Aš daug kartų pirkau šioje parduotuvėje. Viskas ok su pristatymu, drabužiai man netiko - grąžinau. Pinigus už juos man pervedė taip, kaip priklauso. Jokių problemų.
kaip galvojate, ar dar bus didesnės nuolaidos palapinėms negu dabar?

QUOTE(muminukas @ 2011 07 18, 07:35)
aš pagalvojau, kad nebe, tai nusipirkom palapinę kokios seniai norėjom, su 3000 mm vandens pralaidumu

Man teko pirkti Philips blendeeri,po kol kas viskas tvarkoje,kaip normalioje parduotuveje dave 2metu garantija. o parduotuvej beveik 100lt brangiau.

Radau šią temą, tai ir savo nuomonę pasakysiu
Pirkom 2 kartus - viskas buvo tiesiog puikiai, greitas pristatymas, gerai supakuota, vienu žodžiu - jokių problemų, bet...
užsinorėjom pirkti trečią kartą ir iškilo klausimas apie norimą prekę ir viskas prasidėjo - rašiau laiškus, skambinom - be šansų su jais susisiekti
Baigėsi taip, kad PAGALIAU prisiskambinom, tai pareiškė, kad mūsų klausimu buvo pasidomėta, jie sistemoje mato, bet nei vienas nesiteikė MUMS atsakyti...nežinau ar daugiau čia pirksiu

Pirkom 2 kartus - viskas buvo tiesiog puikiai, greitas pristatymas, gerai supakuota, vienu žodžiu - jokių problemų, bet...

Baigėsi taip, kad PAGALIAU prisiskambinom, tai pareiškė, kad mūsų klausimu buvo pasidomėta, jie sistemoje mato, bet nei vienas nesiteikė MUMS atsakyti...nežinau ar daugiau čia pirksiu

Esu pirkusi is sios parduotuves kelis sykius,kolkas patenkinta

QUOTE(Florra @ 2011 09 19, 12:22)
Radau šią temą, tai ir savo nuomonę pasakysiu
užsinorėjom pirkti trečią kartą ir iškilo klausimas apie norimą prekę ir viskas prasidėjo - rašiau laiškus, skambinom - be šansų su jais susisiekti

parašykit nepasitenkinimą viešai pas juos faceboke, staigiai sureaguos

Sveikos
pasakysiu ir as savo nuomone apie Pigu.lt būtent apie šluotą su kibiru,tikrai nusivyliau , jau plaunant antra karta varztelis iskrito ir seip uz tokia kaina (169 Lt)tikrai neverta ji.Gaila ,kad praėjo gražinimo terminas

kiek kartu ka pirkau is sitos parduotuves, nei karto nenusivyliau, bent jau kainos prieinamos, tiek kvepalu, tiek vaikam zaislu. stambiu daiktu, tokiu kaip buitine technika neteko pirkti

Esu keleta kartu ir as pirkusi sioje parduotuveje, neteko nusivilti, pristatymas greitas, o daiktu kokybe tokia pati kaip eilinese parduotuvese, tik kaina mazesne
, nors ne visu prekiu

As daznai perku sioje parduotuveje, tik reikia labai ziureti kainas. Buna jie paskelbia, kad nuolaida 40%, nors kitur ir be nuolaidos buna tokia kaina kaip pas juos su nuolaida. Bet buna pas juos tikrai geru nuolaidu. Paskutini karta blenderi pirkau - sumokejau zymiai mazesne kaina nei kitur