Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai jau gyvena mūsų širdyse...IV tema

QUOTE(Labutuliukas @ 2009 01 15, 17:17)
Is kur gauti visu ju turimu medziagu pavyzdzius? Nes pagal nuotrauka nepasakysi. O sujungimu irgi nemarios pasirinkimas, bet cia pati kalta, nepsiurejau, kad rinkinukai su varzteliais, o ne su coterpinais.  doh.gif

Yra jų saite sample cards, kainuoja , atrodo, 20 EUR

O dėl sujungimų svorio nepergyvenk - kai kurie tedistai specialiai stengiasi, kad meškis būtų sunkesnis, deda akmenukus į vidų, granuliatą. Tai tau jau bus sunkesnis thumbup.gif

QUOTE(ievuschka @ 2009 01 15, 17:24)
Im-bear  - kaip faina, kaip smagu, kad jau viskas yra  clap.gif  Bet tu lyg kažkur miesto pakrašty gyveni?(jei aš kažko nepainioju g.gif )Kaip ten iki tavęs nusigauti? O gal kokią dieną tokį trumputį mini susitikimą paorganizuojam prekių atsiėmimui?O jei tau sudėtinga iki miesto vakare nusigauti, brūkštelk į až savo kontaktus, bandyčiau tavęs ieškot  kokią dieną priešpiet, kol šviesu mirksiukas.gif

O kaip tau pačiai geriau?

Gyvenu Justiniškese, ar tai miesto pakraštis rolleyes.gif ?
Man iššokt iš namų sunkoka, dar ir anyta apsirgo, o tai vakarais mane išleisdavo... verysad.gif Gali rytoi atšokt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 15 sausio 2009 - 16:39
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 15, 16:35)
Yra jų saite sample cards, kainuoja , atrodo, 20 EUR

Praziurejau g.gif .
Atsakyti
Kaip greit atkeliavo drinks_cheers.gif
As ryt visa diena uzsiemusi doh.gif ale gerai but susitikti,dalyboms ir pliurpalams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 01 15, 17:53)
Kaip greit atkeliavo drinks_cheers.gif
As ryt visa diena uzsiemusi doh.gif ale gerai but susitikti,dalyboms ir pliurpalams bigsmile.gif

Atvaziuok nors ir siandien ))) Visvien namuose sedziu )))
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 15, 17:01)
Atvaziuok nors ir siandien ))) Visvien namuose sedziu )))

Negaliu schmoll.gif ,kursai pas mane doh.gif ir siandiena ir ryt visa diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 01 15, 18:04)
Negaliu schmoll.gif ,kursai pas mane  doh.gif ir siandiena ir ryt visa diena ax.gif

Skambtelk, kai vaziuosi pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 15, 17:05)
Skambtelk, kai vaziuosi pas mane  mirksiukas.gif

Butinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras ,mergaitės. Noriu ir aš jungtis į Jūsų būrį ir siūti meškutį kartu . Ar galima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaukseliss @ 2009 01 15, 21:20)
Labas vakaras ,mergaitės. Noriu ir aš jungtis į Jūsų būrį ir siūti meškutį kartu . Ar galima? smile.gif

Uoj, tik labai prašom, išskėstom rankom sutinkame wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aaukseliss @ 2009 01 15, 21:20)

Su malonumu priimsim, aaukseliss biggrin.gif Ar siusi Meiles meskiuka?
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 15, 23:07)
Su malonumu priimsim, aaukseliss  biggrin.gif  Ar siusi Meiles meskiuka?

Zinoma smile.gif
Atsakyti
O kas galėtumėt paaiškinti apie padukų ir pirštukų siuvinėjimą? Kaip pirštukus siuvinėti tai man maždaug aišku - perduri kiaurai kojytę ir suverži gerai, bet va kaip paduką siūti? Juk tada kiaurai tai jau neperdursi. Tai kaip tada suveržti, kad būtų įdubę? g.gif
Atsakyti