QUOTE (Sara @ 2004 03 12, 10:42) |
SMURKA, NESINERVUOK ![]() ![]() PORA KARTU NUTIKO TAIP: VIEN DEL JO PAGAMINU KOKI PATIEKALIUKA, O JIS GRIZES NUMYKIA, KAD NENORI VALGYTI, TIPO UZKANDO DARBE, AR KAVINEJE... NU IR TENKA ISMESTI MAISTA.... ![]() O MANO SESUO NET MOTINAI PASKUNDE, KAD AS NEDARAU VYRUI VALGYTI, KAD TIPO PAS MUS NERASI MIASTO NAMUOSE ATEJES NORMALAUS: SRIUBYTES, TROSKINUKO, KOTLETU AR BALANDELIU...VA JOS AKIMIS-AS ZIAURI ZMONA....SEDZIU NAMIE SU VAIKU IR NET VALGYTI NESUGEBU PADARYTI... O KAS SAKO, KAD KELIAS I VYRO SIRDI ![]() ![]() |
Cia tai taikliai pasakyta

Mano vyro nuomone bloga žmona, ta kuri nedaro valgyt mažiausiai 3k. per dieną, o kad moteris dirba jos asmeninė tragedija. Tai aš esu labai bloga žmona tuo atžvilgiu. Ir blogiausia, kad jis mane vertina. Darai valgyt - tu gera, nedarai - antikristas

Man is esmes keistai nuskambejo temos formuluote-"Nenoriu daryt vyrui valgyt", klausimas-o ar turi daryt? Suprantu moteris, kurioms tai patinka, tada labai puiku..Na, jei nedirbciau, o vaikai jau butu paauge, tai zinoma kazka daryciau-kai yra laiko, tai ner tai taip sunku...
O dabar-abu dirbam, abu ir namie sukames-nera nei ponu, nei tarnu..
Vat vaikui tai nori nenori reikia kazka padaryt-cia jau niekur nedingsi..
O dabar-abu dirbam, abu ir namie sukames-nera nei ponu, nei tarnu..
Vat vaikui tai nori nenori reikia kazka padaryt-cia jau niekur nedingsi..
As megstu gaminti, o ypac dabar is sio forumo recepteliu
Bet nedarau tai kiekviena diena, nes tingiu. Vyras nebamba, vakarais i kavine mane nusiveda karsts nuo karto. O jei ne, taigali kiauwsu issikept, juk nera taip sudetinga
Daznai gaminame kartu, nes man vienai sunkoka
Va siandien pvz, as tikrai negaminsiu, tingiu, o ir pati labai jau pasisotinus esu
voveriukas
nusenejes tavo poziuris

Daznai gaminame kartu, nes man vienai sunkoka

Va siandien pvz, as tikrai negaminsiu, tingiu, o ir pati labai jau pasisotinus esu

voveriukas

Na na nereikia man paskoti kaip sunku vaikus auginti. Jau rašiau kad 2 auga. Įdomu kiek mamyčių nusišautų kai reiktų rankutėmis paskalbti per dieną po 10 vystyklų ir dar šaltu vandenuku? Lygiai taip pat naktimis keldavausi (kur čia pamiegosi kai vaikas verkia?) Ar jūsų nuomone vyras po darbo bėga į parduotuvę, paskui padaro valgyti, padaro namuosedarbus, nuvaro dar padirba papildomai , kad šeimos biudžeta papildyti, po viso to dar naktį pasirūpina žmona (nors dažniausiai po to jau nebesinori nieko). Mano nuomone yra darbai kuriuos gali dirbti moterys ir vyrai ir yra darbai kurieuo gali dirbti tik vyrai. Tai gal visdėlto reiktų bent kažką vyrams padėti dirbti.
QUOTE (Lona @ 2004 03 12, 11:03) |
Mano vyro nuomone bloga žmona, ta kuri nedaro valgyt mažiausiai 3k. per dieną, o kad moteris dirba jos asmeninė tragedija. Tai aš esu labai bloga žmona tuo atžvilgiu. Ir blogiausia, kad jis mane vertina. Darai valgyt - tu gera, nedarai - antikristas ![]() |
Vargas tau su tokiu vyru. Maniskis mane nuo pat bendro gyvenimo pradzios nelabai patenkintas, kai as leidziu vakarus virtuveje. Ir visai ne del to, kad prastai gaminu, jam labai patinka mano gamintas maistas (bent taip atrodo

Va jei, na kas siais laikais skalbia vystiklus rankomis?
Nelabai as matau namie kazkokiu grynai vyrisku darbu, nebent drybsojima prie teliko
Nelabai as matau namie kazkokiu grynai vyrisku darbu, nebent drybsojima prie teliko

QUOTE (Bandis @ 2004 03 12, 11:09) |
Tai gal visdėlto reiktų bent kažką vyrams padėti dirbti. |
nu tai as ir padedu jam dirbti - valgyt kai gamina, virtuve po TO tvarkau as ir indus plaunu...

Bandi, niekas nesako, kad vyras turi būti barbė devyndarbė. Bet jis turi suprasti, kad tu irgi dirbi esi pavargus, arba kartu daryti valgyt. Pvz, savaitgalių nejausdavau, nes turiu DARYTI VALGYTI, o kodėl tik aš viena turiu tai daryt? Kodėl retkarčiais vyras negali atlikti namų ruošos darbų?
QUOTE (svetima @ 2004 03 12, 09:11) |
Va jei, na kas siais laikais skalbia vystiklus rankomis? Nelabai as matau namie kazkokiu grynai vyrisku darbu, nebent drybsojima prie teliko ![]() |
Na prieš 8 metus nelabai galėjom leistisau skalbiankę pirkti, del teliko tai jei moreis sau gali leisti tinginiauti tai kodėl vyras negali? Aš ir nesakau kad turi būti taip kad moterims reikia užkrauti namų ruošos darbus, bet pasakyti kad ai aš tingiu lai jis darosi pats ir aplamai lai darosi pats viską tai nenormalu. Manau kad turi būti daroma bendrai. O jei gyvenat su veltėdžiu kuris tik teliką žiūrit tai jau kita šneka, bet dabar kai kurių pasiklausius žmona vyrui reikalinga tik kaip papuošalas. Aišku tai tuščia diskusija nes kiekvienu atveju reik įvertinti visą situaciją namuose. Noriu tik pasakyti - jei bent vienas mano kad galima kitam suversti visus darbus, kad kitas "nieko " nedaro -tai tokioj šeimoj yra didelės problemos ir ateity jos gręsia gana skaudžiom pasekmėm.

Buvo ir man toks metas pries beveik 12 meteliu. Ir skalbiau. Ir ne po 10, o po 20 paluciu, dar lygiai tiek pat marskineliu, sliauztinuku. Naktimis keltis nereikedavo, vaikas buvo auksinis, naktimis miegodavo kaip belgas.
Man asmeniskai nieko nera slyksciau uz buitinius rupescius. Jei uzdirbciau siek tiek daugiau babkiu, tai apskritai nieko namie nedaryciau. Ir uz tai mane reikia nuvertint kaip moteri, kaip asmenybe? Tipo, tingine? Nea, tingine is viso nieko neveikia, o as bent sioki toki indeli i bendra seimos biudzeta idedu ir tarp kitko didesni, nei avinu avinas. Tai kai jis mane jau ziauriai ziauriai uzknisa, nu jau taip uzknisa, kad net dustu, tada as jam skaudziai kertu per aviniskus kiausius su pareiskimu O AS DAUGIAU UZDIRBU. Pradeda springt nuo tokio pareiskimo
Man asmeniskai nieko nera slyksciau uz buitinius rupescius. Jei uzdirbciau siek tiek daugiau babkiu, tai apskritai nieko namie nedaryciau. Ir uz tai mane reikia nuvertint kaip moteri, kaip asmenybe? Tipo, tingine? Nea, tingine is viso nieko neveikia, o as bent sioki toki indeli i bendra seimos biudzeta idedu ir tarp kitko didesni, nei avinu avinas. Tai kai jis mane jau ziauriai ziauriai uzknisa, nu jau taip uzknisa, kad net dustu, tada as jam skaudziai kertu per aviniskus kiausius su pareiskimu O AS DAUGIAU UZDIRBU. Pradeda springt nuo tokio pareiskimo

QUOTE (Lona @ 2004 03 12, 09:15) |
Bandi, niekas nesako, kad vyras turi būti barbė devyndarbė. Bet jis turi suprasti, kad tu irgi dirbi esi pavargus, arba kartu daryti valgyt. Pvz, savaitgalių nejausdavau, nes turiu DARYTI VALGYTI, o kodėl tik aš viena turiu tai daryt? Kodėl retkarčiais vyras negali atlikti namų ruošos darbų? |
Jei įsigilinsi ką aš rašau suprasi kad dirbti turi visi ir juk rašiau kad nėra vyriškų ir moteriškų dabų o yra darbai kuriuos gali dirbti vyrai ir moterys ir yra darbai kuriuos gali dirbti tik vyrai. Visi mes turim stengtis viens kitam padėti - tam ir yra šeima, bet kai moteris pastoviai sako kad blogai jaučiasi kai reikia ką nors dirbti tai jau ištvirkimas. Aš nieko prieš padaryti valgyt (tik nelabai moku, bet yra juk prekybos centrai) bet turime daryti tai ką mes sugebam daryti geriausiai (tik ne apie tinginiavimą eina šneka