bunat rankas ar kuna pasitepusios?  g.gif labai toli iki pardes varyt uostyt.. ax.gif  biggrin.gif

QUOTE(Dasha @ 2008 12 09, 22:50)
bet ne viena atveji girdejau, kad vyrijai tas ranku kremo kvapas  schmoll.gif  as sesurui padovanojau, tai kazkaip mikliai jis dingo is regos lauko  lotuliukas.gif  sake dvokia. O maniskiui nieko  bigsmile.gif  AciuD, nes toks nuostabus tas kremas

Man kažkaip visai netragiškas to kremo kvapas g.gif Ir nėra taip, kad ilgai jaustųsi. Vyras mano naudoja ir scrubą ir kremą, tai tikrai rankoms labai geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti