Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai jau gyvena mūsų širdyse...IV tema

Sveikos, as taip pat noreciau dalyvauti, bet neisivaizduoju meiles meskio g.gif Jeigu rozinis reikstu meiles meski, tai as tokiu ryskiu nemegstu, o pas mus net dirbtinio kailiuko tik dvieju atspalviu temaciau (smelinis ir pilkas). Su sirdute rankoj g.gif Nu nekyla jokia ideja. Nebent jei pavyktu kokia veido israiska ypatinga isgauti. Bet cia tik drambliuko svajone mastau.gif ,nes abejoju visu 100 % ,kad tai pavyktu. Vakar tom savo abejonem su sese dalinausi. Ji man atsiunte meskiuko nuotrauka, kuris, jos manymu, tikras meiles meskiukas. Man tai jis i nusvilinta rozini parseli buvo panasus hihihi.gif
Ech... mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginelis: 07 sausio 2009 - 12:05
Man meilės meškis, nei su širdele, nei rožinis, .... Toks kurį norisi visad mylėti ir glausti prie savęs, nežiūrint į jo kailiuko spalvą ar snukučio išraišką. Kurį pamačius, širdis džiaugtusi wub.gif Dabar norėčiau Meilės meškutį pasiūt savo mažąjam, kurį jis galėtu murdyt ir myluot biggrin.gif, bet šiuo metu tokio dar neradau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 07 sausio 2009 - 12:31
Sveikos merginos, su praėjusiom šventėm 4u.gif

Oi, kiek visko spėjau pražiopsoti doh.gif : ir naujos pamokėlės prasidėjusios, ir naujas konkursas mezgasi, ir žavūs Rulles meškiai išstojo fotosesijai... thumbup.gif
Va, ką reiškia iš pradžių šventės ir susitikimai su visais, grįžus į LT trumpam, paskui (ir vis dar) peršalimas + universiteto reikalai...

Taip man net nepavyko ir kauniečių pasimatymuko su meškiais paorganizuoti... schmoll.gif O taip norėjau... verysad.gif Na, bet gal kada kitą sykį pavyks... mirksiukas.gif Pvz. vasario antroj pusėj... rolleyes.gif

Nu, a dabar pasveikus ir grįžus atgal į Lux teks raitotis rankoves ir kibti į naujas pamokas bigsmile.gif
Atsakyti
Man Meiles meskiukas nebutinai turi buti rozinis ar su sirdute biggrin.gif Nors rozine spalva - viena is mano megstamiausiu, ypac dabar - kai turim taip laukta mazaja princese wub.gif
Ir meskiuka dabar kaip tik rozini siuvu tongue.gif - is tokio senovinio pliuso, niu ne ryskiai rozinis, o toks prabangiai senas atspalvis. Ir meskis bus didelis, sendintas, kimstas kvapniom pjuvenom rolleyes.gif Tikiuosi viskas man pavyks kaip suplanavau ax.gif

O Meiles Meskiukas tiesiog tas, kuri padovanotumete savo mylimajam zmogui wub.gif

Manau, kad meskiukus siusime iki vasario 10 dienos (kaip tik visa menesi turime), per kelias dienas as galesiu sutvarkyti nuotraukas, 12 diena prasidetu balsavimas, o 14 vasario paskelbsime nugaletoja! wub.gif wub.gif

Taigi:

1. Skelbiamas konkursas Meiles Meskiukas
2. Iskarpa gali buti autorine arba bet kokia, rasta internete.
3. Meskis turi buti siutas, su judanciom galva-kojom-rankom (sujungimas gali buti bet koks)
4. Pabaiga ir paskutine nuotrauku atsiuntimo diena - vasario 10 d
5. Balsavimo pradzia vasario 12d.
6. Nugaletojo paskelbimas - per Meiles diena - vasario 14d.
7. Nugaletojas gaus priza - knyga apie meskiuku kurima anglu kalba "The art of making Teddy bears" ( bet ten ir be kalbos zinojimo labai daug aiskiu dalyku ir 3 skirtingos meskiuku iskarpos)!!!!!

Atsakyti
Oho koks prizas bigsmile.gif

Bet man, kaip ir daugeliui labai baisu su tomis meškomis. Kai siuvome pirmą, dar nelabai supratome, kur brendame, dabar jau viskas aiškiau ir sudėtingiau darosi...
Atsakyti
Tikrai, dėl tokio prizo verta pasistengti thumbup.gif

Aš sėdžiu ir krizenu. Mėginu pakoreguodama iškarpas, pasiūti bandomąjį meškį. Siuvu iš paprastos medvilnės, bet jau dabar matau, kad ne meškiš o ufonautikas gausis biggrin.gif Pasirodysiu, kai baigsiu
Atsakyti
O as turiu megzta meski su kiauliuko ausimis lotuliukas.gif
Atsakyti
Parodysi ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 07 sausio 2009 - 14:22
As irgi kaip tik neriu dabar meskiuka - kurmiuka-peliuka, mat, pati kuriu lotuliukas.gif Kazin, kiek susirinks i antraji konkursa siuveju g.gif O man meiles meskiukas - tai butinai su sirdelemis, o ir rozine spalva man labai patinka, na, tokia, butent - prabangiai senoviskai rausva. Bet bandysiu siuti, butinai, kaip gi be manes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 07, 14:06)
Parodysi ? blush2.gif

tik ausis pataisysiu ir parodysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 01 07, 14:28)
As irgi kaip tik neriu dabar meskiuka - kurmiuka-peliuka, mat, pati kuriu  lotuliukas.gif  Kazin, kiek susirinks i antraji konkursa siuveju  g.gif  O man meiles meskiukas - tai butinai su sirdelemis, o ir rozine spalva man labai patinka, na, tokia, butent - prabangiai senoviskai rausva. Bet bandysiu siuti, butinai, kaip gi be manes  mirksiukas.gif

Aš pradėjau megzti pagal schemutę, bet labai jau daug dariau pataisų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 01 07, 14:28)
As irgi kaip tik neriu dabar meskiuka - kurmiuka-peliuka, mat, pati kuriu  lotuliukas.gif  Kazin, kiek susirinks i antraji konkursa siuveju  g.gif  O man meiles meskiukas - tai butinai su sirdelemis, o ir rozine spalva man labai patinka, na, tokia, butent - prabangiai senoviskai rausva. Bet bandysiu siuti, butinai, kaip gi be manes  mirksiukas.gif

Lauksim ir tavo kurmiuko- peliuko pasirodant bigsmile.gif

Liuks, kad dalyvausi thumbup.gif , kaip mes be tavęs, tu mūsų konkurso siela wub.gif
QUOTE(white tea @ 2009 01 07, 14:42)
tik ausis pataisysiu ir parodysiu  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 07, 15:56)
Lauksim ir tavo kurmiuko- peliuko pasirodant  bigsmile.gif

Liuks, kad dalyvausi  thumbup.gif , kaip mes be tavęs, tu mūsų konkurso siela  wub.gif

thumbup.gif

uoj blush2.gif wub.gif blush2.gif Tikroji siela tai Im-bear, bet daug dar sielyčių-padėjėjų čia yra
Atsakyti