Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai jau gyvena mūsų širdyse...IV tema

Nu va, kitas reikalas, Zhuvycia thumbup.gif Labai grazutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 01 13, 21:24)
Nu va, kitas reikalas, Zhuvycia  thumbup.gif Labai grazutis wub.gif

Uoj, kaip smagu, ačiū labai, nai nai nai user posted image

Atsakyti
Zhuvycia-tai jau tikrai liuks thumbup.gif ypač antroj nuotraukoj, kur tamsiam fone, labai gerai išryškėja meškiuko bruožai, detalės. Puiku clap_1.gif

Sainara - malonu, kad menki mano pastebėjimai "iš asmeninės patirties" nors kiek pasitarnavo smile.gif

O aš aną savaitę pabaigiau antrąjį savo meškiuką, kurį siuvau pagal tą pačią iškarpą, tik niekaip neprisiruošiu nufotografuoti. Gal kai ir trečią pabaigsiu, tuomet.
Atsakyti
Zhuvycia, na kaip gi nesulauks? unsure.gif Va, ziurek, kruva pagyru tavo meskiui:
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 14 sausio 2009 - 10:45
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 01 14, 11:45)
Zhuvycia, na kaip gi nesulauks? unsure.gif Va, ziurek, kruva pagyru tavo meskiui:
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Oi, nai nai, kaip aciu kaip aciu. Dabar neriu kita, tik maziukes mano neduoda ramybes, tai ilgai einasi. Bet labai patiko an nerti - neribotos galimybes, gali isgauti kokia nori forma thumbup.gif Ir iskarpa kuriu meskiukui Meiles. Irgi, pasijutau tikra kūrėja, kai, kas gausis lotuliukas.gif
Atsakyti
Zhuvycia oi kaip garžu, o tu žiūriu barbė devyndarbė... mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas turi nuorodu is kur butu galima parsisiust mesku zurnalu? pvz tokiu http://picasaweb.goo...m.lf.89/FqZMzG# (cia tik virseliai sudeti :c)
Atsakyti
Gavau siuntini is ProBear ir baisiai nusivyliau. Uzsakytas moheras nemalonus liesti blink.gif . Ir sanariukai (rinkiniai su varzteliais) toookie sunkus doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 01 15, 16:45)
Gavau siuntini is ProBear ir baisiai nusivyliau. Uzsakytas moheras nemalonus liesti  blink.gif . Ir sanariukai (rinkiniai su varzteliais) toookie sunkus  doh.gif .

blink.gif Matyt reikia zinoti, ka uzsisakineti
Atsakyti
Noriu visas nudžiuginti - mes gavome siuntinį thumbup.gif O kadangi žinojau ką užsakinėju, nes turėjau Probear kailiukų gyvą katalogą - tai mūsų kailiukai liuksiški - ir liest malonu - o ir siuti bus lengva, nes plaukas neilgas drinks_cheers.gif

Užjaučiu Labutuliukui, nors ir labai nustebinta, nes aš dar nei kartą jų darbų ir prekėm nenusivyliau g.gif O ir atėjo siuntihukas Super greitai bigsmile.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 01 15, 17:09)
blink.gif  Matyt reikia zinoti, ka uzsisakineti

Va - ir aš apie tai drinks_cheers.gif O kitos nuotraukos tavo meškučio thumbup.gif

P.S. Beveik jau viską sudalinau - gal rytoi į kitus miestus išsiusiu, o vilniečiai - rašykit man kaip paimsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 01 15, 16:09)
blink.gif  Matyt reikia zinoti, ka uzsisakineti

Cia tai faktas kaip blynas. Bet kaip suzinoti nepabandzius?

Is kur gauti visu ju turimu medziagu pavyzdzius? Nes pagal nuotrauka nepasakysi. O sujungimu irgi nemarios pasirinkimas, bet cia pati kalta, nepsiurejau, kad rinkinukai su varzteliais, o ne su coterpinais. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 15 sausio 2009 - 16:19
Im-bear - kaip faina, kaip smagu, kad jau viskas yra clap.gif Bet tu lyg kažkur miesto pakrašty gyveni?(jei aš kažko nepainioju g.gif )Kaip ten iki tavęs nusigauti? O gal kokią dieną tokį trumputį mini susitikimą paorganizuojam prekių atsiėmimui?O jei tau sudėtinga iki miesto vakare nusigauti, brūkštelk į až savo kontaktus, bandyčiau tavęs ieškot kokią dieną priešpiet, kol šviesu mirksiukas.gif

O kaip tau pačiai geriau?
Atsakyti