Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

QUOTE(svajone74 @ 2011 11 16, 22:37)
o su mechanine 2 bėgiu ir iki 120 damušu  biggrin.gif

Cia ziurint koks variklis,jei daug kilovatu-taip,eina iki tiek.Maniske tai tik 55kw turi,o as ja,vargsele,taip... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 16, 21:47)
Cia ziurint koks variklis,jei daug kilovatu-taip,eina iki tiek.Maniske tai tik 55kw turi,o as ja,vargsele,taip... doh.gif  biggrin.gif

nu teip teip biggrin.gif
mašina tarnauja šeimininkui ir imu iš jos viską, ką galiu, nes ją perku ne dešimčiai metų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajone74: 16 lapkričio 2011 - 21:51
QUOTE(denaxa @ 2011 11 16, 21:33)
jei nenorit suzinoti kiek kainuoja sudegusios dezes remontas ax.gif

Vis vien ne ka daugiau negu dvigubos mases plaukiojantis smagratis+ sankabos komplektas...
Ka tik dviguba keitima turejom...

QUOTE(svajone74 @ 2011 11 16, 21:37)
gal atsiras žiopliukas, kuris bandė, o aš su auto taip niekad ir nedaryčiau, o su mechanine 2 bėgiu ir iki 120 damušu  biggrin.gif

Mano 1 -~95 km/h
2 - net negaliu taip pasakyt tiksliai. smile.gif
Aisku biski turbinos abi pasukiotos ir ribotuvas kilsteltas, bet cia mechanine deze ir bandyta kelis kartus.

QUOTE(denaxa @ 2011 11 16, 21:47)
Cia ziurint koks variklis,jei daug kilovatu-taip,eina iki tiek.Maniske tai tik 55kw turi,o as ja,vargsele,taip... doh.gif  biggrin.gif

Automata maciau turbut tik viena kuris pirmu begiu ~100 pasiekia. smile.gif
Daznai , net labai galingi gesina ~80 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 11 14, 23:06)
Žmogui reikia tobulėti, nes tuo jis ir yra išskirtinis, toli gražu ne visi gyvenimą paprastinantys malonumai tai skatina ir tai visiškai nėra kalbama apie "automatą".

As irgi megstu naujuoves ypac zavi didele technika, bet tai as ir tikrai tai darau ne del tobulejimo kokio, kur tu cia patobulesi per viena karta, tiesiog man patinka ir tiek. O kodel turi kiti, tobuleti reikia bet kokioj srity manau kiekvienas turi nuspresti pats. Visiskai nelogiska teikti kad zmogus privalo moketi vairuoti ta ar ana, niekas nieko neprivalo, bet....sutinku kad ziniu ant peciu tikrai nenesiosi.

QUOTE(jurgacka @ 2011 11 15, 19:29)
Na, jei jau Jus uz universaluma - tai pasimokykit su automatu is pusnies islipt smile.gif. Kai moki - nieko sudetingo, tikrai smile.gif

As skaitau ir net neisivaizduoju kur jus visi vazinejat ziema, as uzmiesty gyvenu, asfalto nera, kelias nevalomas ir dar nei karto pusny uzstrigus su automatu nebuvau. Na ir turedama mechanika bedu nebuvo.Uztai vos ne kasdien stumiau kitas masinas praeita ziema, negaila gi padet. Galvoju gal cia padangos gelbeja mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertastk @ 2011 11 16, 23:22)
Mano 1 -~95 km/h
2 - net negaliu taip pasakyt tiksliai. smile.gif
Automata maciau turbut tik viena kuris pirmu begiu ~100 pasiekia. smile.gif
Daznai , net labai galingi gesina ~80 smile.gif

Aš pabijočiau su automatu eksperimentuot biggrin.gif , nebent šalia turėčiau kitą.
O su mechanine su pirmu buvau dalipusi iki 80km/h bet variklio garsas privertė baigti kvailioti bigsmile.gif
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 11 17, 03:41)
As skaitau ir net neisivaizduoju kur jus visi vazinejat ziema, as uzmiesty gyvenu, asfalto nera, kelias nevalomas ir dar nei karto pusny uzstrigus su automatu nebuvau. Na ir turedama mechanika bedu nebuvo.Uztai vos ne kasdien stumiau kitas masinas praeita ziema, negaila gi padet. Galvoju gal cia padangos gelbeja mus  g.gif

kiekviena pusnis skirtinga, kiekvienas automatas kitoks, kiekvieno padangos skirtingos, o juolabiau-vairavimo įgūdžiai, nereikia ir stebėtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajone74: 17 lapkričio 2011 - 08:26
QUOTE(svajone74 @ 2011 11 16, 16:32)
g.gif o ką, su automatu neina baudų prisišaudyti  lotuliukas.gif , pergazuoji ir varai 2-3 bėgiu  biggrin.gif
O kokią dabar vairuoji, jei ne paslaptis?

eina, bet leciau automatas eina - ramiau ( jeigu nejungi rankinio valdymo, o man jisai blogaja prasme yra mechanines pavaros parodija).
siuo metu pagrinde vazineju su passatu 2.3 TDI.
QUOTE(svajone74 @ 2011 11 16, 21:33)
o dėl šimtuko, ką nesate bandę  lotuliukas.gif

pirma pavara iki 100 - ne.
Pavaros pas mane persijungineja ir stabiliai laikant/spaudziant greicio pedala. Tik jeigu greiteja, tai tada pavaros persijungineja ant aukstesniu apsuku.
Pergazavus ar atleidus gaza ir vel paspaudus galima butent tuo monemtu pakeisti pavara.
Atsakyti
Aš vistiek lieku prie savo nuomonės - UŽ Mechaninę, man labiau patinka ne kai mašina mane valdo, bet aš ją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svajone74 @ 2011 11 17, 13:18)
Aš vistiek lieku prie savo nuomonės - UŽ Mechaninę, man labiau patinka ne kai mašina mane valdo, bet aš ją  biggrin.gif

tai nereikia leisti kad masina tave valdytu smile.gif cia visiskai nera reiksmes,automatas ar mechanika.As automatinei dezei neleidziu kad ji man "ant galvos liptu",daro ji pas mane ta ka as noriu ir ko man reikia,o ne ka ji uzsimano ax.gif O jei sugalvoja kaprizintis-keliauja i remonto dirbtuves ax.gif Tiesa,tam reikia labai gerai su masina sutarti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 17, 14:44)
tai nereikia leisti kad masina tave valdytu smile.gif cia visiskai nera reiksmes,automatas ar mechanika.As automatinei dezei neleidziu kad ji man "ant galvos liptu",daro ji pas mane ta ka as noriu ir ko man reikia,o ne ka ji uzsimano ax.gif O jei sugalvoja kaprizintis-keliauja i remonto dirbtuves ax.gif Tiesa,tam reikia labai gerai su masina sutarti ax.gif

Gerai, kai masinai remonto dirbtuves kieme ir ne is savos kisenes moketi reikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 17, 14:44)

1.Nieko panašaus schmoll.gif , kalbėjome apie važiavimą 1 bėgiu iki 100km/h, su automatu to nepadarysi, nekalbu apie kraštutinumus, taigi, mašina mane valdo biggrin.gif
2.Sugedau, noriu partempti, automatas-kaprizingas, o mechaninę tempiu kaip noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mskapas @ 2011 11 17, 16:01)
Gerai, kai masinai remonto dirbtuves kieme ir ne is savos kisenes moketi reikia wink.gif

Na taip,gerai,bet siaip as jos nelauzau,nesmaugiu,ir nedarau nieko kas jai kenktu (masinyte senute,92m),del to ji manes klauso ir daro tai ko man ir situacijai reikia ax.gif Kartais tereikia vaira paglostyt ir paprasyt-"na,buk gera,pasistenk,drauguze" lotuliukas.gif Na,mes su ja gera pora,sutariam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 17, 17:10)
Na taip,gerai,bet siaip as jos nelauzau,nesmaugiu,ir nedarau nieko kas jai kenktu (masinyte senute,92m),del to ji manes klauso ir daro tai ko man ir situacijai reikia ax.gif Kartais tereikia vaira paglostyt ir paprasyt-"na,buk gera,pasistenk,drauguze" lotuliukas.gif Na,mes su ja gera pora,sutariam ax.gif

As savo liutuka irgi paglostau, tai atsidekojo bent tuo, kad jau kai sugenda, tai ar prie namu kieme, ar prie darbo, ar pas uosvius. Bet ne pusiaukelej smile.gif

Del to uzklimpimo tai labai nuo padangu, ir nuo pacios auto priklauso. Su zemesne ir pasikabint greit galima, o vaziuot ne vezemis ne visada yra galimybe, nes pakrasciai masinom uzgrusti. Mano va tame ir buvo beda, kad pakibo liutukas pilvuku smile.gif)))
Atsakyti