Įkraunama...
Įkraunama...

Meškiukai jau gyvena mūsų širdyse...IV tema

oi kaip blogai kad kompas tik darbe,gi totalizatoriuj sudalyvaut negalėjau cry.gif
ieškojau paukščiuko meškio ir niekaip plikio neradau... lotuliukas.gif
šaunūs meškiai visų,o svarbiausia jūs pačios šaaaunuolėėės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 12 08, 13:55)
Pala, pala, kada Vilniuje susitikimas?

Na kolkas tik pasiuliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2008 12 08, 12:42)
O štai taip atrodė mano Kaziukas rengiamas:

Gi megztinis be siūlės, tai 5 virbalais tiesiai ant jo mezgiau doh.gif  doh.gif  doh.gif

Agne, aš tik dabar Tave pažinau, avatarą pasikeitus doh.gif - fainuolis Tavo Kaziukas wub.gif
Atsakyti

Ogo kiek pramiegojau blush2.gif . Žiū čia rimtas sujudimas. thumbup.gif

Norėčiau ir aš tame meete, sudalyvauti ax.gif , sutinku derintis prie Jūsų atsižvelgdama į sveikatos būklę. Jei ne, tai mudvi su Kornelija būsim su visomis mintimis cool.gif

QUOTE(Labutuliukas @ 2008 12 08, 08:55)
Nedidele klaidele totalizatoriuje (nors tai nieko nekeicia) - as is viso nespejau kieno meskuciai. Tiesiog kai Zuvuchia pasake, kad meskis Pauksciokio, nes turi megzta meski as pasakiu, kad jis jos del tos pacios priezasties  lotuliukas.gif

Labutuliuk, totalizatoriuje net menkiausi pasisakimai ar nuojautos buvo vertinami mirksiukas.gif

Na, bet Ledi Murma skėtis. Jei atvirai, jis ir palengvino spėjimus rolleyes.gif

Tiesa apie Korneliją. Iš pradžių, tai turėjo būti Viltė, bet gavusi tokią raukiniuotą suknutę niekaip nenorėjo sutikti su siūlomu vardu.
Suknelė - tai trečias jos rūbas, nes pirmos dvi niekaip nelipo nors tu ką.
Skėtukas, pirmas bandymas daryti kažką panašaus, spalva buvo derinta prie antrosios suknutės. Dėl grubumo visiškai sutinku.
Apvėlimas - kol ją taip suvėliau sulaužiau keturias adatas, ir snukučiu vis tiek nepatenkinta buvau.
Nosiukas - buvo gana vykęs, kol nesugalvojau pavaškuot - rezultatą ir pačios matot.
Trumpiau tariant visoms dėkinga už kritiką bei palaikymą wub.gif , 19 vieta irgi labai geras pasiekimas, bet mes jau sukam galvelę, kaip čia pasitaisyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(net_nzn @ 2008 12 08, 13:05)

Na, bet Ledi Murma skėtis. Jei atvirai, jis ir palengvino spėjimus  rolleyes.gif

bet kad niekur neminėjau skėčio g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 08, 13:12)
bet kad niekur neminėjau skėčio  g.gif  lotuliukas.gif

bevarlinėdama užtikau Senilo-ažūro temą, ti akeles paganiau ir pamačiau tavo mokymus Matelyk, kadangi ti daugiau super aktyvių pažįstamų veidų nepamačiau, tai ir nusprendžiau, kad šioji gražuolė bus tavo tongue.gif
Atsakyti
Merginos, sorry, tik dabar sužinojau, kad trečiadienį 2 tėvų susirinkimai 18 ir 19 val doh.gif O dėl įtempto grafiko laisvesnius turiu tik trečiadienius - tai siūlau susitikti kitą savaitę trečiadienį 17 gruodžio 18 valanda

P.S. ir rulle jau iš Rygos grįš thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 08 gruodžio 2008 - 13:19
QUOTE(net_nzn @ 2008 12 08, 13:17)
bevarlinėdama užtikau Senilo-ažūro temą, ti akeles paganiau ir pamačiau tavo mokymus Matelyk, kadangi ti daugiau super aktyvių pažįstamų veidų nepamačiau, tai ir nusprendžiau, kad šioji gražuolė bus tavo  tongue.gif

tu net neįsivaizduoji kokia man kil idėja perskaičius šį tavo postą, jei turėsiu laiko būtinai padarysiu ir parodysiu bigsmile.gif , ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 08, 13:22)
tu net neįsivaizduoji kokia man kil idėja perskaičius šį tavo postą, jei turėsiu laiko būtinai padarysiu ir parodysiu  bigsmile.gif , ačiū  4u.gif

Regis nieko tokio įspūdingo nepasakiau g.gif , na bet jei tai pastūmėjo kitiems darbams, tai visada prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2008 12 08, 12:51)
Leidimą gavau yahoo.gif
Dėl tokio renginio- žinoma.
Visas vaišinu šampanu.

Oho!!!
Gaila, kad kurį laiką esu ir dar būsiu visiška abstinentė lotuliukas.gif

Tai gerai-tada, kitą trečiadienį. Bandom derintis visos prie Im-bear biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 12 08, 14:25)
Oho!!!
Gaila, kad kurį laiką esu ir dar būsiu visiška abstinentė  lotuliukas.gif

Tai gerai-tada, kitą trečiadienį. Bandom derintis visos prie Im-bear  biggrin.gif

Tada Tau karštas šokoladas ir kava su pienu lotuliukas.gif
Atsakyti
Apsiverksiu verysad.gif Sekantį trečiadienį aš būsiu Zuikio ir Sniego karalienės mama, taigi į Vilnių niekaip schmoll.gif

P.S. einu žiūrėti kam ten burbuką siųsti reikės mirksiukas.gif
Atsakyti