Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoriu daryti vyrui valgyti

Kaip ziuriu Voveriuko vaikai jau dideli, todel ir rupesciu maziau su jais, dabar zmona gali ir valgyti padaryti ir prie kompo pasedeti. O ka daugiau daryti, jei vaikai mokykloje?

As pvz is neturejimo ka namie veikti, tikrai pradeciau visus is eiles Bea pyragus kepti, tik kad mazai jo, to laiko.

Voveriuk, labai abejoju, kad 1991 ar 1995 metais, kai tavo voveraite gimde voveriukus, pas jus buvo namie Internetas. O ir supermamos forumo tikrai nebuvo. laugh.gif
Atsakyti
Susinervijau perskaicius voveriuko pasisakyma. Oi kiek necenzuriniu zodziu noretusi isrekti. O vaiko auginimas, ka ne darbas. Man tai darbas 24 val. per para. Nes vaikas siaip jau valgo kas 2-3 valandas. Nu bet cia Noa, Iva ir Smurka regis viska daugmaz issake, as pritariu joms visoms. Pridurti galeciau nebent dar kirbines rusisku keiksmazodziu mad.gif mad.gif mad.gif

Beje, as savo diedui valgyt nedarau, pats pasidaro, priprato ir nebamba.
Atsakyti
Noa, matai seniau vyravo tokia bobulku nuomone, kad nereikia vaikus prie ranku pratinti, todel tevams turintiems vyresnius vaikus, sunku persiorientuoti.
Cia jau mes, naujoji karta, skaitom zurnalus, interneta, laidas ziurim, kur pabrezia bendravimo su vaiku ir nesiojimo ant ranku svarba..
Atsakyti
ne tie laikai, noriu darau valgyti, noriu ir nedarau dry.gif o dabar tai tikrai aptingau, priesh neshtuma tikrai smagiau budavo virtuvej sukiotis wink.gif
Atsakyti
Jooo... Voveriuks muset turi zmona is tu negriukiu, kur skuduru vaika ant nugaros pasirisa ir i laukus cukrasvendriu kirst eina...
O aplamai jau neatsimenu kada kaip reikiant seimynai valgyt dariau. Per pora metu vyras ismoko tooookius skanumynus gaminti, kad man tik po lapais sleptis belieka. Neveltui sakoma, kad vyrai geriausi kulinarai.
Atsakyti
Ai, gyvenkit kaip norit, jūsų vyrai - jūsų džiaugsmai /vargai.
Man giliai ir nuoširdžiai dzin laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 03 10, 22:31)
Ai, gyvenkit kaip norit, jūsų vyrai - jūsų džiaugsmai /vargai.
Man giliai ir nuoširdžiai dzin laugh.gif

Tare voveriukas didziai netekes kantrybes laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Nu va, jau ir voveriuka "uzknisot" smile.gif
Atsakyti
Isvada:

Šilka, ramiai sau nesiok savo kudiki ir dabar, ir po gimdymo. O del kulinarijos nepergyvenk. Matai, kiek cia musu tokiu paciu thumbup.gif
Atsakyti
Privertet susimastyti! Tai ka as cia viena tokia durnel??? Is vakaro vyrui sumustiniu sutepu; vakariene ant stalo paserviruoju ir dar indus pati susiplaunu. O savaitgaliais valgyti ruosiu 3 kartus. Nescia budama irgi maista gamindavau. Jauciu pareiga...na, tikrai nenormali.
Atsakyti
QUOTE (RIDA @ 2004 03 11, 00:13)
Privertet susimastyti! Tai ka as cia viena tokia durnel??? Is vakaro vyrui sumustiniu sutepu; vakariene ant stalo paserviruoju ir dar indus pati susiplaunu. O savaitgaliais valgyti ruosiu 3 kartus. Nescia budama irgi maista gamindavau. Jauciu pareiga...na, tikrai nenormali.

matai, jei tu prie tos pareigos dar ir malonuma apturi, tai nieko cia blogo, o kaip tik gerai. Nes ir avis (tu) sveika ir vilkas (tavo diedas) sotus laugh.gif
Atsakyti
As dariau. Labiausiai pykdavomes, kai man vaikas rekia, pimpis sau vartosi lovoj negaledamas praplest akiu ir vos prinesu 'sakau "paziurek, nes tu est reikia padaryt", tai jis pasiusdavo, mol jau visur veluoja ir negali...o pats dar guledavo koki puvalandi. nu tada as irgi pasiusdavau ir lekdavo jis needes. Bet stengdavausi pagamint, pats nieko nemoka pasidaryt, o man jo gaila budavo. Dabar, kai pradejau dirbti nesivarginu, isverdu koldunu ar desreliu ir darau skaniau jei yra jegu ir nuotaikos.
Jei tingi , tai tingek, nes matyt tingejimo priezastis yra tavo nestumas. Juk gali pusfabrikaciais apsirupint ir isvirti kazka , kas nereikalauja dideliu pastangu. Skaniau pagaminsi, kai ikvepimas ateis smile.gif
Atsakyti