Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Pasvalyje.

QUOTE(inguse @ 2007 09 11, 09:50)
Na kas liecia Umanto, tai kiek man teko girdeti is tu kurios taresi, jis uz normalu gimdyma uzsipraso 800lt.

Na,as daviau 100,o buvo jo budejimo laikas.nesitariau.Paprasciausiai daviau Umantui simboliskai,uz supratima ir pagalba...kai viskas gerai,tai ir sieno kupetoj pagimdytum,,o jei blogai kas,tai ir tukstanciai nepades..O Amitinas labai malonus irgi buvo....Na,gal ir jam kartais nuotaikos nebuna lotuliukas.gif Isvaziuojant Amitinas atejo vizituot,tai kad jau maloniai pakalbejom...Gal be reikalo ant jo taip vaziuojam doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na moteriškės jus visiškai išpaikinsit Pasvalio medikus su tokiom pinigu sumom. as pati du kartus gimdžiau ir nė karto nė vienam nemokėjau ir niekas jokiu pinigu neprašė. Aš jau džiaugiausi kad bent jau Pasvalyje nera taip vadinamu "stavkiu", o čia pačios mamos juos malonina, bus blogai kaip reiks tretįjį gimdyt, gal jau tada į akis pasakys, mamyte pirma susimokek ir tada gimdyk... ax.gif
Atsakyti
Teks nuo trecio susilaikyt tongue.gif
Atsakyti
Po dvieju savaiciu tureciau gimdyti. Pasirinkau Pasvali, nors arciau yra didesniu miestu...
nestuke.gif
Papildyta:
Turejo itakos ir Jusu visu grazus atsiliepimai apie siuos gimdymo namus.
Kai apsilankiau, susipazinau su aplinka ir zmonemis, gimdymo baimes neliko, tik noras, kad greiciau ateitu ta diena ...
Atsakyti
QUOTE(siedre @ 2007 10 08, 13:56)
Po dvieju savaiciu tureciau gimdyti. Pasirinkau Pasvali, nors arciau yra didesniu miestu...
nestuke.gif
Turejo itakos ir Jusu visu grazus atsiliepimai apie siuos gimdymo namus.
Kai apsilankiau, susipazinau su aplinka ir zmonemis, gimdymo baimes neliko, tik noras, kad greiciau ateitu ta diena ...

o tu tareisi ar taip bandysi važiuot ?
Atsakyti
Tariausi... Taciau nemanau, kad butu problemu bet kam patekti i sia gydydmo istaiga. Provincijos istaigos kabo ant plauko. Daugumai ju gresia uzdarymas. Pasvalys laikosi sauniai. Valio... Tik geriau mums gimdyvems smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siedre @ 2007 10 09, 15:11)
Tariausi... Taciau nemanau, kad butu problemu bet kam patekti i sia gydydmo istaiga. Provincijos istaigos kabo ant plauko. Daugumai ju gresia uzdarymas. Pasvalys laikosi sauniai. Valio... Tik geriau mums gimdyvems smile.gif
4u.gif

tai man ir įdomu ar tikrai ten užsiprašo tų garsiųjų 800? biggrin.gif
Atsakyti
Del sumu nezinau dar. Kita savaite (savaite pries gimdyma), turiu pasirodyt. Bandysim klaust.

Siaip ligonine valstybine. Neatrodo, kad maziau duodantiems, maziau demesio skirtu. Akuseres labai malonios, draugiskos.

Pirma karta, kai Umantas apziurejo, uz privatu priemima nenorejo nieko imt.
Atsakyti
QUOTE(siedre @ 2007 10 09, 16:19)
Pirma karta, kai Umantas apziurejo, uz privatu priemima nenorejo nieko imt.

tai vadinasi kaip kada matyt rolleyes.gif
Atsakyti
Kai kuri duoda,bet neteko susidurt,kad užsiprašytų...kiekvienai skirtingas atvejis,o gimdyt tai vistiek stengsis kuo geriau viską atlikt.
Atsakyti
Merginos, nekiskit be reikalo is anksto pinigu. Jei bus vyras salia jusu jis ir pasirupins . Matysit pacios pagal situacija ar verta moketi. Jei noresit ir po gimdymo paduosit pinigu. O be to as nemanau, kad specialiai blogai priims gimdyma. Juk tai atsakingas darbas ir kiekvienas nenori tureti bereikalingu problemu. Na zinot, siais laikais ne visi tyli ir kreipiasi i viesuma. O tokiu skandalu nereikia nei gydytojams, nei ligoninei.
As pirma gimdziau nesueitarus is anksto. Nuvaziavau kai prispyre reikalas. Prieziura buvo thumbup.gif ir per gimdyma ir po jo. Jokiu pinigeliu niekam nedavem nei pries, nai po. Tik isvaziuojant laimingi su vaikeliu is ligonines atsidekojom visam personalui.
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2007 09 17, 20:41)
as pries 2,5 metu turejau pas ji planini cezari, mokejau 400Lt, beje visa nestuma lankiausi pas ji, todel ir tariantis problemu nebuvo  ax.gif
Papildyta:

dirbo, nezinau kaip dabar kai tapo Pasvaly skyriaus vedeju  g.gif Marijonu gatvej dirbo, kazkokio seimos klinikoj ar kaip  g.gif

Nebedirba Panevezy.Man pries 7 men dare planini cezari,nestumo metu lankiausi pas ji.Po operacijos davem 500Lt.Kazkaip klausti nesiryzau,tad savo nuoziura.Manau,kad nera mazai-juk operacija atliko darbo metu.Bet esu labai patenkinta jo darbu-pvz,teko matyti randa likusi po operacijos pas drauge,tai nelabai koks vaizdas, o pas mane jis labai dailus.Nes siaip tai ne visi gydytojai rupinasi estetiniais dalykais-jiems svarbu kokybiskai atlikti operacija,o kaip viskas atrodys po to nebe ju reikalas.
QUOTE(kice @ 2007 09 18, 17:53)
aciu labai aciu, mane domina planinee operacijos kaina smile.gif

QUOTE(Čili @ 2007 10 09, 15:16)
tai man ir įdomu ar tikrai ten užsiprašo tų garsiųjų 800? biggrin.gif

Kazkaip abejoju,juk mazas miestelis. blink.gif
Atsakyti