Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai jau gyvena mūsų širdyse...IV tema

Parodysiu visą savo kolekciją:

Meškutės - Princesė Tuklin. Autorė Murtazina Marija
ir Dafna. Autorė Anna Tide

user posted image

Meškis Melanžas. Autorė Nastia Kuptcova
user posted image

Drambliukė Rozita. Autorė Polina Tarakanova.
user posted image

Meškutė Karamelė. Autorė Anna Piatkova
user posted image

Meškutė Margaritka. Autorė Liudmila
user posted image

Meškutė Šeila. Autorė Tatiana Skalozub.
user posted image

Čia jie kartu (nors ne visi)
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 10 gruodžio 2008 - 23:21
: im-bear eik tu sau bigsmile.gif , įsimlėjau šeilą iš pirmo žvilgsnio wub.gif , dabar man ji sapnuosis rolleyes.gif , kaip norėčiau meškiuko delninuko kokio wub.gif eh ax.gif

jurginėlis ryt būsiu mažeikiuose , tik nežianau kaip bus su laiku norėč sniegių pamatyt tongue.gif kažkaip nemoku žmonių kviets į pasimatymą a taip tinka kažin g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 10 gruodžio 2008 - 23:29
Uoj, kokie meškiukai wub.gif wub.gif wub.gif Man tai MArgaritka su Šeila nuostabutės. Man viskas, kas maža labai gražu. Bet labiausiai tai mane užburia visų meškučių nosytės - siuvinėtos, bet visos kaip plastmasinės, blizg, gražios baisiai. Man tai su vašku gerai sekėsi vaškuot, na, bet ji vis tiek neblizga, nors tu ką. Dar lakuoti tai nebandžiau, čia va erdvė tobulėjimui.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 10, 23:42)
Uoj, kokie meškiukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Man tai MArgaritka su Šeila nuostabutės. Man viskas, kas maža labai gražu. Bet labiausiai tai mane užburia visų meškučių nosytės - siuvinėtos, bet visos kaip plastmasinės, blizg, gražios baisiai. Man tai su vašku gerai sekėsi vaškuot, na, bet ji vis tiek neblizga, nors tu ką. Dar lakuoti tai nebandžiau, čia va erdvė tobulėjimui.

turim laiko tobulėti visą savo gyvenimą, juk tai buvo daugeliui pirmieji meškinai, daugeliui pirmieji žaislai, tai manau mes čia užsauginsim su Im-bear pagalba minią tobulų kūrėjų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 11, 00:49)
turim laiko tobulėti visą savo gyvenimą, juk tai buvo daugeliui pirmieji meškinai, daugeliui pirmieji žaislai, tai manau mes čia užsauginsim su Im-bear pagalba minią tobulų kūrėjų  rolleyes.gif

Aš irgi tikiuosi drinks_cheers.gif O po to įkursime Lt meškiukų asociaciją, koncerną, klubą ir t.t. ania? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 11, 00:28)
jurginėlis ryt būsiu mažeikiuose , tik nežianau kaip bus su laiku norėč sniegių pamatyt tongue.gif kažkaip nemoku žmonių kviets į pasimatymą a taip tinka kažin  g.gif

Ar tu cia rimtai? lotuliukas.gif
Papildyta:
Im-bear, tavo kolekcija puiki thumbup.gif Seila ir Margaritka man pacios paciausios wub.gif
As irgi noresiu prisijungti prie uzsakymu. Gal galetum pasakyti tos internetines parduotuves adresa g.gif Apsizvalgyciau, kad paskui nereiketu zioplineti ax.gif
Atsakyti
fantatine kolekcija 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 12 10, 18:17)
Misty, ish ko, vistik siuvai savo Dzhona?

Džonas siūtas iš dirbtinio kailiuko ax.gif
Atsakyti
Dar tiesa norėjau pakomentuoti jūsų pastabas dėl griežto snukučio apkirpimo ax.gif Aš savo meškutį siuvau dukrai žaisti, ne ant lentynos statyti, todėl nenorėjau nei tonuoti, nei nosytės kažkaip apdirbinėti... Kailiukas toks margas, kai pradėjau kirpti snukutį, pamačiau, kad po apačia jis visiškai vienspalvis - tamsiai pilkas blink.gif Manau, kad pasitelkus į pagalbą tonavimą būtų galima išgauti ne tokias griežtas linijas, bet man patinka ir taip, kaip yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2008 12 11, 00:18)
Ar tu cia rimtai? lotuliukas.gif
[

šiaip tai labai rimtai, mano sūnus koncertuos mažeikiuose šiandien 18 val kažkur nežinau kur, bet spektaklis Coliuk ė wub.gif
Atsakyti
Aš temariui siuvinėti Vilniuje GA nusipirkau turkiško pearl coton. Jo ten irgi visokių spalvų yra. Manau, kad tiktų, galit užsukti pasižiūrėti (arba galėsiu į meetą kokį prigriebti, tai jei tiks, visos urmu galėsim iš meeto keliauti siūlų pirktis lotuliukas.gif
O aš visgi supratau, kad man modeliniai meškinai (visokios damos ir pan.) nelabai patinka. Užtat paskutiniai du Im-bear meškučiai labai mieli. O iš kolekcijos mielai priglausčiau Melanžą ir Šeilą, tik tektų jiems su aksesuarais atsisveikinti... Tokie mieli snukučiai, tik be rubų jie, įtariu, gražesni atrodytų... Bet kaip aš juos norėčiau gyvai pamatyti (o kažin, jei atėjus su baltomis pirštinaitėmis, gal šeimininkė net priliesti leistų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors kolekcija ir turi būti kolekcija...)
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 11, 10:54)
šiaip tai labai rimtai, mano sūnus koncertuos mažeikiuose šiandien 18 val kažkur nežinau kur, bet spektaklis Coliuk ė  wub.gif

Man malonu butu su tavim susitikti ax.gif Tik bijau, kad Sniegium nenusiviltum lotuliukas.gif O kada atvaziuojat?
Papildyta:
Pries keleta dienu eidama pro kulturos namus maciau, kad kazkokia proga is kleliu Lietuvos miestu vaikuciai su savo programom atvaziuoja g.gif O gal ir ne tas pats. Ten maciau lyg ir sokiu kolektyvai. Gal eisiu siandien pro sali, dar paziuresiu.
Atsakyti