Įkraunama...
Įkraunama...

"Taupieji kurmiai" mūsų aplinkoje...

QUOTE(staselė @ 2010 01 05, 17:26)
Aš tokios draugės turėt nenorėčiau, tai tiesiog šlykštu, kai pradeda valgyti iš tavo lėkštės.

turėjau tokią pažystamą, kartu studijavom, labai greit ji atsimušė nagučius į tuos savo "duok aš tik paragausiu", pasakiau, kad man šlykštu, kai per mano šiaudelį geria kitas žmogus ir mano picą čiupinėja rankom, o man paskui valgyt reikia, nes kažkaip pagalvojau, kad jei napesakysiu aš jai, tai visą laiką dantį griešiu, kai ji vis ragaus ir taip blogai ir taip negerai, galvojau, kd susyks mirtinai, bet tik nuraudo, burbtelėjo kas čia tokio, aš pasakiau, kad aš iš jos lėkštės nevalgau....... vienžo mirtinai nesupyko gal kiek įsižeidė, bet praėjo ir daugiau neragaudavo, bent iš mano lėkštės.
Atsakyti
Nemėgstu tokių žmonių... Visiems reikia pinigų ir kam ieškot "durnelių", kurie už tave mokėtų... jei jau žmogus labai taupo ir nesugeba patenkinti savo poreikių, lai jų nesistengia patenkinti per draugų/pažystamų sąskaitą... bet visada tokių gudručių buvo ir bus, bet aš asmeniškai stengiuosi tokių vengti...
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2010 01 06, 09:41)
Tegul taupo žmonės, jei jiems reikia, tik ne kitų sąskaita. Dar erzina zyzlos, kurie nuolat skundžiasi, kad nėra pinigų ir kavinėje užsisakę arbatos sėdi rūškanu veidu. Niekada neperduočiau kitam tokųi savo negatyvių emocijų. Nėra, tai nėra. O koks kitų reikalas? Būdavo ir man taip, ypač studentavimo laikais, kad TIKRAI nebūdavo pinigų(jau ne taupumas ten buvo), bet niekada nesikraudavau ant kitų ir negadindavau nuotaikos.

na bet tikrai visiems būna sunkių laikotarpių, bet negaliu pakęst to amžino zyzimo, kad neturiu pinigų. aš suprantu žmogų kuris mažai uždirba, o gal net ir nedirba ir sako, kad neturi, na bet kai dirbantis žmogus, šiuo atveju kalbu apie bendradarbę, kuri mazai ir maziau gauna už mane, bet nuolat zyzia, kad pinigų neturi, jau net pykina išgirdus šitą frazę. vieną kart neapsikentus pasakiau, kad kaip jūs vyru vis dirbat ir dirbat, bet neturit niekad pinigų. tai sako, mes kas mėnesį atidedam banke kažkiek , o už likusius turim pragyvent. tai tu žmogau suprask kaip nori tą frazę ,,neturiu pinigų" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 23, 20:11)
tai tu žmogau suprask kaip nori tą frazę ,,neturiu pinigų" ax.gif

tiesiogine to žodžio prasme - jei nedaug uždirba, sugeba atsidėt, tai nėra lengva pragyvent ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 11 23, 20:17)
tiesiogine to žodžio prasme - jei nedaug uždirba, sugeba atsidėt, tai nėra lengva pragyvent ax.gif

tikrai užtenka kiek uždirba, pagal save sprendžiu, ale jos prigimtis tokia jau skupavotis ir dejuot kaip blogai gyvenu. žinok padejavus tai gauna ir vaikams drabužių iš kitų ir kavą geria už dyką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 23, 20:23)
tikrai užtenka kiek uždirba, pagal save sprendžiu, ale jos prigimtis tokia jau skupavotis ir dejuot kaip blogai gyvenu.

Turi kai kurie žmonės tokią madą - kartais ir visai nevarguoliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 11 23, 20:25)
Turi kai kurie žmonės tokią madą - kartais ir visai nevarguoliai rolleyes.gif

mane nervina tokie žmonės. aš tai suprantu taip, kad jeigu išvien visiems dejuoji, tai taip išeina kad prašai kad tau padėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 23, 20:29)
mane nervina tokie žmonės. aš tai suprantu taip, kad jeigu išvien visiems dejuoji, tai taip išeina kad prašai kad tau padėtų g.gif

nebūtinai - aš, pvz., dažnai garsiai piktinuosi, kad viskas brangu, bet ne dėl to, kad reikėtų pagalbos, o dėl to, kad esu "taupus kurmis" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 11 23, 20:56)
nebūtinai - aš, pvz., dažnai garsiai piktinuosi, kad viskas brangu, bet ne dėl to, kad reikėtų pagalbos, o dėl to, kad esu "taupus kurmis"  biggrin.gif

nu jau radai ką palygint 4u.gif aš irgi sakau, kad brangu, bet tai nereiškia, kad mes SOPHI neturim pinigų nusipirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 23, 21:29)

arba, kad nieks siukstu nesugalvotu pasiskolinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 11 23, 21:09)
arba, kad nieks siukstu nesugalvotu pasiskolinti  mirksiukas.gif

aha, ale tikrai čia pasakei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 10 11, 12:01)
nematu cia nieko baisaus - tiesiog Jusu ir Jusu drauges seimos poziuriai i pinigus ir ju valdyma skiriasi smile.gif
Jus linkusi naudotis visomis imanomis finansiniu tarpininku paslaugomis - paskolomis, lizingais - ir uz tas paslaugas susimoketi 5-26 proc. metines palukanas (palukanu normos dydis skiriasi nuo to, kuria valiuta skolinates, kokiam laikotarpiui, seimos sudeties, darbovietes patikimumo ir t.t.). Jusu drauges seimai - dviems suaugusiems asmenims su 3000 Lt pajamomis nera sansu pasiimti vartojamaja paskola ar lizinga, kad ir to sodo namelio irengimui, ar buitinei technikai. Atliekamu pinigu jos tikrai neturi.

??? doh.gif
sorry uzsiskaiciau netycia bet nu, dvieju zmoniu pajamos 3000lt ir nera kaip gyventi??? juokaujat? negali pasiskolinti kredito??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar bedarbiams duoda biggrin.gif
nera atliekamu pinigu??? doh.gif lotuliukas.gif jooo "vadinasi musu seima "tie kurmiai" nors tokiais NIEKADA saves nelaikem ir nemaniau kad labai gerai ar blogai gyvenam g.gif
Atsakyti