QUOTE(KaKavine @ 2006 12 23, 00:40)

Noriu pasidalinti savo nerimu:
prieš tris dienas man gydytojas įdėjo Mirena. Po įdėjimo, jau sekančią dieną jutau skausmeli apatinej kūno daly-lyg adatelem durtų (ypač kai norėdavau atsisėsti ar kai vaikščiodavau)
Bandžiau pati apčiuopti siūlus, bet nepavyko, nors gydytojas patikino, kad paliks ilgesnius, o veliau pagal pageidavimą-patrumpins.
Bandžiau skambinti gydytojui, nepavyko susisiekti. Apie šventines nuotaikas-nebekalbu
Kas tai galėtų būti? Čia gal blogai įsidėjo spiralė ar tie siūlai man duria???
Ar buvo kuriai tokie skausmeliai?
Spiralę turiu jau geri 2 mėn. pirmą mėnesį tepliojo o dabar jau viskas super duper

kol kas esu be galo patenkinta, tokių skausmų kaip tu nupasakojai nejaučiau, o dėl siūlų ką galiu pasakyti mano daktarė sakė nėra ko ten tuos siūlus čiupinėti, ir aš jų visiškai nejaučiu dar daktarė pasakė kad jeigu netyčia juos pajausiu tai būtinai ateiti kad patrumpuntų ir patikrintų ar spiralė nepasmuko..
O tau išvien skauda ar skaudėjo tik sekančią dieną po įdėjimo, o dabar viskas gerai, Jeigu skaudėjo tik vieną dieną tai manau, kad reiktų nesinervinti nes gal būt organizmas regavo į atliktą kad ir nelabai sudėtingą bet šiokę tokią procedūrą vistiek po 10 dienų eisi tikrintis taip?
"Aš tikiu, kad draugai yra tylus angelai, kurie pakelia mus, kai patys sparnai aukštyn nepakyla."