Įkraunama...
Įkraunama...

"Taupieji kurmiai" mūsų aplinkoje...

QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 12 12, 22:04)
Arba nusipirktum ką nors, pvz jei man nereiktų spaustis , nebūtų paskolos, pasikeisčiau auto . ax.gif
A kokie tie nesąmoningi, ir kuo skyrėsi nuo privataus.  smile.gif  Įdomu .

visai kitų vaistų išrašė thumbup.gif ir tyrimą paėmė, aš nežinau kas tą kart buvo gydytojai, jau tokia nemaloni tą dieną buvo, pirmą kart taip unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 12 12, 23:09)
Oi, jei ne paskola - gyvenimas būtų beveik bajoriškas biggrin.gif Užtektų viskam ir labai nesispaudžiant unsure.gif

OI ne, nebūtų.
Tiesą sakant turiu pusė paskolos sumos atsidėjusi sąsk, mano nedidukė paskolėlė, bet yra kitų rūpesčių, labai labai tikiuosi, kad jie susitvarkys , nes tai jei ne tai gali tapti dideliu nuostoliu mūsų šeimai, ir tik per ''draugus''. Kad juos kur galas..........Ir aplamai ''kas žmonos neklauso valgo duoną sausą''.
Bet negaliu ne tik dėl to susimokėti paskolos šiandien ar ryt, paprasčiausiai nžn ar vyras turės darbą, o gal man reiks panaudoti tas atsargas kasdienai, nes vien iš mano algos, , gausiu 1350 daugių daugiausiai, gal net mažiau , paprasčiausiai neišgyvensim.
O taip norisi ne tik išgyventi, bet ir iš dalies pagyventi. smile.gif
Atsakyti
neseniai pati pasijutau "taupiuoju kurmiu" rolleyes.gif

mano padovanota dovanele buvo nebloga bet simboliska - na tarkim 15 Lt. savikaina, sunus gavo 100 lt. kainuojanti "niekuti"

negerai mane nuteike sie "mainai" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2009 12 30, 20:27)
neseniai pati pasijutau "taupiuoju kurmiu"  rolleyes.gif

mano padovanota dovanele buvo nebloga bet simboliska - na tarkim 15 Lt. savikaina, sunus gavo 100 lt. kainuojanti "niekuti"

negerai mane nuteike sie "mainai"  blush2.gif

kartais dovanos nebutinai dziugina..tik pasijauti skolingu doh.gif manau pries dovanojant reikia gerai pagalvot ar supras tas zmogus,ar nepasijus nepatogiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2009 12 30, 18:27)
negerai mane nuteike sie "mainai"  blush2.gif

QUOTE(kumiko @ 2009 12 30, 19:27)
kartais dovanos nebutinai dziugina..tik pasijauti skolingu doh.gif manau pries dovanojant reikia gerai pagalvot ar supras tas zmogus,ar nepasijus nepatogiai ax.gif

Bet išeina, kad pirkdamas dovaną turi galvoti apie tai, kokios vertės dovaną gausi pats unsure.gif Asmeniškai perku pagal savo galimybes ir blogai nesijaučiu nei kai gaunu brangesnę, nei kai pigesnę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 10 12, 19:50)
beja ta mano drauge, kai pasiuliau pirma karta pietus, pasake, kad nenori, bet as buvau paruosus pietus tai nusprendziau visgi papietauti, taigi isidejau sau maisto, padariau mum arbatos, valgau sau, o ji paima is stalciuko sakute ir ima is mano lekstes, sako, mmm... taip skaniai valgai, as ir paragausiu, tai sakau, as tau galiu ideti i lekste, o ji ne, as tik paragausiu  doh.gif  niu man tai tokia mada feee, beja ji ta pati daro kavyneje, uzsako sau tik arbatos, o jei as pica, tai suvalgo puse mano picos taip ragaudama  doh.gif ar kokteili ir pan

todel dabar stengiosi su ja i kavyne ne eiti, o jei ateina pas mane pietu ar vakarienes metu, tai visada jai irgi idedu, kad is lekstes nevagyliatu ...

Aš tokios draugės turėt nenorėčiau, tai tiesiog šlykštu, kai pradeda valgyti iš tavo lėkštės.
Atsakyti
taupus "su protu" zmones yra gerai, o zinau tokiu, kurie palieka vonioj lapsinti krana, kad skaitliukas nesuktu ir taip prisitaupo vandens doh.gif
su tais, kurie "taupo" kitu saskaita piktavaliskai turiu strategija-prasciausia kava, arbata, saldainiai, padeti pries jiems ateinant blush2.gif o kaip kitaip? ir isvis vengiu tokiu zmoniu. turiu tokia drauge-geras zomogus, gera sirdis, bet piktavaliskas elgesys: ka paskolinsi (ar rubai ar pinigai) niekada neatiduos tol, kol bent kelis kartus nepriminsi doh.gif toliau visada lupa is ranku gerimus ir maistus, sako "duok paragaut" doh.gif ir tas ragavimas minimum 5k geriant alaus buteli pvz biggrin.gif o negi sakysi, gailaaaaaa doh.gif tai vengiu prie jos isvis ka valgyt ar gert doh.gif
pati nemegstu kai is manes ka nors ima, bet pati is nieko ir nieko neimu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2010 01 05, 20:10)
piktavaliskas elgesys: ka paskolinsi (ar rubai ar pinigai) niekada neatiduos tol, kol bent kelis kartus nepriminsi

deretu ismokti atsisakyti skolinti. Pazistu moteri, kuriai kad ir kiek kartu kas primintu, ras priezasti del ko neatiduot skolinto daikto.
Atsakyti
Tegul taupo žmonės, jei jiems reikia, tik ne kitų sąskaita. Dar erzina zyzlos, kurie nuolat skundžiasi, kad nėra pinigų ir kavinėje užsisakę arbatos sėdi rūškanu veidu. Niekada neperduočiau kitam tokųi savo negatyvių emocijų. Nėra, tai nėra. O koks kitų reikalas? Būdavo ir man taip, ypač studentavimo laikais, kad TIKRAI nebūdavo pinigų(jau ne taupumas ten buvo), bet niekada nesikraudavau ant kitų ir negadindavau nuotaikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-krall: 06 sausio 2010 - 09:43
QUOTE(sniegena rausva @ 2010 01 05, 20:10)
toliau visada lupa is ranku gerimus ir maistus, sako "duok paragaut" doh.gif  ir tas ragavimas minimum 5k geriant alaus buteli pvz biggrin.gif 

o jei pabandyt tokį patį fintą ir su ja?griebk viską iš rankų ir rėk-duok paragauti biggrin.gif gal susimastytų biškį.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 01 06, 10:48)
o jei pabandyt tokį patį fintą ir su ja?griebk viską iš rankų ir rėk-duok paragauti biggrin.gif gal susimastytų biškį.. g.gif

pabandyta ir tokia taktika, bet neveikia. atsimenu, kai jos brolis seniai seniai pas mus atejo i klase ir kartu ejom i valgykla pietaut doh.gif uzsisakiau blyneliu, jis neeme nieko, atsisedau, prisitrauke mano lekste ir ramia veido mimika, nepratardamas ne zodzio, ramiai suvalge mano blyneli doh.gif nu, be zodziu likau, dar tokiu bajeriu nebuvau macius tai net nepratariau ne zodzio, bet dabar SAUGAUSI, nes iprociai nepasikeite cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2010 01 06, 13:58)
prisitrauke mano lekste ir ramia veido mimika, nepratardamas ne zodzio, ramiai suvalge mano blyneli doh.gif 

As tai paskaiciuociau kiek kainuoja tas blynelis ir liepciau atiduot. Is principo.
Atsakyti