QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 10, 00:16)
aš pamislyjau, kad man reik akių meškoms

, kas pasufleruos kur būtų galiam tokį gėrį gauti, konkursui tai urmu ėmėm o dabar kaip bus
Ėmei urmu ir jau visas išnaudojai?
Rašyk saullutei, gal dar turi
Aš nusipirkau kokias 8 poras tų saugių akių, kelių spalvų ir dydžių, tai dar užteks man kuriam laikui
QUOTE(jurginelis @ 2008 12 10, 08:55)
Mergaites, gal jus pasidalintumet savo patirtim, kaip vokus privelet, pas ka buvo safe akys. Man neisejo prie pat akiu, nes adata smigo i plastmase
Aš taip dariau ir iškart vieną adatą sulaužiau

Kažkaip nepagalvojau, kad iš apačios ten ta plastmasė bus. Su antrąja labai atsargiai pribadžiau, truputį įstrižai adatą durdama, bet vistiek prie pat akies nepavyko, gavosi tokie platoki vokai

Gal dar Im-bear pakonsultuos. Žinoma su stiklinėm akytėm visai kitaip, jos gi be tų plastmasių. Manau-su saugiom akim labiau tiktų ant pačių akyčių klijuot medžiaginius ar zomšos vokus, o ne vilnonius pribadyt.
QUOTE(milka@ @ 2008 12 10, 10:18)
Bet kur kitos meškos

Kiek pamenu
Ievushka siuvo ne vieną.
[/url]
Taip taip-tris pradėjau, bet neužbaigiu, nes turiu daug veltinio užsakymų, noriu anksčiau Kalėdų pabaigt, kad nestresuočiau paskutinę naktį. O tada jau ir meškučius užbaigsiu. Būtinai pasirodysiu, nėr kalbų
Jalta - kaip smagu, būtinai junkis, greičiausiai -po Naujųjų metų bus ir vėl nauja meškiukų siuvimo akcija

O mano tai visi beveik atpažino , aš ir nesistengiau slapstytis