Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai jau gyvena mūsų širdyse...IV tema

QUOTE(ievuschka @ 2008 12 08, 14:25)
Oho!!!
Gaila, kad kurį laiką esu ir dar būsiu visiška abstinentė  lotuliukas.gif

Kadangi jau savaite kaip baigiau maitinti MP savo princese, tai galesiu tavo sampo porcija isgert drinks_cheers.gif

QUOTE(white tea @ 2008 12 08, 14:35)
Apsiverksiu  verysad.gif Sekantį trečiadienį aš būsiu Zuikio ir Sniego karalienės mama, taigi į Vilnių niekaip  schmoll.gif

White tea, galiu dar kita antradieni su anyta susitarti, ar tiks?
Meetas gali buti kita antradieni 16 gruodzio 18 val
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 08 gruodžio 2008 - 14:05
Im- bear, man kilo toks klausimas, už ką skiriami apdovanojimai( ten kairiam kampelį, po avataru ir visais vaikų surašymais)- gal šio konkurso nugalėtojoms ir priklauso- juk būtų smagu.
Einu pasidomėsiu, vistik konkursas rimtas buvo.
UPS, MATAU,KAD JAU VISKAS SUTVARKYTA thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 08 gruodžio 2008 - 13:48
Sveikinimai visoms nugalėtojoms!!! biggrin.gif
Meškiukai tikrai buvo verti prizų thumbup.gif:

Na, ir organizatorei už tas bemieges naktis ir kantrybę su mumis - user posted image

Man labai knieti pasikomentuot jau kelinta diena biggrin.gif
Esu pamaloninta, tiksliau, jaučiuos nugalėtoja 4vietą (! blink.gif )paėmus blush2.gif Aš apskritai galvojau, kad tarp visų auksariankių paskutinę vietą pajamsiu ir kad gal geriau man į tą konkursą nelįst lotuliukas.gif
Čia buvo mano pats pirmiausias apskritai siūtas žaislas, ką jau kalbėt apie kailiuką didis.gif (jei neskaičiuosim ką ten darėm pradinėj mokykloj)

O sutikrinus savo spėjimus su tikrais autoriais esu labai nustebusi, kai kuriuos meškiukus priskyriau kitoms, o kurių jokiu būdu nebūčiau priskirus - yra tikrosios mamos biggrin.gif dar balsavau už Laimiko meškiną, o ją įtarinėjau visai kitu (rullės) lotuliukas.gif įtariu, kaip jai juokinga buvo mano postus skaityt... (:

Jei mytas bus 17d tai ketinu labai trumpai su vaiku pasirodyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 08 gruodžio 2008 - 15:07
SVEIKINIMAI NUGALETOJOMS clap.gif

visi meskiukai grazus ir ipatingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2008 12 08, 14:03)
Agne, aš tik dabar Tave pažinau, avatarą pasikeitus doh.gif - fainuolis Tavo Kaziukas wub.gif

O aš galvojau, atpažinsi mane, ar ne bigsmile.gif

Na, o aš pasitikrinau savo inkvizicijos (dantistės) grafiką, tai ir 16, ir 17 eisiu, bet abiem atvejais į susitikimą spėsiu 4u.gif
Atsakyti
nu nimaguuuu karsta.gif nuo ryto pakuoju dezhes karsta.gif karsta.gif (cia persikrauscius vienam kambaryj buvo sumestos ir taip jau menesi riogso) bandau priza atrast... itariu, padla, bus pachioj paskutinej dezhej wacko.gif
laimejau priverstine tvarkymosi diena, tsakant wacko.gif
Atsakyti
sveikinimai visoms nugalėtojoms 4u.gif
smagus konkursas buvo rolleyes.gif tik kodėl aš jokio prizo negavau g.gif unsure.gif juokauju, man tai vien tai, kad balsuotojos skyrė balų mano meškai, tikrai už simpatijas jaučiamas jam, nežinodami kieno ta meška tai tiek dauuug... labai laiminga dėl to smile.gif lauksiu naujo konkurso tikriausiai unsure.gif labai jau samgu ne tiks iūt bet ir dalyvaut spėliot ir tt

ačiū visom už smagų bendravimą 4u.gif
Atsakyti
O seube, aš apakus, kiek jūs pripliurpėt per vieną dieną. Mes visi sergam ir neturime jėgų, bet negaliu gi bent vieno žodžio pasakyti. Jau kokia esu laiminga, sudalyvavusi šiame konkurse (nors mano gražiausio pasaulyje meškučio kažkaip niekas nepamalonino, na, baikė), kad susidraugavau su tokia krūva išprotėjėlių (gerąja prasme), išmokau siūti meškučius ir tieeek daug gerų emocijų apturėjau. Im-bear - tu nepaprasta mergytė, tikrai wub.gif Naktibalda - geležinės sveikatos, Ievushka - neišsenkančios energijos, paukščiukas - bitutė darbštuolėlė, Rulle - teisinga pamokytoja, uuuuupppss - kritikė reikalingiausioji ir baeristė, uoj, ėmiausi čia visas vardinti ir žiūrau - be reikalo, visų nesugebėsiu. Myliu jus visas, Ai lov jū, greit marš į mytą ir siūnam antrą mešką. Aš tikiuosi, būsiu išleista irgi kitą antaradienį.

Beje, šiandien mūsų mažiukė Konstancija pirmą kartą nusišypsojo, konkurso baigimo proga.
Atsakyti
Mergaitės, darykit, kaip išeina, dovanėlę atveš į Vilnių geri žmonės smile.gif
Man Kalėdų Senelio elniai į nugarą jau šnopuoja lotuliukas.gif , bijau, kad nieko nebespėsiu...

Zhuvycia, pabučiuok mažąją nuo mūsų visų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 12 08, 16:50)
nu nimaguuuu karsta.gif nuo ryto pakuoju dezhes karsta.gif karsta.gif (cia persikrauscius vienam kambaryj buvo sumestos ir taip jau menesi riogso) bandau priza atrast... itariu, padla, bus pachioj paskutinej dezhej wacko.gif
laimejau priverstine tvarkymosi diena, tsakant wacko.gif

Pasisieke tau lotuliukas.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 08, 17:23)
Beje, šiandien mūsų mažiukė Konstancija pirmą kartą nusišypsojo, konkurso baigimo proga.

Ir mes Love U wub.gif Man rodos, tik deka taves taip greitai meskas uzbaigem lotuliukas.gif

O Metulis tavo labai mielas meskis, tik labai jau liudnas... Duok vaikui sausainiu su siltu pienu biggrin.gif

Ir Konstancijai buckis!

O mano Polina vakar padare savo pirmus zingsniukus thumbup.gif thumbup.gif Tai dabar tik spek gaudyti mirksiukas.gif

P.S. Jurgineli, ar del didelio dziaugsmo pamirsai man savo adresa atsiusti, ar ruosiesi i meeta atvaryti? bigsmile.gif

Mergaites, meetas bus 16 gruodzio, antradieni 18 valanda Europoje gathering.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 08 gruodžio 2008 - 17:01
QUOTE(white tea @ 2008 12 08, 17:35)
Mergaitės, darykit, kaip išeina, dovanėlę atveš į Vilnių geri žmonės smile.gif
Man Kalėdų Senelio elniai į nugarą jau šnopuoja  lotuliukas.gif , bijau, kad nieko nebespėsiu...

Zhuvycia, pabučiuok mažąją nuo mūsų visų  smile.gif

Jau pribučiuota 26 kartus maždaug 4u.gif

QUOTE(Im-bear @ 2008 12 08, 17:59)
Pasisieke tau  lotuliukas.gif
Ir mes Love U  wub.gif Man rodos, tik deka taves taip greitai meskas uzbaigem  lotuliukas.gif

O Metulis tavo labai mielas meskis, tik labai jau liudnas... Duok vaikui sausainiu su siltu pienu  biggrin.gif

Ir Konstancijai buckis!

O mano meškis buvo ne liūdnas o apsimiegojęs, mėtų prisiuostęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
dziaugsmas buvo uzpyles man akis matyt, kad net pamirsau pasveikinti kitas dalyves ir prizininkes blush2.gif Nuosirdziausiai sveikinu visas visas bis.gif bis.gif bis.gif
Naktibalda, taip ir neparasei, kaip atpazinai, kad sniegius mano siutas. Man taip smalsu ax.gif
Im-bear, einu tau i az parasysiu. 4u.gif
Papildyta:
O i meet'a tai ziauriai noreciau, labai paciupineti norisi kitus meskucius. Pabuti kartu, pabendrauti tikroveje. Deja, pati nevairuoju, o galiukas nemazas nuo Mazeikiu, tai nieks neatves schmoll.gif
Atsakyti