QUOTE(Lemyna @ 2009 01 10, 16:02)
As namie buvau prisidziovinus ajeru saknu. pati ruosiuosi ta nuovira ir skalavau plaukus. Ilgai to nedariau, apie 3-4 savaites. nes plaukai labai smirdejo ir pleiskanu atsirado.
as esu macius sampunu ir kaukiu su ajeru saknim, tik vat neatsimenu nei kaip vadinas, nei kur maciau

tai gal turetu irgi siek tiek padet, ir gal ne taip smirdetu. nes as buvau kauke plaukams su svogunu ekstraktu nusipirkus, tai tikrai nebuvo toks ziaurus kvapas kaip kad plaunant naturaliu svogunu
QUOTE(Shliopke @ 2009 01 11, 01:05)
as manau, kad jei susirupinama del plauku slinkimo, padeti gali ir tos pacios"kolekcijos"naudojamos priemones, o ne maisomos, pvz.jei jau Babushka Agafija, tai ir niekas daugiau(manau neskaitant tokiu naturaliu priemoniu kaip ajeru saknys ar semenys, juos galima naudoti su bele kokiom primonen, nes augaline sudetis), ar ten Vichy sampunai su balzamais tai ir ju aliejukai nuo slinkimo, ampules, o ne sampunai uz 5 lt ir viena ampule uz 15lt

.As paskaiciau apie tai svediskam zurnaliuke, tai kazkaip sakau parasysiu ir cia.Nes ten buvo pabrezta, kad jei naudojamos vienos priemones, tai tik vienos, jei kitos, tai kitos, o ne maisalyne, gal tame ir yra tiesos.
gal ir yra tame tiesos, bet man netinka si teorija. jei ir nusperku vienos linijos sampna, kauke, balzama ar dar ka, tai butinai lieka kazkas nenaudojamas, nes netinka arba nepatinka. bet sita jau ir
ievvvvaa minejo ir man tas pats, ir tikriausiai dar ne vienai taip pat yra

tai is kiekvienos linijos issirenki tau tinkacias priemones ir naudoji