Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai jau gyvena mūsų širdyse...IV tema

OI, čia merginos visokių rūšių meškinais serga lotuliukas.gif

O aš vis apie mūsų susitikimą galvoju g.gif
Noriu Im-bearpaprašyti, kad atsineštų parodyti savo ilgąją adatą, šiaip-palygint su savąja norėjau...Ir dar-jei įmanoma-tą gražuolį meškutį iš savo kolekcijos (ne savo pačios siūtą, tą,kuris su megztu rūbeliu).Ačiū iš anksto!!!
Atsakyti
smagu rast bendraminciu thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 12 10, 21:17)
OI, čia merginos visokių rūšių meškinais serga  lotuliukas.gif

O aš vis apie mūsų susitikimą galvoju  g.gif
Noriu Im-bearpaprašyti, kad atsineštų parodyti savo ilgąją adatą, šiaip-palygint su savąja norėjau...Ir dar-jei įmanoma-tą gražuolį meškutį iš savo kolekcijos (ne savo pačios siūtą, tą,kuris su megztu rūbeliu).Ačiū iš anksto!!!

Va va, aš irgi norėjau paprašyti ir to, ir ano, ir trečiooo ax.gif Gal galėtum Im-bear atsinešti parodyti tų stiklinių granulių, o gal turi ir kokį žaisliuką su jomis viduje, įdomu, kaip jas ten malonu čiupinėti? Ir šiaip gal ką iš savo kolekcijos, gal kokį nertą meškiuką dar turi? Viskas labai įdomu, prašom atsivežti visą tačką lotuliukas.gif

O jau mažieji naujieji meškiukai kokie nuostabūs - vaikštau vis, o man akyse jų snukučiai stovi. Taip jau noriu pradėti siūti naują meškiuką, bet vis noriu iki Kalėdų pabaigti kalėdines dovanas. Ir dar reikia užsisakyti sąnariukus visokius, nebenoriu jungti tik su siūlu. O kuo skiriasi dvigubi sąnariai nuo paprastų? Ir ką patartum Im-bear būtinai užsisakyti iš įrankių, iš medžiagų? Aš tai manau reiktų siūlų nosytėm užsisakyti, perlinių tų kokių, jie taip blizga gražiai, paskui tų stiklinių granulių gal? Ar čia aš lendu per greitai į priekį? (kaip visada doh.gif )

Maniškiai visi serga, tai niekaip nesugebu privėgti prie kompo paplepėti su jumis - vieną ramink, kitą nešiok, trečiam vaistus duok, pravalas doh.gif

Bet jau į mytą tai atvarysiu kad ir kas bus, tegul mane iš namų išvaro, vis tiek ateisiu.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 10, 22:10)

Bet jau į mytą tai atvarysiu kad ir kas bus, tegul mane iš namų išvaro, vis tiek ateisiu.

Nu juokiaus iki ašarų, net vaikus dar kartą perskaičiavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 10, 21:10)

tikrai neišvarys tik lauks visi kada grįši 4u.gif

IM-bear kooooooooooooooks priiiizas wub.gif , ačiūūūūūūūūūū 4u.gif , man taip pravers ax.gif rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 10, 21:10)
Aš tai manau reiktų siūlų nosytėm užsisakyti, perlinių tų kokių, jie taip blizga gražiai,

Zinok, as uzsisakiau - nieko ypatingo - paprasciausi Anchor Pearl cotton. Ta prasme ju gali gauti ir ten kur bet kuriuos siuvinejimo siulus perki (gal net spalvu daugiau rasi). Tik reikia numeri teisinga pasirinkti. Pagal meskiu parduotuves rekomendacijas musu siutam meskiui labiausiai tinka nr 5.
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 12 10, 22:33)
Zinok, as uzsisakiau - nieko ypatingo - paprasciausi Anchor Pearl cotton. Ta prasme ju gali gauti ir ten kur bet kuriuos siuvinejimo siulus perki (gal net spalvu daugiau rasi). Tik reikia numeri teisinga pasirinkti. Pagal meskiu parduotuves rekomendacijas musu siutam meskiui labiausiai tinka nr 5.

A rimts? Ot ačiū kad pasakei, o Anchor Pearl cotton kuo nors skiriasi nuo paprastų Anchor siuvinėjimo siūlų? g.gif Nes pvz DMC siūliukai tai irgi labai gražiai blizga ir žvilga, o Anchor Pearl gal blizga dar labiau?

Im-Bear, o naujieji mažiuliai siūti pagal tavo kurtą iškarpą? Man labai būtent tokios proporcijos patinka - didelės pėdutės, galvytės nemažos...

O iš namų tai tikrai turbūt manęs niekas neišvarys schmoll.gif Tik 10 kart skambins į mytą ir klaus, kada jau grįšiu blink.gif
Atsakyti
Im-bear tavo paskutiniai kūriniai bigsmile.gif , kaip garžu wub.gif , pati kūrei iškarpą bigsmile.gif , bet ten turbūt labai daug tonavimo darbo nes kaip kailiukas įdomiai atrdodo vieno vienosk kito kitoks thumbup.gif , sėkmės jiems parodoj, kurią net neabejoju jie turės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 10, 22:07)
A rimts? Ot ačiū kad pasakei, o Anchor Pearl cotton kuo nors skiriasi nuo paprastų Anchor siuvinėjimo siūlų?  g.gif Nes pvz DMC siūliukai tai irgi labai gražiai blizga ir žvilga, o Anchor Pearl gal blizga dar labiau?

Neciupinejau DMC Pearl cotton, negaliu pasakyti kuom skiriasi nuo Anchor, bet vargu kad labiau nei DMC ir Anchor muline skiriasi tarpusavyje, t.y. tik spalvomis. Patys pearl nuo muline skiriasi tuom, kad jie storesni ir susukti is 2 giju. Ir jie nesidalina. Dabar pagalvojau, kad jie primena irisu vadinamus siulus. Beje, galiu patvirtinti, mano turimi Anchor pearl cotton blizga graziai smile.gif (bet manau DMC irgi blizga).
Bet, pvz kasiulai.lt pearl cotton neturi. Ir kazkas anksciau skundesi, kad negali rasti. Parasiau tiesiog, kad zinotum, jog ten nieko super puper ypatingo nera.
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2008 12 10, 17:41)
1. Suprantu, kad čia man specialiai toks iššūkis - ilgaplaukis kailis  Kad nebūtų per paprasta  O tie sujungimai taip paprastai atrodo Aš kažkodėl įsivaizdavau, kad ten bus kažin kokie sudėtingi mechanizmai

2. Aš tai dar baisiai norėčiau pabandyti kada iš moherio pasiūti meškį, tik mane tas internetinis ieškojimas ir užsakinėjimas varo į neviltį

1. lotuliukas.gif O tu kaip galvojai? Aišku reiks padirbėti mirksiukas.gif O iš sujungimų tik diskai nuotraukose matosi, ten dar geležiukų yra. Bet nelabai ten sudetinga - tiesiog reiks išmokti mirksiukas.gif
2. Aš po naujų metų planuoju daug ką užsakinėti, tai jei bus norinčių galėsite prie mano užsakymo jungtis

QUOTE(jurginelis @ 2008 12 10, 17:57)
Meskutis Bas labai mielas wub.gif

Bet vistiek gausis kitoks ))) Čia jau iš patirties žinome, kad iškarpa - dar ne viska mirksiukas.gif

QUOTE(milka@ @ 2008 12 10, 18:08)
Im-bear , kokie gražučiai meškiukai, tikri naujagimiai : Linkiu jiems kuo didžiausios sėkmės parodoje  victory.gif

Ačiukas - aš už mažylius labai pergyvenu - į tokią kelionę susiruošė rolleyes.gif

QUOTE(Misty @ 2008 12 10, 18:13)
user posted image

Meškiai užvaldo pasaulį ir mus lotuliukas.gif

QUOTE(uups @ 2008 12 10, 19:17)
oo, shitie Im-bear mazhuliai tai tikrai mieli 

uups - čia man didžiausias komplimentas bigsmile.gif Čia tik tu tiesiai-šviesiai viską išsakyt gali cool.gif

QUOTE(ievuschka @ 2008 12 10, 21:17)
O aš vis apie mūsų susitikimą galvoju 

ievuschka, adata atnešiu, o štai kolekcinių meškiukų tikrai ne, neįsižeisk - niekam net prisiliesti prie jų neleidžiu ax.gif Labai jau brangus tie meškiukai iš mano kolekcijos. Tik gal kada į sviečius užvažiuosi - tai galėsi pamatyt iš arčiau blush2.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 10, 22:10)
1. Viskas labai įdomu, prašom atsivežti visą tačką 
2. O jau mažieji naujieji meškiukai kokie nuostabūs - vaikštau vis, o man akyse jų snukučiai stovi.
3. Taip jau noriu pradėti siūti naują meškiuką, bet vis noriu iki Kalėdų pabaigti kalėdines dovanas. Ir dar reikia užsisakyti sąnariukus visokius....
4.Bet jau į mytą tai atvarysiu kad ir kas bus, tegul mane iš namų išvaro, vis tiek ateisiu.

1. Savo meškiukų namuose neturiu nei vieno doh.gif Gal spėsiu iki meeto vieną užsakymą pabaigti - tai tada su savim atsinešiu mirksiukas.gif Nors nepažadu, kad spėsiu... Stiklo granulės paimsiu parodyt )))
2. aciuks.gif
3. Jau rašiau, kad po švenčių darysiu užsakymą, tai kas norės - galės jungtis rolleyes.gif
4. lotuliukas.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 10, 22:24)
IM-bear kooooooooooooooks priiiizas  , ačiūūūūūūūūūū  4u.gif , man taip pravers 

cool.gif Laukiu adresiuko - rytoi kaip tik į paštą važiuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Im-bear galiu sausį tik retkarčiais prieiti prie pc jei atsiminsit man ar kas nors kitas į až parašykit kada užsakinėsit, nes galiu norėt tik neturėsiu greičiausiai laiko užsisakinėt tai ką nors ant smūgio ax.gif susžiūrėsiu , nes kažko tikrai norėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 10, 23:07)
Im-Bear, o naujieji mažiuliai siūti pagal tavo kurtą iškarpą? Man labai būtent tokios proporcijos patinka - didelės pėdutės, galvytės nemažos...

Taip čia mano autorinė iškarpa - kad ją sukurti teko 4 kartus perdarineti, sugadinau 3 gabaliukus sintetinio kailiuko doh.gif Pirmą kartą gavosi tikras zuikis, antra - tikra bedžioniukė, trečia - arčiau šuniuko.... Tik iš ketvirto karto gavau tai, ko norėjau bigsmile.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 10, 23:13)
Im-bear tavo paskutiniai kūriniai  bigsmile.gif , kaip garžu  wub.gif , pati kūrei iškarpą  bigsmile.gif , bet ten turbūt labai daug tonavimo darbo nes kaip kailiukas įdomiai atrdodo vieno vienosk kito kitoks  thumbup.gif , sėkmės jiems parodoj, kurią net neabejoju jie turės  thumbup.gif

Ten yra dviejų spalvų šilkinis moheras, bet ir tonavimo nemažai buvo, nors jei nereiktų taip skubiai atiduoti, tai dar patonuočiau rolleyes.gif
aciuks.gif

QUOTE(Labutuliukas @ 2008 12 10, 23:22)
Neciupinejau DMC Pearl cotton, negaliu pasakyti kuom skiriasi nuo Anchor, bet vargu kad labiau nei DMC ir Anchor muline skiriasi tarpusavyje, t.y. tik spalvomis. Patys pearl nuo muline skiriasi tuom, kad jie storesni ir susukti is 2 giju. Ir jie nesidalina. Dabar pagalvojau, kad jie primena irisu vadinamus siulus. Beje, galiu patvirtinti, mano turimi Anchor pearl cotton blizga graziai smile.gif (bet manau DMC irgi blizga).
Bet, pvz kasiulai.lt pearl cotton neturi. Ir kazkas anksciau skundesi, kad negali rasti. Parasiau tiesiog, kad zinotum, jog ten nieko super puper ypatingo nera.

Taip - tie siuliukai labai panašus į irisą, bet yra tvirtesnį, žymiai gražiau blizga. Su jais siuvinėti nosytę žymiai maloniau mirksiukas.gif Bet Vilniuje jų neradau g.gif gal ne ten ieškojau?
Atsakyti