Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai jau gyvena mūsų širdyse...IV tema

sveikos , mergaitės,

labai gailiuosi , kad dėl laiko stokos negalėjau sekti meškinų temos , taigi pražiopsojau balsavimą , bet dar nežinodama rezultatų sau išsirinkau gražiausią meškiuką Sniegių wub.gif , taigi labai apsidžiaugiau , kad mano nuomonė sutapo su daugelio balsuotojų . dar iš karto , peržiūrėjus visus meškius, atpažinau ievuschkos meškutę (po to jos temoj pamačiau , kad tikrai nesuklydau kas autorė).

reiks jungtis ir man , kai vėl kursit lepečkorius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 10, 00:16)
aš pamislyjau, kad man reik akių meškoms  unsure.gif , kas pasufleruos kur būtų galiam tokį gėrį gauti, konkursui tai urmu ėmėm o dabar kaip bus  rolleyes.gif

Ėmei urmu ir jau visas išnaudojai?
Rašyk saullutei, gal dar turi g.gif

Aš nusipirkau kokias 8 poras tų saugių akių, kelių spalvų ir dydžių, tai dar užteks man kuriam laikui lotuliukas.gif

QUOTE(jurginelis @ 2008 12 10, 08:55)
Mergaites, gal jus pasidalintumet savo patirtim, kaip vokus privelet, pas ka buvo safe akys. Man neisejo prie pat akiu, nes adata smigo i plastmase g.gif

Aš taip dariau ir iškart vieną adatą sulaužiau doh.gif Kažkaip nepagalvojau, kad iš apačios ten ta plastmasė bus. Su antrąja labai atsargiai pribadžiau, truputį įstrižai adatą durdama, bet vistiek prie pat akies nepavyko, gavosi tokie platoki vokai smile.gif Gal dar Im-bear pakonsultuos. Žinoma su stiklinėm akytėm visai kitaip, jos gi be tų plastmasių. Manau-su saugiom akim labiau tiktų ant pačių akyčių klijuot medžiaginius ar zomšos vokus, o ne vilnonius pribadyt.

QUOTE(milka@ @ 2008 12 10, 10:18)
Bet kur kitos meškos  g.gif Kiek pamenu Ievushka siuvo ne vieną.

[/url]

Taip taip-tris pradėjau, bet neužbaigiu, nes turiu daug veltinio užsakymų, noriu anksčiau Kalėdų pabaigt, kad nestresuočiau paskutinę naktį. O tada jau ir meškučius užbaigsiu. Būtinai pasirodysiu, nėr kalbų bigsmile.gif

Jalta - kaip smagu, būtinai junkis, greičiausiai -po Naujųjų metų bus ir vėl nauja meškiukų siuvimo akcija mirksiukas.gif O mano tai visi beveik atpažino , aš ir nesistengiau slapstytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 10 gruodžio 2008 - 11:12
QUOTE(milka@ @ 2008 12 10, 09:18)
Paukščiuko pageidavimo pasidemonstruosiu Imbierinį meškuti pagal Tidos iškrpą

o koooks imbierinukas wub.gif
ir medžagytę kokią gražią parinkai thumbup.gif
bet va, mane smalsumas apėmė ax.gif - o imbierinis meškutis turi didesnę burnytę nei foto matosi (gal kaspinėlis užstoja)? čia tik šiaip smalsu... blush2.gif
(ir pagalvojau, jei turi ir gali - permesk man jo iškarpas n.liubiniene@gmail.com - mažu siuvėja patapsiu kada nors)...
Atsakyti
čiameškelis ir dar galybė grožybių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 10 gruodžio 2008 - 12:36
Frederica, labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pamačiau iškarpą, tai man dabar viskas aišku ir dėl imbierinio meškio burnytės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 10 gruodžio 2008 - 13:34
O man safe akytės labai nepatiko kai reikėjo gyvą žvilgsnį formuot sad.gif daug stengiaus, o vis tiek nesigavo kaip reikia :// Su privėlimu bėdos kažkaip nebuvo..
Atsakyti
Mano naujas draugas
Guzikiukas

user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 10, 15:27)
Mano naujas draugas
Guzikiukas

Fainuolis tavo Guzikiukas thumbup.gif Kaip sekėsi siūti, pasipasakok rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2008 12 10, 11:15)
žinokit jūsų meškos užvaldė mano smegenis ir ramų miegą sujaukė,sapnuoju einu,verkiu ir ieškau Sniegio,po pažastim nešuosi Šilinį miegalių jis bumba kad miegot trukdau,ateina Žako paima nane už rankos ir sako neverk,surasim Sniegių.pradedu dar labiau žliumbt,tada Zimtas apkabino,šluosto ašaras ir visi kartu šaukia Sniegiau,kur tu? ir pabudau šalto prakaito išpilta....visai jau smegenys susisuko....

Vaje, tikri kosmarai tave lanko blink.gif lotuliukas.gif Gerai, kad draugiska meskuciu draugija tave paguode friends.gif
Papildyta:
QUOTE(milka@ @ 2008 12 10, 11:18)

koks puikus imbierinukas thumbup.gif net sausainukais pakvipo. Kaip spalva jam tinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jalta @ 2008 12 10, 12:04)
sau išsirinkau gražiausią meškiuką Sniegių  wub.gif , taigi labai apsidžiaugiau , kad mano nuomonė sutapo su daugelio balsuotojų .
reiks jungtis ir man , kai vėl kursit lepečkorius  biggrin.gif

Sniegius labai dekoja uz pagiriamuosius zodzius aciuks.gif
O man be galo patinka jusu leles, angelai wub.gif Lauksim prisijungiant ir jusu kitame meskiuku siuvimo etape 4u.gif
Papildyta:
Frederica, aciu uz nuoroda. Kiek ten grozybiu bigsmile.gif
Papildyta:

Pauksciuk, Guzikiukas superinis thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, meškų užvaldytos biggrin.gif

Kiek naujų meškiukų gražių čia atsirado - milka@, paukščiukas - šaunuolės thumbup.gif

Įdedu pasigrožėti prizus (uups katiną jau matėte) - štai jurginelio prizas - meškutis Bas

user posted image

Štai misty prizas -

kailiukas, zomšo gabaliukas padukams, stiklines akys ir sujungimų komplektukas. Teks dar vieną su melynų kraujų siuti lotuliukas.gif

user posted image

QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 10, 01:16)
aš pamislyjau, kad man reik akių meškoms  unsure.gif

O štai Naktibaldai žadetas nedidelis prizas - 2 poros safe akių )))

user posted image

Jalta, butinai prisijunk kita karta ))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 10 gruodžio 2008 - 15:45
cia is tokiu dalyku meskiukai gimsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 12 10, 14:38)
Fainuolis tavo Guzikiukas  thumbup.gif Kaip sekėsi siūti, pasipasakok  rolleyes.gif

Ačiū , merginos 4u.gif

Kaip sekėsi, na... tikėjausi greičiau pasiūti, jis mažesnis gavosi neigalvojau 11cm. Su ausytėm žirnio dydžio pasiknebinėjau, kol išverčiau. Pamėginimui turėjau tik tokia medžiagytę, reiks šviesesnės įsigyti
Atsakyti