Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė MIRENA

QUOTE(andos @ 2006 08 19, 21:42)
kas žino?
o jeigu įdedant spiralę uždegimo nėra, bet jis atsiranda vėliau, jau įdėjus, tai uždegimas irgi gali pereiti į gimdą? ir tada tektų išimti spiralę  blink.gif

Cia spiraliu minusas
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 09 06, 10:55)
Nemanyčiau, kad susirgus uždegimu, reikėtų išimti spiralę, bent aaš tokio dalyko negirdėjau. Spiralė įdedama 5 metam, manau ne vienai moteriai per tą laiką tenka uždegimu susirgti g.gif

Matyt neteko su uždegimais susidurt blink.gif . Visokie patepliojimai ar skausmeliai tai dar ne uždegimai. Ginekologijoje yra gausybė kitų ligų ligelių, kurios gyvenimo netrikdo ir spiralės nereikia išimt mirksiukas.gif
Atsakyti
Daug informacijos lietuvių kalba apie Mireną yra tinklapyje:

http://mirena.prisimink.lt

Čia aprašyta, kam skirta ši priemonė, kai ji veikia, kokie daktarai deda Mirenas Lietuvoje ir dar daug kitos reikalingos informacijos toms, kas domisi ilgalaike kontracepcija.
Atsakyti
Galvoju isideti MIRENA,bet paskaiciau , kad gali buti pasalinis poveikis toms,kurios turi problemu su kepenim ar inkstais.Gal kas zino is savo patirties,ar siaip?
Atsakyti
Pradėjau ieškoti vaistinėse Mirenos, bet dar niekur neaptikau. g.gif Patarkit kur jų yra pirkti ir už kokią kainą?
Atsakyti
Maxsimos vaistinėse turetu būt,o aš kai pirkau tai pritaikė sekmadieninę nuolaida,tai susitaupė 100lt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2006 08 17, 22:45)
Man sakė, jei norėsiu spiralės, tai reiks pasitikrinti dėl uždegimo, jei jis yra - negalima dėti g.gif Ir kad patariama dėtis ne anksčiau kaip per antras mėnesines (po gimdymo).
Ar kam darė tokį tyrimą?

atsiprasau, o apie koki uzdegima eina kalba? ax.gif apskritai, kazkoki uzdegima? mane ir labai sudomino si spirale g.gif labai but gerai, nesukt galvos, kad nepastociau.
O kur kaunietes mamytes dejotes? ar tai gali padaryti bet kuri ginekologe?
Labai jau susigundziau sita spirale, bet baisu del salutiniu poveikiu. nes pvz. pleistriukas EVA (ar kazkaip pan. vadinas) tai visiskai netiko. o spirale , tai juk dauk brangesne doh.gif
Atsakyti
Mirena tikrai rasite eurovaistinėse, gal mažytėse ir nebus, bet didesnėse, maximose, tikrai manau bus wink.gif
bent prieš kelis mėnesius jos ten kainavo 590 lt
bet joms netaikė nuolaidos perkant sekmadienį, o dabar nežinau ar kaina nepakitusi, ir ar taiko nuolaidą, nes jai taiko 590- 90 (nuolaida) lieka 500, ne taip ir daug kaip 5 metams, bet jei netiks doh.gif
kažkada skaičiau, kad yra kažkokios KT, kurių sudėtis analogiška mirenai, tad jei yra baimė, kad netiks galima jas pagert ir žiūrėt, kaip organizmas reaguoja wink.gif
bet pavadinimo tai tikrai nežinau schmoll.gif
Atsakyti
Aš MIRENĄ vakar pirkau Žalgirio Eurovaistinėj (Vilniuje). Šiaip būtų kainavusi 597 Lt, bet su sekmadienine nuolaida gavosi 507 Lt thumbup.gif.
Šiandien jau įdėjo man MIRENĄ. Tikiuosi tiks ir patiks ax.gif. Dabar pradėjo pilvą mausti, bet gydytoja perspėjo, kad šiandien taip ir gali būti, taip reaguoja į svetimkūnį unsure.gif.
Atsakyti
As nesioju jau puse metu- MMM ateina kas menesi, bet labai labai menkos, trunka 5dienas. atsistiktiniu kraujavimu jau neber(buvo pirmus 3men). esu patenkinta labai ir ne cento negailiu, kuri isleidau wink.gif
Atsakyti
Papasakosiu as savo Mirenos istorija doh.gif
Kaip tik nustojau savo maze maitinti nusprendziaiu isideti spirale ir nustoti pompuoti tabletes smile.gif Zinoma, pinigu nepagailejau ir nusipirkau Mirena mokejau 589Lt, isidejau, buvau labai patenkinta, raginau drauges sekti mano pedom. Praejo pora menesiu, jauciausi gerai isskyrus, kad menesines nepraejo, t.y. sirgdavau 3-5d. Nusprendziau nueiti profilaktiskai pas savo gydytoja pasitikrinti, ir ka jus manot: PUSE SPYRALES ISKRITUSIOS bash.gif Toliau savo komplikaciju nepasakosiu doh.gif
Zinoma, man ja turejo isimti ir 600Lt pilna ta zodzio prasme sukisti i viena vieta tongue.gif
Gydytojos paaiskino, kad mano labai labai maza gimda todel ja turbut man ir isstume blink.gif
Visos sitos istorijos baigtimi labai patenkintas liko mano vyras 4u.gif Kad nereiks laukti penkiu metu iki antrojo maziuko doh.gif
As neatkalbineju, bet buna visko 4u.gif
Atsakyti
Man tai prieš keletą dienų Mireną įdėjo, tikiuosi viskas bus gerai, kol kas iš viso jos nejaučiu rolleyes.gif
Atsakyti