QUOTE(vikce333 @ 2011 09 04, 23:37)
ketas nesumokes uz nauja pavaru deze

nes nueis pavaru deze.

mano nuomone geriau jau standzia viltim vilkti ar pan, negu kazka kazkur atjungineti ir rizikuoti.
Standi vilktis nuo lankscios skiriasi tik tuo,kad nesilanksto-velkamai masinai nera absoliuciai jokios itakos,kokia vilkti

Beje,standi vilktis-tai toks mazdaug 2-ju metru metalinis pagalys,mazdaug 50kg svorio (lengvosioms nenaudojamas),na,ir man asmeniskai labiau patinka buti velkamai lankscia vilktim,su standzia "pakabintai" jausmelis ne is maloniuju,ypac astriuose posukiuose,kai yra visai reali galimybe nespeti vairo susukti...(na cia dar ziurint kas ir kaip tempia...

)
Tampant trumpais atstumais ir negreit pavaru dezei nieko neatsitiks,pas mus visi autobusai automatiniai,tampo istisai,bet greiciu deziu po kiekvieno patampymo kazkaip neprireikia remontuot

Teoriskai,tempiant automata,reiketu atjungti kardanini velena,kad nesisuktu greiciu deze (nes nedirbant varikliui ji nesitepa-tame ir visas kenkimas

),praktiskai niekas to nedaro,nesuka sau smegenu ir tempia,jeigu reikia

.O jei jau atjungsi kardanini velena-tai,kaip Jurgacka sake-nors ir aplink pasauli ant troso pasikabinus...
Beje,esu kvietus tech pagalba savo mechankei,del 4-iu km,-griztant is darbo nutruko sankabos trosas

bet uz ta pagalba nereikejo moketi...