Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė MIRENA

QUOTE(P@nter@ @ 2006 10 21, 11:22)
Aš tai jau seniai su gydytoja aptariau, paskui nusipirkau, toliau pasidariau tyrimus, o dabar laukiu mmm ir eisiu kad "padarytų"  bijau.gif

Šiaip bent jau man tai visai nebuvo skausminga rolleyes.gif Nors kai dėjo tai akys buvo kvadratinės, bet skausmo visiškai jokio thumbup.gif Dabar jau greit bus mėnuo, tai eisiu pasitikrinti, ar viskas ten tvarkoj g.gif
Atsakyti
Sveikos
Gal zinot Kaune gera ginekologe kuri deda MIRENA,ruosiuosi isidet ,bet nezinau pas kokia gydytoja.Mano gydytoja Toleikiene tai siule ideti,bet nezinau ar ji gerai ides,cia paskaiciau,kad buna ir suchalturina
Atsakyti

! 
Žinutės, kurios neatitiko temos ir kuriose kartojosi informacija buvo pašalintos. Prieš užduodant klausimą prašyčiau perskaityti temą.
Malonaus bendravimo, taupykime vieni kitų laiką.
Moderatorė DAISY
Atsakyti
sveikos, gal kuri dejotes mirena kmuk? g.gif
Atsakyti
Na ką įsidėjau Mireną karsta.gif , galiu pasakyti, kad procedūra nėra iš maloniųjų, bet nieko ten labai baisaus, trunka ne daugiau kaip 5min. Po 10 dienų turiu nueiti pasitikrinti, po to, po sekančių mmm , tada po pusės metų o po to jau kas metus 4u.gif Dabar sėdžiu ir laukiu kokios nors organizmo reakcijos biggrin.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]
isidėjau Mireną rugsėjo pradžioje,patepliojo tris dienas,po to 3 savaites pasidžiaugiau ramybe...ir tada pasipylė....istisai tepliojo,po to jau gausesnes išskyros,jau ne tik įklotų reikėjo,bet ir visų paklodžių....dabar gal kelios dienos vėl apseinu tik su įklotais..nervina juodai..ir kada baigsis....gydytoja žiūrejo ,sakė gerai viskas..bet baisiai jau nervina pilnom kelnėm varinėt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2006 10 10, 16:02)
,mb sak0 - gera k0ntracepcija, ar taip ar taip niek0 paveikt neiseina  blush2.gif  lotuliukas.gif
laukiu, kada nust0s  cool.gif

Mano vyras jau tą patį kalba bigsmile.gif. Po įdėjimo patepliojo gal tris dienas. Po to 10 dienų pertrauka, savaitė tepliojimo nemažo, savaitė kraujavimo, savaitė "ramybės" ir vėl kraujuoju. Labai tikiuosi kad tai neužtruks pusės metų, per kokius tris mėnėsius nuo įdėjimo viskas susitvarkys, o tai jau atsibodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxelis @ 2006 11 07, 19:06)
Mano vyras jau tą patį kalba bigsmile.gif. Po įdėjimo patepliojo gal tris dienas. Po to 10 dienų pertrauka, savaitė tepliojimo nemažo, savaitė kraujavimo, savaitė "ramybės" ir vėl kraujuoju. Labai tikiuosi kad tai neužtruks pusės metų, per kokius tris mėnėsius nuo įdėjimo viskas susitvarkys, o tai jau atsibodo doh.gif

Ir man jau tas tepliojimas atsibodo, o labiausiai sunervino, tas, kad mėnesinės lyg ir turėtų buti silpnesnės, bet jos buvo tik dar gausesnės doh.gif Gal čia taip tik iš pradžių, nes jei taip visą laiką, tai nusišaut tiktai verysad.gif Bet šiaip daugiau jokių blogumų nejaučiu - galvos neskauda, nepykina, spiralės neisijaučia ir su libido viskas tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiba® @ 2006 11 08, 12:06)
Ir man jau tas tepliojimas atsibodo, o labiausiai sunervino, tas, kad mėnesinės lyg ir turėtų buti silpnesnės, bet jos buvo tik dar gausesnės doh.gif Gal čia taip tik iš pradžių, nes jei taip visą laiką, tai nusišaut tiktai verysad.gif Bet šiaip daugiau jokių blogumų nejaučiu - galvos neskauda, nepykina, spiralės neisijaučia ir su libido viskas tvarkoj  thumbup.gif

kol kas jaučiu tik viena pliusą...jokiu PMSų,nes anksčiau savaitę prieš krūtis,pilvą ir juosmens srityje "temdavo"..bet kai pagalvoji... kas ta savaitė palyginus prieš ištisinį tepliojimą.. tikiuosi ,kad tikrai neteks pusmetį terliotis,nes ima jau siaubas pagalvojus ,kad tas kraujavimas gali ir ką rimtesnio sukelt...pfui,pfui..tikiuosi kad viskas baigsis gerai
Atsakyti
mireną jau turiu 8mėn.,įsidejau kai sūneliui buvo 1,5mėn.Kol kas be galo esu patenkinta.Nepatogumų buvo pirmą mėn.:kraujavau,lyg truputį pykino,bet dabar viskas puiku,o svarbiausia-nebėra anksčiau taip varginusių mėnesinių.AŠ TIK UŽ MIRENA : thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gi pasiskaitykit ka rasho instrukcijoje... Pirmus du menesius beveik pas visas ishtisai teplioja, o ir menesines buna gausesnes, kurios po 3 menesio vis mazeja, mazeja, kol (dazniausiai) visai ishnyksta, arba tik tom dienom pateplioja vosvos pora dienu.. Tad jei tik ka isidejote, apsisharvuokit kantrybe porai menesiu (ypac vyrus kantrybe apsharvokit) lotuliukas.gif Turiu jau 2metus, geriau buti negali thumbup.gif Pirmi du menesiai, kaip ir rasho, tepliojo ir kraujavau stipriau, bet paskui vis mazejo, mazejo, dabar tik apetitas uzkyla tom dienom, ir stipresnes ishskyros, bet kraujavimo nera.. ka bekalbeti apie PMS, skausmus, paketu/tamponu kruvas doh.gif Ir sekanciam 5-meciui desiu Mirena thumbup.gif
Atsakyti
Kaip reikėjo tokių žodžių, Pinacea bigsmile.gif. Žinau ką rašo instrikcijoje, skaičiau skersai išilgai ax.gif. Bet va kai kažkas iš savo patirties papasakoja ir nuteikia geriausiam, tai tuo labiausiai tikiu. rolleyes.gif
Kantrybės man tai užteks, nors ir kaip tepliojimai, kraujavimai laaaabai nervina. Bet va vyras tai vis pagirgžda: anksčiau tik savaitę per mėnesį susilaikymas būdavo, o dabar tik savaitę galima "paišdykauti" doh.gif
Atsakyti