QUOTE(denaxa @ 2011 11 08, 17:26)
Nee,tai ten ne as buvau,bet tikriausiai zinau kas
As megstu dzinsus ir siltus siltus megztinius
Vairuoju visokius,dazniausiai 53,6,56
ir kai saule sviecia tai bunu labai susiraukus,nes akis skauda tada

Tai linkejimai kolegei
seserius su virs metu atvazinejau su mechanine. Dabar nuo birzelio vairuoju automata ( ne visai savo noru). Na gal ir patogu - bet ir mechanine man rupesciu nekele. Kai paskaitai apie gesimus ir demesio reikalavima kalbant apie mecahnine, tai tik norisi prisiminti posaki - blogam sokejui ir kiausiniai trukdo.
Vieninteli koki pliusa isskirciau automato, tai maloniau vairuoti su kulnais. Su mechanine kojos pavargsta, bet kai batu dezeje didzioji dali batu be kulnu
o siaip laukiu ziemos ir kaip potyriu kaip sekesi automata vairuoti ( ypac del stabdymo). Numanau, kad skirsis, nes jau esu pajutusi, kad norint greiciau startuoti is vietos su automatu, neuztenka tik gaza spausti, nes iskart rata prasisuka.
Vieninteli koki pliusa isskirciau automato, tai maloniau vairuoti su kulnais. Su mechanine kojos pavargsta, bet kai batu dezeje didzioji dali batu be kulnu
o siaip laukiu ziemos ir kaip potyriu kaip sekesi automata vairuoti ( ypac del stabdymo). Numanau, kad skirsis, nes jau esu pajutusi, kad norint greiciau startuoti is vietos su automatu, neuztenka tik gaza spausti, nes iskart rata prasisuka.
QUOTE(Bekasė @ 2011 11 09, 11:55)
Su automatu negerai is karto gaza dugnan minti,ir naudos nera,ir dezei nepatinka toks elgesys-cia ne mechanke
Keista bet menesi pavazinejus su automatu visai jo nenoriu. Migdo mane tas stabdzio ir gazo minkymas. Vaziavimas malonuma praranda
QUOTE(aurootia @ 2011 11 09, 17:00)
Butent.
Beje, siuos zodzius esu jau ne viena kart girdejus is kitu, kurie lygiai ta pati sako.
QUOTE(Brella @ 2011 11 10, 00:31)
Kai rasot,kad nepatinka automatas,paminekit kokiu metu masina,koks modelis,koks variklis.Labai daug priklauso nuo to ka vairuoji.Nemanau,kad butu nuobodu vairuot sportine masina su automatine deze ir kokiais 300 arkliu po kapotu 
net nereikia tokios,
tiesa pasakius noreciau tokios
O man atrodo,kad neverta šia tema ginčytis
. Kas kam patinka, tas tą ir vairuoja. Kaip sakoma skonio reikalas.
Žinoma yra tokių, kurios bijo su mechanine važiuot,tiksliau nemoka,tai ir varo visą gyvenimą su automatu... Pažįstu vieną tokią blondinę
Žinoma yra tokių, kurios bijo su mechanine važiuot,tiksliau nemoka,tai ir varo visą gyvenimą su automatu... Pažįstu vieną tokią blondinę
QUOTE(aurootia @ 2011 11 09, 17:00)
Keista bet menesi pavazinejus su automatu visai jo nenoriu. Migdo mane tas stabdzio ir gazo minkymas. Vaziavimas malonuma praranda 
O man vairavimas paranda visa malonuma, vaziuojant su mechanine
Papildyta:
QUOTE(S.Sandra @ 2011 11 10, 13:41)
O kas cia tokio?As irgi visa gyvenima vazinesiu su automatu,na ir ?Kazkaip kvailai nuskambejo tavo postas.
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 11 10, 12:43)
O kas cia tokio?As irgi visa gyvenima vazinesiu su automatu,na ir ?Kazkaip kvailai nuskambejo tavo postas.
Nesmerkiu zmoniu kurie vazineja automatu, bet man atrodo apgailetina kai zmogus nesugeba vairuot tiek to tiek to.
QUOTE(Robertastk @ 2011 11 10, 18:17)
Nesmerkiu zmoniu kurie vazineja automatu, bet man atrodo apgailetina kai zmogus nesugeba vairuot tiek to tiek to.
Aha, kaip baisiai apgailetina. Visa Amerika automatais vazineja. Apgailetina, nu dievazi!
Man tai gaila tokiu poniu, nes nieko gedingo yra ir isvis nevairuoti jokio automobilio. Cia koks dabar zmogaus kokybes rodiklis ar kaip?