Įkraunama...
Įkraunama...

pigu.lt

Aš daug kartų pirkau šioje parduotuvėje. Viskas ok su pristatymu, drabužiai man netiko - grąžinau. Pinigus už juos man pervedė taip, kaip priklauso. Jokių problemų.
Atsakyti
kaip galvojate, ar dar bus didesnės nuolaidos palapinėms negu dabar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 07 18, 07:35)
kaip galvojate, ar dar bus didesnės nuolaidos palapinėms negu dabar? g.gif

aš pagalvojau, kad nebe, tai nusipirkom palapinę kokios seniai norėjom, su 3000 mm vandens pralaidumu thumbup.gif
Atsakyti
Man teko pirkti Philips blendeeri,po kol kas viskas tvarkoje,kaip normalioje parduotuveje dave 2metu garantija. o parduotuvej beveik 100lt brangiau. rolleyes.gif
Atsakyti
Radau šią temą, tai ir savo nuomonę pasakysiu biggrin.gif

Pirkom 2 kartus - viskas buvo tiesiog puikiai, greitas pristatymas, gerai supakuota, vienu žodžiu - jokių problemų, bet... biggrin.gif užsinorėjom pirkti trečią kartą ir iškilo klausimas apie norimą prekę ir viskas prasidėjo - rašiau laiškus, skambinom - be šansų su jais susisiekti
Baigėsi taip, kad PAGALIAU prisiskambinom, tai pareiškė, kad mūsų klausimu buvo pasidomėta, jie sistemoje mato, bet nei vienas nesiteikė MUMS atsakyti...nežinau ar daugiau čia pirksiu unsure.gif
Atsakyti
Esu pirkusi is sios parduotuves kelis sykius,kolkas patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Florra @ 2011 09 19, 12:22)
Radau šią temą, tai ir savo nuomonę pasakysiu biggrin.gif

Pirkom 2 kartus - viskas buvo tiesiog puikiai, greitas pristatymas, gerai supakuota, vienu žodžiu - jokių problemų, bet... biggrin.gif užsinorėjom pirkti trečią kartą ir iškilo klausimas apie norimą prekę ir viskas prasidėjo - rašiau laiškus, skambinom - be šansų su jais susisiekti
Baigėsi taip, kad PAGALIAU prisiskambinom, tai pareiškė, kad mūsų klausimu buvo pasidomėta, jie sistemoje mato, bet nei vienas nesiteikė MUMS atsakyti...nežinau ar daugiau čia pirksiu unsure.gif

parašykit nepasitenkinimą viešai pas juos faceboke, staigiai sureaguos smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif pasakysiu ir as savo nuomone apie Pigu.lt būtent apie šluotą su kibiru,tikrai nusivyliau , jau plaunant antra karta varztelis iskrito ir seip uz tokia kaina (169 Lt)tikrai neverta ji.Gaila ,kad praėjo gražinimo terminas verysad.gif
Atsakyti
kiek kartu ka pirkau is sitos parduotuves, nei karto nenusivyliau, bent jau kainos prieinamos, tiek kvepalu, tiek vaikam zaislu. stambiu daiktu, tokiu kaip buitine technika neteko pirkti 4u.gif
Atsakyti
Esu keleta kartu ir as pirkusi sioje parduotuveje, neteko nusivilti, pristatymas greitas, o daiktu kokybe tokia pati kaip eilinese parduotuvese, tik kaina mazesne thumbup.gif , nors ne visu prekiu smile.gif
Atsakyti
As daznai perku sioje parduotuveje, tik reikia labai ziureti kainas. Buna jie paskelbia, kad nuolaida 40%, nors kitur ir be nuolaidos buna tokia kaina kaip pas juos su nuolaida. Bet buna pas juos tikrai geru nuolaidu. Paskutini karta blenderi pirkau - sumokejau zymiai mazesne kaina nei kitur thumbup.gif
Atsakyti
pirkau lazerinį spausdintuvą prieš kokius 2 mėnesius. mokėjau 170lt, pusbrolis turi tokį pat ir sakė kad kainavo 220lt, tad manau nemažai sutaupiau smile.gif thumbup.gif
Atsakyti