Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai jau gyvena mūsų širdyse...IV tema

QUOTE(rulle @ 2009 01 03, 00:35)
Sveikos smile.gif Su Naujais metais 4u.gif
As be konkurso biggrin.gif dar viena pasiuvau,kailiuka is Im-bear pirkau
user posted image

Koks fainuolis Rulles meškutis wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Paukščiuko meškius koooks mielas thumbup.gif su širdute wub.gif
O Violą jau gyriau Im-bear temukeje, bet ir čia pagirsiu thumbup.gif labai graži zuikute thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytelis,
Im-bear, gal galetum papasakoti, kaip reikia rinktis medziagas meskiukams? Pvz. kaip zinoti kokiu dydziu diskeliu kokio dydzio meskiukams reikia. Ar geriau pirkti vienetais ,ar komplektukais? Berods ir Zhuvycia buvo klaususi, kuo skiriasi dvigubi diskeliai nuo paprastu (jei neklystu blush2.gif ) Dar del kailiuko: reikia pirkti ne maziau kaip 10 cm toj internetinej parduotuvej, bet tiek tikriausiai neuztenka, ar ne g.gif Kada uzsisakinesi sau? Ar dar priimsi norincius kartu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginelis: 06 sausio 2009 - 08:38
Labas rytas smile.gif Aciu uz pagyras 4u.gif mano meskiukui ax.gif
Dar viena meskiuka siuvu ax.gif nes 2 kailiukus is Im-bear pirkau. Si ilgokai siuvu blush2.gif Meskiukas bus nedidukas.
Im-bear kailiuka uzsakinesi g.gif Ir as noreciau biggrin.gif
Idomu,ar su diskeliais lengviau sujungti?
Atsakyti
Ir as uzsakinesiu ir diskelius, ir kailiuka, taigi, darom nauja sarasa, ar ka?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Vakar baisiai supykau - velai vakare koki pusvalandį rašiau pamokelę ir pakibo kompas doh.gif Viskas ką prirašiau ir visos sudėtos nuotraukos dingo verysad.gif

Tai kad šiandien rašysiu trumpiau, nes neturiu kantrybės perrašyti viską, ką vakar buvau prirašiusi..... schmoll.gif

Bandysiu į visus jūsų klausimus atsakyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 06, 11:45)
Labas rytas  smile.gif

Vakar baisiai supykau - velai vakare koki pusvalandį rašiau pamokelę ir pakibo kompas  doh.gif  Viskas ką prirašiau ir visos sudėtos nuotraukos dingo  verysad.gif

Tai kad šiandien rašysiu trumpiau, nes neturiu kantrybės perrašyti viską, ką vakar buvau prirašiusi..... schmoll.gif

Bandysiu į visus jūsų klausimus atsakyti  cool.gif

Och, kaip apmaudu su tais kompais, gal bandyk rasyti kitoje programoje ir seivinti kuo dazniau? Bet aciu tau baaaaisiai uz pastangas ir kantrybe su mumis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip jau pasakojau, meškiuko kūrimas prasideda nuo jūsų idėjos - tik jūs žinote, kokį meškiuką norite pasiuti - mažą-didelį, su ilgom-trumpom letenom, su didelę-mažą galvą.... Tam reiktų meškiuką nupiešti - niu kaip kas moka biggrin.gif Pažiūrėkite albumelyje meškiukus, gal kuris labai panašus į jūsų sugalvotą meškį ir pradžiai paimkite tą iškarpą kaip pagrindą. Galėsite pakeisti kai kurias iškarpos linijas arba palikti taip kaip yra.

Autorine iškarpa skaitosi tada, kai jūs ją nupiešete nuo pradžios iki galo, o ne keitėt kokio nors autoriaus iškarpą. Bet pradžiai siūlyčiau pradėti nuo svetimų iškarpų koregavimo.

Dabar įdesiu kelias nuotraukas iš Džemos Kadž knygos apie autorinių iškarpų kūrimą - tikiuosi nenubaus mus už autorinių teisių pažeidimą - nes nuotraukas radau internete. Ten parodyta, kokias linijas iškarpoje galima keisti už pagrindą paėmus klasikinio meškiuko iškarpą.

Šiaip man autorinės iškarpos kūrimas - mistinis dalykas. Atrodo, gali nežymiai pakeisti savo darytos iškarpos linijas - ir gaunasi visai kitas meškiukas, ar net kitas žvėriukas. Jau pasakojau, kad vieną kartą, kad gauti tai ko norėjau, teko iš sintetinio kailiuko pasiuti net keturias galvas (viena iš jų - jums jau pristatyta Viola, kuri šiaip turėjo būti meškiukų su žandukais lotuliukas.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 01 05, 18:02)
1. Aš tai į priekį porą klausimėlių užduosiu, apie granules dar kartą. Kai nėriau mažytę meškytę, pagalvojau, o kaip ten į tokias mikroskopines detalytes ir suberti tas granules. Ir, šiaip jau pirktiniuose žaisliukuose jos būna dar į maišiukus supiltos. Kaip tu, Im-bear darai? Ar pili į maišiukus, ar palaidas suberi? Ir kuo skiriasi stiklinės granulės nuo plastikinių? Sunkesnės turbūt?

2. Na, o konkursui tai gal jau irgi metas registruotis?
Aš pradedu:
1. Zhuvycia
2.
3.
4....

1. Granuliatas būna skirtingas - stiklinis būna dviejų dydžių - mini meškiukams ir didesniems. Aišku, toks granuliatas skirtas tik kolekciniams meškiukams (vaikams tokio meškio duoti nepatariama). Stiklinis granuliatas sunkesnis už plastikinį, bet dar sunkesnis yra toks metalo granuliatas - ji naudoja mini meškiukams.
Plastikinis granuliatas gali būti dedamas į safe žaisliukus, su kuriais galima žaisti vaikams.
Aš granuliatą suviniuoju į ploną sintepono sluoksnį ir dedu į vidų arba palaidą pilu smile.gif

2. Manau, jau galima pradėti registruotis konkursui. Tai, kas dalyvauja, pats save įrašo į sąrašą. Apie konkurso sąlygas paskelbsiu vėliau mirksiukas.gif

QUOTE(jurginelis @ 2009 01 06, 09:38)
1.kaip reikia rinktis medziagas meskiukams? Pvz. kaip zinoti kokiu dydziu diskeliu kokio dydzio meskiukams reikia. Ar geriau pirkti vienetais ,ar komplektukais? Berods ir Zhuvycia buvo klaususi, kuo skiriasi dvigubi diskeliai nuo paprastu (jei neklystu blush2.gif )
2.Dar del kailiuko: reikia pirkti ne maziau kaip 10 cm toj internetinej parduotuvej, bet tiek tikriausiai neuztenka, ar ne g.gif Kada uzsisakinesi sau? Ar dar priimsi norincius kartu blush2.gif

1. Kol neparinksite meškiuko iškarpos, nežinosite kokių diskelių Jums reikia. Sekančioje pamokos dalyje įdesiu informacijos apie skirtingus sujungimus. Tai tada dviskas taps aiškiau. Dvigubi diskeliai? Nežinau kas tai yra.... g.gif Gal dvigubas sujungimas? Paprodysiu kas tai yra biggrin.gif
2. 10 cm su 140 cm plocio pirkti nepatarciau, nes labai nepatogu sudėlioti visas meškiuko detales. Geriau pirkti 20 ar 30 cm ir dalintys su kuo nors per puse. Tada tikrai uztenka meskiukui 20-30-40 cm ūgio ax.gif

QUOTE(rulle @ 2009 01 06, 10:03)
Im-bear kailiuka uzsakinesi g.gif Ir as noreciau biggrin.gif
Idomu,ar su diskeliais lengviau sujungti?

Užsakinėsiu, matyt, greitai - pasakysiu būtinai mirksiukas.gif
Man su diskeliais paprasčiau, nei su siulais doh.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 01 06, 11:33)
Ir as uzsakinesiu ir diskelius, ir kailiuka, taigi, darom nauja sarasa, ar ka?

Ką nors sugalvosim mirksiukas.gif
Papildyta:
Tęsiam apie sujungimus biggrin.gif

Sujungimai būna kelių tipų - su varžtais ir diskeliais ir su taip vadinamom cotter pins ir diskeliais - aš asmeniškai naudoju antrą variantą, bet pirmam variantui nereikia geležiukų užsakinėti (nes mūsų parduotuvėse T-formos cotter pins neradau).
Dabar įdėsiu nuotraukas apie sujungimą su varžtais ir nuorodą į saitą, kur labai aiškiai viską jau aprašyta (tik rūsų kalba). Bet kas bus neaišku - klauskite ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Šarnirų sujungimas - skaityti ČIA

Merginos, pas ką vyrai auksarankiai - gi galite paprašyti jų išgrežti jums iš plonos fanieros tuos diskelius ir tada nors pradžiai neužsakinesite, kol neišbandysite. Tada naudosite pirmą sujungimo variantą su varžtukais mirksiukas.gif

user posted image

Pas mus Madoje radau cotter pins tik su apvaliom galvutem - jie naudojami darant dvigubus sujungimus (arba mini meškiukams) :

Linguojanti galvutė - žiūrėti ČIA
Atsakyti
Naujame I love Teddy žurnalo numeryje bus mano straipsnis mirksiukas.gif

ČIA ANONSAS 4u.gif
Atsakyti
Pamokas perskaitėme, susikonspekuosime pioneer.gif
Anonsą pažiūrėjome smile.gif
Atsakyti
Sveikutės

Oho kaip smagu, keik daug informacijos. Ačiū Im-bear
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 06, 11:55)