Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Pasvalyje.

QUOTE(neiruke @ 2008 03 11, 21:12)
gimdziau vasario 26 dienele.  Jei ruosiesi visgi Pasvalyje gimdyti, tai kai jau busi palatoje butinai reikalauk seseliu kad tave visko pamokytu, nes jos tingines kaip reikia, o gal kokiu saldainiu ar butelio laukia kad pradetu dirbti savo darba, nes pati nieko nedaviau, nes pamainos ten kasryta keiciasi tai nepridalinsi toms sesutems smile.gif
jei turesi problemu su papais ,jei vaikutis neims papo tai patarimas: papas bus istines, prisiurpes, tai pirmiau su siltu vandeniu paplauk ir biski nutrauk pienuko ar ten rankomis, jei turi tai su pientraukiu. tada suminkstes spenelis, aisku tau skaudeti gali, bet pakentek, ir tada bandyk vaikui duoti papa. Turi seseles viska pamokyti, ko manes nieko nepamoke, liepe dovanotus bukletus pasiskaityti  verysad.gif

nebijok to gimdymo,pats gimdymas tikrai nera sunkus, galvoti kad viskas gerai leliuikui tavo bus ir viskas gerai bus. tik saremius istverk sukandusi dantukus, o gal tau jie ir nebus sunkus, nes man tai kosmariski buvo smile.gif

ai, dėl mokymo tai man kaip ir nelabai jau rūpi - antras vaikas yra antras - maitinti moku, bambytę tvarkyti irgi, papams gelbėti kompresų specialių nusipirkau biggrin.gif O seselės kuo mažiau painiosis po kojom - tuo man geriau irnesakyk.gif Būtent dėl ramybės ten ir važiuosiu gimdyti smile.gif

O sąrėmiai man pirmą gimdymą irgi buvo tokie, kad maniau jau graušiu palanges cool.gif Bet epidūras išgelbėjo, o dabar dėl to ir baisokoka, nors turėtų teoriškai trumpiau viskas antrą gimdymą trukti..

Tiesa, man įdomu pasidarė - o Pasvalyje prieš gimdymą daro klizmą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 03 12, 10:26)
ai, dėl mokymo tai man kaip ir nelabai jau rūpi - antras vaikas yra antras - maitinti moku, bambytę tvarkyti irgi, papams gelbėti kompresų specialių nusipirkau biggrin.gif O seselės kuo mažiau painiosis po kojom - tuo man geriau irnesakyk.gif Būtent dėl ramybės ten ir važiuosiu gimdyti smile.gif

O sąrėmiai man pirmą gimdymą irgi buvo tokie, kad maniau jau graušiu palanges cool.gif Bet epidūras išgelbėjo, o dabar dėl to ir baisokoka, nors turėtų teoriškai trumpiau viskas antrą gimdymą trukti..

Tiesa, man įdomu pasidarė - o Pasvalyje prieš gimdymą daro klizmą? smile.gif

del klizmos tai pati pries gimdyma klausiau ar daro, sake kad daro, bet kai atvaziavau gimdyti, nieks nedare man nieko. per saremius kelis kartus ejau dar i tualeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiruke @ 2008 03 12, 10:33)
del klizmos tai pati pries gimdyma klausiau ar daro, sake kad daro, bet kai atvaziavau gimdyti, nieks nedare man nieko. per saremius kelis kartus ejau dar i tualeta smile.gif

hm, pačiai gal tada reik nusipirkt mikrolax kokį laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 03 12, 11:35)
hm, pačiai gal tada reik nusipirkt mikrolax kokį laugh.gif

nu jei tau geriau, tai nusipirk smile.gif
Atsakyti
Gimdziau spalio pabaigoje.Kai namuose prasidejo saremiai pati pasidariau Mikrolax klizmute blush2.gif ir kai nuvaziavusi pasakiau tai ,ligonineje nebeklizmavo.O siaip as irgi pries gimdyma buvau klaususi,tai ir man sake kad klizmuoja. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(inguse @ 2008 03 12, 11:15)
Gimdziau spalio pabaigoje.Kai namuose prasidejo saremiai pati pasidariau Mikrolax klizmute blush2.gif  ir kai nuvaziavusi pasakiau tai ,ligonineje nebeklizmavo.O siaip as irgi pries gimdyma buvau klaususi,tai ir man sake kad klizmuoja. blink.gif

tingi gal jos ten cool.gif

aš saugiau ir ramiau jausčiausi po mikrolakso blush2.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau abu savo vaikučius Pasvalyje ir tikrai nusiskundimų neturiu. Visi buvo labai malonūs ir paslaugūs. Gimdymai vyko sklandžiai. Tikrai neturiu jokių nusiskundimų dėl personalo neprofesionalumo.
Atsakyti
Laba,
norėčiau sužinoti kiek konkrečiai kainuoja cezario operacija. Bijau, kad nebūtų per mažai arba per daug. Norėtųsi žmoniškai atsilyginti, taip sakant. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovela @ 2008 03 17, 11:41)
Aš gimdžiau abu savo vaikučius Pasvalyje ir tikrai nusiskundimų neturiu. Visi buvo labai malonūs ir paslaugūs. Gimdymai vyko sklandžiai. Tikrai neturiu jokių nusiskundimų dėl personalo neprofesionalumo.

tame ir reikalas - kai gimdymas vyksta sklandžiai, tai bet koks personalas atrodo super... smile.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau 2007 lapkritį tai paprašiau klizmos ir padarė, beja labai gerai... Šiaip dėl personalo esu labai patenkinta, man parodė ir kaip papą paduoti ir kaip bambą valyti žodžiu viskas ok. thumbup.gif
Atsakyti
Nesu pasvalietė, tik ten gimdžiusi, tačiau galiu sakyti tik geriausius žodžius apie personalą thumbup.gif thumbup.gif kadangi darė planuotą cezarį, klizmavo net neklausę. Personalas super, seselės visas 5 dienas buvo labai malonios, paslaugios ir t.t. Aišku vienos malonesnės, kitos truputį šaltesnės (netgi sakyčiau vyresnės dar ir malonesnės už tas jaunesnes) , bet nei vienos tokios kuri sakytum blogai savo darbą atliko. Nors ir antras vaikiukas bet labai sąžiningai mokė įduot krūtį, nors neišėjo iš karto, bet mokė mokė mokė.... blush2.gif Tikrai mokė kaip valyti bambutę, keitė sauskelnes (nes pati gulėjau pirmą parą), atsikėlusią pačią vedžiojo į wc pirmus kartus (sesutės, ne slaugės) ir t.t. . Aplamai, nors ir nekviesdavau bet užeidavo vis paklaust ar viskas gerai, ar ko nereikia ir t.t. Sakau jau norėjau namo vien dėl to greičiau, kad atrodo net nebepatogu nuo jų tų užėjimo, klausinėjimo ir t.t. Beje, nedaviau NIEKO gulint, išvažiuojant tortą ir kavos nupirkau, taigi tikrai negaliu sakyt kad šypsenos ne už dyką buvo...Taigi paskaičius vienos kažkurios mamytės atsiliepimus labai nustebau, gal ji ne Pasvalyje buvo? blink.gif g.gif ar pati kažkaip netaip kažką darė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supa: 18 kovo 2008 - 15:32
My Webpage

taigi pasvalio mamytes ir besiruosiancios jomis tapti, galime rinktis ir pliurpti cia biggrin.gif
Atsakyti