Įkraunama...
Įkraunama...

pigu.lt

gal kas nors esate pirkę šitas žvakes iš pigu.lt? : http://pigu.lt/balda...zvakes/zvakutes domins atsiliepimai. smile.gif
Atsakyti
Sveikos ir as noreciau prisijungt prie jusu, vakar gavau kvepaliukus o kad tyrinejau blink.gif kazkaip neitiketina kad uz tokia kaina galima isigyt kvepalus schmoll.gif vis dar netikiu schmoll.gif uostineju, ziurineju, bet nesurandu prie ko prikibti g.gif keista kazkaip. g.gif Net baisu, kad kristianoj tiek permokedavau. mad.gif
Atsakyti

Esu pirkus ne karta ir dar neteko nusivilti. kvepalai originalus ir pigus bigsmile.gif
o si kart tokiu fainu kojiniu su barskuciais ir sliauzimo petkelniu pripirka thumbup.gif
Atsakyti
Esu pirkus. Teko ilgėliau palaukti, bet aptarnavimu patenkinta. mirksiukas.gif
Atsakyti
ar esat kas pirke is pigu.lt koki rimtesni dalyka? Balda ar technika?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 05 28, 19:12)
Pirkau daug smulkių dalykų, buvau visiškai patenkinta.
Iš stambesnių pirkau lovą, čiužinį, knygų lentynas, nepigią palapinę. Viskas nepriekaištinga.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 05 28, 19:21)
Pirkau daug smulkių dalykų, buvau visiškai patenkinta.
Iš stambesnių pirkau lovą, čiužinį, knygų lentynas, nepigią palapinę. Viskas nepriekaištinga.

idomu, kaip su technika, kaip su garantija, jeigu kas g.gif
Atsakyti
Kadangi nekilo problemų, apie garantijas nieko negaliu pasakyt. Bet manau, kad viskas ten tvarkoj. g.gif
Atsakyti
mes pirkome karcher auksto slegio plovimo irengini, dar kvepalu kazkada, viskas liuks, pristate kita diena jau:)
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 05 28, 19:12)

pirkom komodą, na kokia kaina tokia ir kokybė cool.gif

QUOTE(susidomejus @ 2012 05 28, 19:48)
idomu, kaip su technika, kaip su garantija, jeigu kas  g.gif

MB telefoną nusipirkęs, tai kol kas viskas thumbup.gif
šiaip ir kvepalus pirkus ir kosmetikos, vieną kartą pristatymas būna greitas nepriekaištingas, kitą reikia jau pačiai ieškotis, dažnai būna pamiršę visai išsiųsti g.gif bet šiaip paskambinus nurodytu tel.bendrauja maloniai ir suranda prekes mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien su vyru gavom ruteri internetui, pirkom is pigu.lt smile.gif kazkaip labai ilgai brendom is ju nusipirkti biggrin.gif nors is mazesniu eshopu perkam jau kelis metus smile.gif gal del to, kad buvo nemazai skundu del ju smile.gif na bet pirkinys super, viskas veikia, interneta gaudo kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
per kiek mazdaug laiko atsiuncia?
Atsakyti