Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Pasvalyje.

gyvenu Siauliuose, bet cia gimdyti kazko nelabai noriu , nes kai teko ten lankytis tai baisu pasidare unsure.gif verysad.gif todel planuoju vaziuot gimdyt i pasvali, nes girdejau l.daug geru atsiliepimu bigsmile.gif tik nzn kur tie namai randas ir kaip ten patekt, reik prisirasyt ar kaip? pasvali pazystu, tik ligoniniu nzn kaip ir kur jos ten yra? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gal galit patart kaip man ten patekti? gimdysiu kovo pradzioje, labai laukiu savo dukrytes todel noriu but tikra kad viskas bus gerai nestuke.gif 4u.gif ax.gif aciu
Atsakyti
Mano patarimas butu labai paprastas, nuvaziuoti i ligonine Gelezinkelieciu g. 70 ir pasikalbeti su skyriaus vedeju, jis manau patars kas ir kaip... Antras variantas, taip bent jau Herta dare, lankesi Pasvaly privaciam kabinete per nestuma ir tada ten susitari su gydytoja, kad gimdysi Pasvaly ax.gif
Atsakyti
manau taip ir reikes daryti, tik kazkaip baisoka kad kita daktare bus, ne ta kuri mane priziuri siauliuose, bet gal kaip nors blush2.gif aciu
Atsakyti
Na ir as nuo nestumo vidurio gavau daktariuka keist, maniskis i seima patrauke, bet viskas normalu... juolab jei gimdyt noresi kazkur kitur, tai ir paciai ramiau bus jei priziures tas pats daktaras, kuris galetu priimti gimdyma, bent jau as taip galvoju...
Atsakyti
na tikriausiai, bet kolkas dar turiu but siauliuose nes noriu sesija issilaikyt, tai reiks skubet blush2.gif
Atsakyti
nu matau apie Pasvalio skyriu atsiliepimai geri.Pati pasvaliete, teko truputi ten paguleti, tikrai viskas gerai,aisku sesutes nusidevejusios, kurios nemoka net kateterio istatyti, nekalbant kai is venos reikia krauja paimti, tris pamainas teko paciai patirti ir nei viena nepataike i vena idurti, tai prikankino su adatelemis. Nuskausminamieji Pasvalio ginekologiniame nepraktikuojami, nes nera kas moketu juos suleisti. O del gydytoju tai prisiklausiau visko, viena viena giria, kita kita, kol pats nesusiduri tol nezinai kas tau bus. Manau reiktu klausti apie daktarus butent tu moteru ,kurios gimdymo metu turejo komplikaciju ir kaip su jomis daktarai susitvarke, o ne tu kurios per pora valandikiu be daktaru greitai ir lengvai pagimde. Viena drauge prie Umanto gimde pries pora menesiuku, aisku ji lankesi panevezyje visa niestuma, bet kai prisiklause koks AUKSINIS tas Umantas yra tai pati nusprende Pasvalyje gimdyti prie jo. Tai jai visokiu komplikaciju buvo, paskutinemis minutemis Umantas buvo sumastes su replemis vaikuti paimti, visa laime kad Amitinas pasake kad cezari daryti, nors pati apie Amitina prisiklausiau baisiu dalyku, bet va siuo atveju Umantas pasimetes buvo, o spredima teisinga Amitinas prieme. Ir dar Pasvalyje nera naujagimiu reanimacijos, jei vaikuciui kazkas negerai, tai iskviecia panevezio chebra, kuri kazkada turi atvaziuoti ir pasiimti vaikuti . Pasvalys neturi galimybiu greitai vaikucio patys pristatyti i Panevezi.
Tikiuosi visoms viskas gerai bus, jei tau komplikacijos lemtos tai prie bet kurio daktaro neaisku kaip tau baigsis ir tavo mazyliui ar viskas gerai bus.
Atsakyti
Visi daro klaidu, tai naturalu, juk ne robotai esam... Amitinas yra padares klaidu ir dar kokiu, galbut ir as pries beveik 6 metus buciau buvusi jo viena is "klaidu" doh.gif O apie Panevezi as patyliu, teko su mazaja kai kai buvo 9 men po operacijos guleti, tai patikekit manim daugiau nei i ta puse negaliu paziuret doh.gif Jau nekalbant kad seseles budincios pacientams vaistus maise, nesdavo neaisku kam ir neaisku ka, niekas is vis is gydytoju nevizitavo, o galiausiai paaiskejo, kad musu ten niekas negydo (chirurgai siunte pas pediatrus, o pediatrai pas chirurgus) Brrr net nupurto prisiminus blink.gif Vat ir Panevezys, vaiku reanimacija tik toliau nuo tokiu, po operacijos vaika i reanimacija (ta pacia vaiku) nugabeno, ta prabudo, verkia, sesute mus uz duru pamate, sako jus tevai imkit ir neskites doh.gif Zado netekau, kai pasakem, kad mums turetu ja atnesti sesute ir galbut pasakyti kaip su vaiku po narkozes elgtis uij kaip nepatiko... Toliau tik nuo tokios "reanimacijos" blink.gif
Atsakyti
Na pasakysiu ir as,drauge gyvena Pasvaly ir ten gimde,vandenys nubego nakti apie 3 ir iiskart isvaziavo i ligonine,jai buvo iskart jau nestumo metu nuspresta kad bus daromas cezaris ,na ir ka jus manot jai teko dar laukti iki 8 ryto nes nebuvo kas atlieka narkoze doh.gif
Atsakyti
oho.. jei komplikacijos, tai sudie ir leliukui ir mamytei..
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 12 28, 14:40)
Na pasakysiu ir as,drauge gyvena Pasvaly ir ten gimde,vandenys nubego nakti apie 3 ir iiskart isvaziavo i ligonine,jai buvo iskart jau nestumo metu nuspresta kad bus daromas cezaris ,na ir ka jus manot jai teko dar laukti iki 8 ryto nes nebuvo kas atlieka narkoze  doh.gif

As nuo 5 val ryto iki 15 val su nubegusiais vandenim buvau, paprasciausia kazkiek laiko tai nepavojinga g.gif Vat del tokiu neprognozuojamu situaciju as ir linkusi su gydytoju tartis, kad priimtu gimdyma, tada panasiu problemu nenutinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 28 gruodžio 2007 - 22:42
QUOTE(Ingaja @ 2007 12 28, 22:37)
del tokiu neprognozuojamu situaciju as ir linkusi su gydytoju tartis, kad priimtu gimdyma, tada panasiu problemu nenutinka  mirksiukas.gif

žiūrėk, o jei susitari, tai jis pats anesteziologą susiranda ar kaip? g.gif Aš jau susibalamutinau gatavai teisybę pasakius.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 29 gruodžio 2007 - 08:39
Man buvo tokia situacija, kad buvo like kazkur 20 min iki pamainos keitimosi, tai gydytojas uzlaike pasiruosima operacijai, nes tas anestezeologas, kuris turejo stoti i pamaina buvo geresnis ax.gif Be to manau galima su gydytoju pasitarti, manau imanomas variantas, kad susitari su tam tikru anestezeologu, nors man kazkaip tai buvo visai neaktualu g.gif Tik po operacijos tikrai nejauciau jokio salutinio narkozes poveikio, galbut tai anestezeologo nuopelnas arba mano organizmas nebijo narkoziu lotuliukas.gif
Atsakyti