Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai jau gyvena mūsų širdyse...IV tema

Su Naujais metais, merginos!!!

Rulle - meškutis-tikras fainuolis , labai mielas wub.gif wub.gif wub.gif Kailiukas nuostabus, ir mano manymu-jokio rūbelio jam tikrai nereikia smile.gif Nebent kokį aksesuarą sugalvotum, kažką letenoj laiko ar pan.

Dėl Meilės meškiuko-sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 03 sausio 2009 - 12:06
Na jūsų meskiukai tiesiog nuostabūs thumbup.gif Žiūrėjau žiūrėjau ir pati nusprendžiau vieną pasiūti
Atsakyti
Radau kur parduoda specialias adatas žaislams (tokios ilgos) Universalinėje, parduotuvėje Geros akys kainuoja 23lt, pakelyje dvi adatos
Atsakyti
Sveikos merginos, jau kaip visu pasiilgau friends.gif
Rulle, koks meskiukas ploja.gif Fantastiskai grazus wub.gif Su tom zemiau esanciom ausytem man jis toks...nu toks... lotuliukas.gif taip ir norisi paniurkyt. Nosis labai man grazi. Ir man tai nieko jam netruksta ir jokiu aksesuaru nesinori - toks grazus kailiukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginelis: 04 sausio 2009 - 12:07
Sveikutės

Štai ką šian pavyko pasiūti

user posted image
Atsakyti
Labai mielas ir siltas meskutis... wink.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Šiandien planuoju sudėti pamokeles dėl sujungimų ir autorinių iškarpų kūrimą biggrin.gif

Dėl Meilės Meškiuko ir aš sutinku - gera tema bigsmile.gif Kaip tik pati pradėjau siuti ružavą meškiuką lotuliukas.gif Bet aš kaip organizatorė konkurse nedalyvausiu lotuliukas.gif

QUOTE(vazaza @ 2009 01 03, 17:06)
Na jūsų meskiukai tiesiog nuostabūs thumbup.gif  Žiūrėjau žiūrėjau ir pati nusprendžiau vieną pasiūti

O kodėl pirmame konkurse nesudalyvavot? Mačiau, kad buvot sąraše smile.gif Tikiuosi šiį kartą Jums pavyks daeiti iki galo ))))))

QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 04, 21:15)
Sveikutės

Štai ką šian pavyko pasiūti

user posted image

Fainuoliški man šitie meškiukai - tai ir norisi suvalgyti kaip sausainuką mirksiukas.gif Ir širdutė, matau, išsiuvinėta wub.gif

O pas mane gimė maža kiškutė Viola, bet kolkas neįdėjau nuotraukų, nes jų dar nepadariau doh.gif
Atsakyti
Štai ir Viola

Susitiksime vakare per pamokas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 05, 16:11)
Štai ir Viola

Susitiksime vakare per pamokas  mirksiukas.gif

Oi, laukiam laukiam pamokėlių. O jau Violos gražumėlis wub.gif wub.gif wub.gif Tokia meilutėlė, mua :orobucinys:

Aš tai į priekį porą klausimėlių užduosiu, apie granules dar kartą. Kai nėriau mažytę meškytę, pagalvojau, o kaip ten į tokias mikroskopines detalytes ir suberti tas granules. Ir, šiaip jau pirktiniuose žaisliukuose jos būna dar į maišiukus supiltos. Kaip tu, Im-bear darai? Ar pili į maišiukus, ar palaidas suberi? Ir kuo skiriasi stiklinės granulės nuo plastikinių? Sunkesnės turbūt?

Na, o konkursui tai gal jau irgi metas registruotis?

Aš pradedu:

1. Zhuvycia
2.
3.
4....

Atsakyti
Pamokėlių labai laukiu rolleyes.gif

Rulle, meškutė fantastiška išėjo thumbup.gif Sausaininis paukščiuko meškelis net per ekraną kvepia gvazdikėliais ir imbieru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2009 01 05, 17:42)
Pamokėlių labai laukiu  rolleyes.gif

Rulle, meškutė fantastiška išėjo  thumbup.gif Sausaininis paukščiuko meškelis net per ekraną kvepia gvazdikėliais ir imbieru  smile.gif

labai ačiū, merginos 4u.gif

Stipriai nemėgstu gvazdikėlio ir imbiero kvapo, tai mano meškis nekvepia topsecret.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man šie kvapai pavojingi lotuliukas.gif , bet iš tolo kvepia ir galiu grožėtis mirksiukas.gif
Atsakyti