QUOTE(pikkolo @ 2009 12 17, 15:35)
Tik įdomu pasidarė, kurioj vietoj buvo parašyta pavarų dėžė?
Ne nu nebegaliu...Cituoju paraidžiui:
BLONDIE:
Ar jūs vairuodama mechaninę mašiną žiūrite į bėgių dėžę? bigsmile.gif geras.....
AŠ:
Na kad pamatyt BĖGIŲ DĖŽĘ vairuojant...reiktų labai pasistengt..Nes kadangi ji po dugnu arba po kapotu. lotuliukas.gif
BLONDIE:
Na buitine kalba parašiau blush2.gif pavaros. Dabar gerai? biggrin.gif
AŠ:
NEGERAI. Ar pavarų DĖŽĖ ar bėgių DĖŽĖ ,ar kaip bevadinsi.... bet ji vistiek po mašinos dugnu arba po kapotu. Vairuojant į ją žiūrėt - truputį sudėtinga.
SKEPTIKAS:
atvesiu i teisinga kelia-salone matose pavaru dezes svirtis 4u.gif
BLONDIE:
Nes aš pirmai pasitaisiau - tai pavaros arba bėgiai ax.gif vistiek jums netiko. Tai būkit geras - atsakykit tiksliai, kitam kartui žinosiu
AŠ:
Atsakau tiksliai, nes matau kad sunkumai su mąstymu.Nepadėjo nei SKEPTIKO užuomina... biggrin.gif
Kažkaip rašei, kad vairuojant reikia žiūrėti į bėgių dėžę.
Atsakiau - kad į bėgių dėžę žiūrėti vairuojant būtų sunku nes ji randasi po kapotu arba po dugnu...Maniau pasitaisysi, kad turėjai omeny - žiūrėti į RANKENĄ. O tu pasitaisei - žiūrėti į PAVARŲ dėžę... lotuliukas.gif
Ar dabar viskas aišku? Ar aišku kad BLONDIE labai teisingai nick'ą pasirinko???
Papildyta:
QUOTE(Blondie* @ 2009 12 17, 15:55)
Ot ir nemeluokit, čia pažiūrėjęs į mano nick'ą pradėjote reikšti neapykantą blondinėms
Papildyta:
Neapykantą? čia dabar....

O gal simpatiją?
Papildyta:
VALKATA tikrai gerai surašė.

Po tokio posto jau reikia rišt temą.
O kas ten ką ir kuo išvadino - invalidu pensininku ar dar kuo - neatsimenu ir persiprašau jei ką nepelnytai įžeidžiau. Tokia tema kaip ši yra amžina ir neišsemiama ir gyvuoja gausybėje forumų. Galėjau susipainioti.
Viskas būtų gerai, jai tai būtų diskusijos.
Bet visur varoma į vienus vartus, tipo automatai tik lochams, o va aš su mechanine - erelis, sportinykas, mašinų ekspertas, ralio meistras....o varo tik tie kurie be supračio apie APD.