Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė MIRENA

As mirena isidejau spalio10d. tai tepliojau beveik 2men seip tokiu kaip ir salutiniu poveikiu nejauciau tik kartais pamausdavo pilvuka, bet sulyginus su tuo kokie skausmai budavo per MM anksciau tai cia kiskio asaros.Dabar jau nebeteplioju viskas susitvarke, bet kai su vyru paisdykaujam vel biski pasirodo kazkokios isskyros verysad.gif
Reiks begt pas gydytoja ziuret
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerita: 04 gruodžio 2006 - 10:58
Dabar toks kaluasimukas ax.gif
Ar tie siulai kazkaip jauciasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fatali @ 2006 02 03, 19:37)
Ties girdejau kad Svedijoj  jos zymiai pigesnes.

Tikrai pigiau mirksiukas.gif Ji čia vadinasi kitaip- Levonova, bet yra ta pati Mirena smile.gif Tai kaina jos- 377 Lt ax.gif
O dar, jei ji netiks tavo organizmui- grąžina pinigėlius, tik reikia išsaugoti pirkimo kvitą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letta: 04 gruodžio 2006 - 17:25
QUOTE(kerita @ 2006 12 04, 12:00)
bet kai su vyru paisdykaujam vel biski pasirodo kazkokios isskyros verysad.gif 
Reiks begt pas gydytoja ziuret

Kai apsilankysi, pas gydytoją, prašau parašyk, ką sakė. Aš mireną turiu virš metų, bet ir man vis dar kartais po smileysex.gif pateplioja, buvau pas gydytoją, bet viskas kaip ir ok, tai man gydytoja sakė, kad taip gali nutikti, dėl to , kad gleivinė labai plona ir lengvai pažeidžiama... įdomu, ką tau pasakys.
QUOTE(Britvute @ 2006 12 04, 12:50)

Nieko nesijaučia, ax.gif aš iš pradžių vis vyro klausinėdavau ar jauti ar jauti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Britvute @ 2006 12 04, 12:50)

g.gif ...lyg nesijaucia.....kabėt nekabo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Britvute @ 2006 12 04, 22:50)

Seip nesijaucia tik viena karta vyras sako: MAN KAZKAS TEN IDURE as sakau turbut pasivaideno smile.gif na o poto paaiskinau tai daugiau nieko ir nebesake
Atsakyti
QUOTE(Aumiga @ 2006 12 04, 09:58)
Na ką galiu pasakyt - aš jau kaip ir nebeplanuoju trečio leliaus, tai manau, galiu drąsiai dėtis, bet jei dar tikrai planuojate gimdyt,  g.gif  kas žino, gal tikrai gali būt sunkiau pastot, turbūt nerizikuočiau... g.gif

manu, kad čia kiekvienai individualiai. Vienos ir be mirenos ilgai nepastoja. O mano draugė Mireną turėjo maždaug 2,5 metų, išsiėmė r iškart pastojo. Taip kad čia tikrai ne taisyklė.
Aš taip pat planuoju ją dėt. Ta pati draugė ją taip išgyrė ax.gif tai dabar daraus reikalingus tyrimus.
Papildyta:
QUOTE(Britvute @ 2006 12 04, 11:50)

Kokie siūlai? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushka @ 2006 12 05, 20:05)
Papildyta:
Kokie siūlai?  g.gif  blush2.gif

Na mirenos biggrin.gif O kaip veliau juos istrauksi mirksiukas.gif(aisku tai padarys gydytojas)
Na siandien man idejo mirena rolleyes.gif Jauciuosi nilabai schmoll.gif Tikiuosi taip ilgai kaip cia rasote tie pamaudenimai nesites rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Britvute: 05 gruodžio 2006 - 21:47
QUOTE(Letta @ 2006 12 04, 17:12)
O dar, jei ji netiks tavo organizmui- grąžina pinigėlius, tik reikia išsaugoti pirkimo kvitą ax.gif

o Spiralę irgi atiduot reik? mastau.gif
Man įdėjo (12.05), ir jau šiandien nieko nejaučiu, ir neteplioja, ir nemaudžia... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2006 12 07, 11:57)
o Spiralę irgi atiduot reik? mastau.gif
Man įdėjo (12.05), ir jau šiandien nieko nejaučiu, ir neteplioja, ir nemaudžia...  thumbup.gif

biggrin.gif Nesakė, kaip su grąžinimu unsure.gif lotuliukas.gif
Man įdėjo 12.04 ir taip pat jau viskas thumbup.gif Stipriau pakraujavo ti pirmą dieną, o kitas, tai galima sakyti, kad net netepė thumbup.gif Tik ginė įspėjo, kad negalima maudytis, smileysex.gif: ir naudoti tamponų savaitę laiko, kad infekcija kokia nepatektų unsure.gif Man ten kažką šiek tiek pakirpo, kad geriau įsistatytų spirelė ax.gif
Nežinau kodėl, bet kažkodėl jaučiu baimę smileysex.gif: blink.gif blush2.gif Atrodo, kad jausiu, kad skaudės ir šiaip visokių nesamonių prisigalvoju doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letta: 07 gruodžio 2006 - 13:34
Tai nuneši čekį ir sakai - netiko... o kaži ir LT taip yr? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 07 gruodžio 2006 - 13:38
QUOTE(jovana @ 2006 12 07, 12:39)
Tai nuneši čekį ir sakai - netiko... o kaži ir LT taip yr? mastau.gif

Nemanau, kad viskas taip paprasta schmoll.gif Manau, pati ginekologė turėtų apžiūrėt, patikrint ir nustatyt spiralės tinkamumą ar ne... O tada gal rašo kokį raštą, su kuriuo eini į vaistinę g.gif Iš tikro nesiaiškinau tų dalykų... Jei prireiks- išsiaiškinsiu, bet tikiuosi, akd neprireiks tongue.gif
Atsakyti