Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(ChinChin @ 2008 12 10, 21:24)
kad nebutu off topic - prisidedu prie mineralines pudros gerbeju biggrin.gif o avietes didelio ispudzio nepaliko... kazkaip tikejausi kazko tokio labai jau  wub.gif  bet...  schmoll.gif

Pamirsau ir as pagirti mineraline pudra, isigijau pries menesi ir esu labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 12 10, 21:37)
koks skirtumas kas kam dėkoja:) svarbu visi mylim TBS  wub.gif ir apsipatenkinę prekėmis  wub.gif

Aukso zodziai drinks_cheers.gif
Prie to pacio, dabar uzsitepiau taip riebiai ranku kremo kanapiu, tai is tikruju negaleciau pasakyt, kad jis ten kazkuom stebuklingas..arba mano rankos labai sausos unsure.gif seip tikrai fainas, nieko blogo negaleciau pasakyt, bet jei tiesiai is pardes pirkt, uz tokia kaina, kur ji parduoda tai nepirkciau.. unsure.gif o per tarpininkes tai apsimoka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 10 gruodžio 2008 - 22:13
Na manau arbatmedzio smarvei jokios kanapes neprilygs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Turiu veido kauke su arbatmedziu, o kad poveikis butu didesnis tai pries tai dar arbatmedzio aliejum issitepu, o paskui ant virsaus jau tepu kauke, tai visi kas aplinkui dusta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 10, 21:24)
QUOTE(Chardonnay @ 2008 12 10, 20:35)

kazkaip man keista, kad padekos labiausiai cia girdimos tik 1 narei, nors perkama tai ir is kitu, kiek zinau tu konkreciai tai Eglute vadindavai Nuber One sioje srityje rolleyes.gif

kad nebutu off topic - prisidedu prie mineralines pudros gerbeju biggrin.gif o avietes didelio ispudzio nepaliko... kazkaip tikejausi kazko tokio labai jau wub.gif bet... schmoll.gif

Na nezinau kame cia keistumas, kad padekoju g.gif Tiesiog pirkau pas Eglute, tai buvau (esu smile.gif ) super patenkinta viskuo, dabar reikejo butent tokiu dalykeliu kuriuos turejo Sandra, tai pas ja nusipirkau rolleyes.gif
Ir kaip kazkuri mergina pasake, tai kuo mes kaltos, kad ne visos pirkejos padekoja pardavejoms rolleyes.gif Ir nemanau, kad reikia apsistoti grieztai ties viena platintoja, juk pas ka nori - pas ta ir perki. Kad ir parduotuvej perki. Ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 12 10, 23:05)
Na manau arbatmedzio smarvei jokios kanapes neprilygs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Turiu veido kauke su arbatmedziu, o kad poveikis butu didesnis tai pries tai dar arbatmedzio aliejum issitepu, o paskui ant virsaus jau tepu kauke, tai visi kas aplinkui dusta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o man kaip tik arbatmedis labai kvepia, taip tonizuojanciai ir gaivinanciai rolleyes.gif siek tiek gal man akis grauzia (netepu ant ju, garai tik) bet siaip tai super daiktas gydant spuogelius thumbup.gif
tik va draugas mano labai jau pries ji spardosi, bet per prievarta istepu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 12 11, 00:05)
Na manau arbatmedzio smarvei jokios kanapes neprilygs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Turiu veido kauke su arbatmedziu, o kad poveikis butu didesnis tai pries tai dar arbatmedzio aliejum issitepu, o paskui ant virsaus jau tepu kauke, tai visi kas aplinkui dusta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu jau nu jau,tikrai nesmirda biggrin.gif ,turi specifini kvapa,netgi sakyciau tikrai kaip kokio medzio,tik truputi spirituotas biggrin.gif ,o kauke tai man thumbup.gif ,veidas toks svelnus buna rolleyes.gif

O del padekos uz TBS, as ta darau per AZ arba meilu,zodziu asmeniskai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 12 10, 23:49)
tik va draugas mano labai jau pries ji spardosi, bet per prievarta istepu lotuliukas.gif

mano vyras irgi ypatingai "myli" arbatmedi biggrin.gif sako- vel sita smarve uzsitepei, vsio, sivakar jokiu shurum-burum doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fea: 11 gruodžio 2008 - 07:31
Man irgi nelabai patinka arbatmedzio kvapas, bet zinokit palyginus su Australian body care (ABC) aliejuku grynu tai TBS dar ne toks smirdantis doh.gif ABC labai jau intensyvaus kvapo, nosi riecia ir i akis lenda garai unsure.gif bet ko tik nepadarysi del grozio, tuo labiau kai matai gerus rezultatus kovai pries tuos brudus, galiu ir pakenteti biggrin.gif
Atsakyti
padėkoja, bet nebūtinai taip viešai hihihi.gif [aš esu laaaaaabai patenkinta Fifa_Pifa 4u.gif ]

Arbatmedžio serijos produktai turi savotišką kvapą, bet aš prie jo jau pripratau wink.gif užtat tikrai labai džiaugiuos, nes spuogelius tikrai džiovina, o ir pati oda daug "malonesnė" pasidarė bigsmile.gif (naudoju arbatmedžio prausimosi putas, toniką ir aliejuką).

Turiu kelis klausimus smile.gif

1.Naudoju mėlynojo kukurūzo veido kaukę/scrub'ą, tikrai esu patenkinta ir t.t. ir pan., bet norėjau paklausti - ar ir kitoms jis LABAI šviesina veido odą? ar man čia tik "vaidenas"? biggrin.gif g.gif

2.Išbandžiau SUGARING HAIR REMOVAL WAX STRIPS – Depiliacinio vaško dvipuses juosteles. Taigi taigi.. norėjau paklaust, kaip pašalinti tą lipnumą jas panaudojus? blush2.gif nes teko ilgokai pavargti ir išbandyti įvairias priemones, kol šiaip taip jį nuvaliau.. blush2.gif plaukelius pašalina tikrai gerai, bet .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 12 11, 11:39)
2.Išbandžiau SUGARING HAIR REMOVAL WAX STRIPS – Depiliacinio vaško dvipuses juosteles. Taigi taigi.. norėjau paklaust, kaip pašalinti tą lipnumą jas panaudojus?  blush2.gif  nes teko ilgokai pavargti ir išbandyti įvairias priemones, kol šiaip taip jį nuvaliau..  blush2.gif plaukelius pašalina tikrai gerai, bet ..  g.gif

As kai depiliuoju vasku, tai buna spec aliejukas nuvalymui, odos nuraminimui 4u.gif pabandyk ir tu kazka panasaus gal
Atsakyti
Sveikos panikes smile.gif turiu vieną klausimuką,matau giriat perkat TBS produkcija, Aš dar nieko nesu išbandžiusi bet planuoju,norėčiau patarimo, kokias veido priemones geriause pirki,mano oda labai pradėjo sausėti šerpetoti,prarado liguma ir skaistuma.pradejo raudonuoti.ka patartumė??ir ar tikrai padėtu?? Ačiu mergaitės už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 11, 11:58)
As kai depiliuoju vasku, tai buna spec aliejukas nuvalymui, odos nuraminimui  4u.gif pabandyk ir tu kazka panasaus gal

atsimenu, kažkada naudojau kitokias depiliacines vaškines juosteles, ir nuvalydavau specialiom drėgnom raminančiom servetėlėm..
reiks paieškot to aliejuko smile.gif oda nesudirgsta visiškai, bet va lipnumas tai nervina smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti