Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė MIRENA

Man irgi norėtųsi tikėti, kad viskas po kelių mėnesių susitvarkys, reikia tik palaukti biggrin.gif Ačiū Pinacea, labai paguodei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2006 11 08, 16:40)
Ir sekanciam 5-meciui desiu Mirena thumbup.gif

O galima taip be pertraukos vėl dėtis po 5 m.?
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2006 11 09, 10:07)
O galima taip be pertraukos vėl dėtis po 5 m.?

Turi praeiti maziausiai 3 menesiai... geriausiai, pusmetis. Na, tiek prakentesiu mirksiukas.gif O gal maziuko uzsimanysiu (kol kas neisivaizduojama, bet po 4 metu visko gali buti) blush2.gif

QUOTE(jovana @ 2006 11 09, 10:14)
Gal galit pasidalinti slapta informacija: kokioj vaistinėj pirkot, kokia kaina ir kokią nuolaidą "išsimušėt"? Dėkui aciuks.gif

Kur Lietuvoj, neishmanau. Ash, nors gyvneu Vokietijoje, pirkau Prancuzijoje (man tik keliolika kilometru), nes Prancuzijoje daug pigiau (50 Euru sutaupiau). Man kainavo 143 EUR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinacea: 09 lapkričio 2006 - 13:54
man gydytoja sakė ,kad jei po 5 metų vėl norėsiu dėtis,tai išėmus iškart kitą dės.....aš pirkau iš platintojų,nes dirbu med.įstaigoj,tai ten populiarios farmacijos įmonės doh.gif ,mokėjau 700 lt,bet atrodo panašiai ir vaistinėj kainuoja,nors tiksliai nežinau...
Papildyta:
paskaičiau kitų atsakymus..atrodo gerokai permokėjau schmoll.gif ..hm...va tau ir nuolaida..būčiau geriau su maximos kortele pirkus..ale..žinok ,kad gudras viską... g.gif
Atsakyti
Aš tai su įdėjimu 700 mokėjau. Šiaip tai viskas gerai, tik kiekvieną mėnesį testus darau , kad neprisijuokauciau lotuliukas.gif Nu bijau ir tiek. schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai su įdėjimu mokėjau 950 doh.gif Vadinas 700 spiralė, o 250 įdėjimas doh.gif Bet ką darysi, norėjau kokybės smile.gif
Atsakyti
Mane daktarė perspėjo, kad MOKAMA - 11 Lt. tongue.gif
Atsakyti
Man idejimas, berods,irgi apie 30 EUR kainavo... O del receptu, teko girdeti, kad ES shalyse galioja receptai visur. T.y. turetu Lietuvoj ishrashytas receptas galioti Prancuzijoje. Man ishrashe Vokietijoje, bet pirkau su tuo receptu Prancuzijoj...
Atsakyti

! 
Prieš užduodant klausimą prašome paskaityti temą.  Besikartojančias žinutes ištryniau. Taupykime forumo resursus ir vieni kitų laiką.

p.s. prašom susitvarkyti parašus. Paraše gali būti ne daugiau nei du skaitliukai ARBA mažiukas paveiksliukas ARBA jūsų mėgstama citata. DRAUDŽIAMA įkelti bet kokio tipo skelbimus (sutrumpinta 12 taisyklė).

Pagarbiai, moderatorė
Atsakyti
Pirkti geriausia Euro vaistinej sekmadieni, tada 15 proc nuolaida galima gauti ir vietoj 590 tekainuoja 507 thumbup.gif o idejimas ne privaciai-į kasą 11 litų, ir + dovanele gydytojai. Ir nemanau kad prasciau įdėjo nei už 250 litų blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 10 lapkričio 2006 - 08:11
Aš privačiai, gal brangiau, bet man kažkaip ramiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aišku, įdeda taip pat, bet nereikia dar dovanėlių nešti. nusineši, piniginę ir viskas bigsmile.gif
Atsakyti
Net susirupinau...noriu ta Mirena ideti, bet nezinojau, kad tiek daug idejimas kainuoja... g.gif reikes pasiaiskinti...
Atsakyti