Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė MIRENA

O man neteplioja unsure.gif Įdėjo šeštadienį, tai tą dieną ir biški sekančią patepė (nu lyg ir normalu - mm baiginėjosi), ir viskas g.gif Aš tai aišku, džiaugiuosi, bet vis ta abejonė, ar ta spiralė tikrai ten savo vietoj g.gif Kam nors buvo, kad kaip niekur nieko? Jokių tepliojimų? O gal dar bus vėliau? g.gif
Atsakyti
doh.gif [quote=Aumiga,2006 12 12, 16:34]
O man neteplioja unsure.gif Įdėjo šeštadienį, tai tą dieną ir biški sekančią patepė (nu lyg ir normalu - mm baiginėjosi), ir viskas g.gif Aš tai aišku, džiaugiuosi, bet vis ta abejonė, ar ta spiralė tikrai ten savo vietoj g.gif Kam nors buvo, kad kaip niekur nieko? Jokių tepliojimų? O gal dar bus vėliau? g.gif
[/quot

man gydytoją paaiškino ,kad tepliojimo intencyvumas ir trukmė priklauso nuo gleivinės,jei ji plona,tai truputį,jei storenė tai daugiau,ir pan.Man tai buvo ji kažkiek per daug priaaugus ar kaip ten pasakyt rolleyes.gif ..todėl ir dėjau ,kad ateity nereikėtų hormonų valgyt doh.gif
Atsakyti
sveikos
gal kas gali argumentuotai paaiskinti, kodel Mirenos negalima det negimdziusioms?
visur raso, kad rekomenduojama gimdziusioms, bet niekur nerandu info, kodel nerekomenduoja negimdziusioms. g.gif
kazkada internetiniam puslapy uzklausiau ginekologo, tai gavau atsakyma, kad galima ir negimdziusiom, tik nera pirmenybe suteikiama siai priemonei unsure.gif
zodziu- is to atsakymo man nepaaiskejo.
jeigu kas zino ir gali paaiskinti, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 12 13, 11:22)
sveikos
gal kas gali argumentuotai paaiskinti, kodel Mirenos negalima det negimdziusioms?
visur raso, kad rekomenduojama gimdziusioms, bet niekur nerandu info, kodel nerekomenduoja negimdziusioms. g.gif
kazkada internetiniam puslapy uzklausiau ginekologo, tai gavau atsakyma, kad galima ir negimdziusiom, tik nera pirmenybe suteikiama siai priemonei unsure.gif
zodziu- is to atsakymo man nepaaiskejo.
jeigu kas zino ir gali paaiskinti, buciau labai dekinga 4u.gif

Na tiksliai tau neparasysiu,bet cia del pastojimo rizikos...
Atsakyti
Man sian 10 diena. Vakar buvau pas daktare, sake viskas gerai.. clap.gif: Tik nuliudino, kad O.B. negalima naudoti, tipo - uzklius siulai ir issiimsi tu ja.. verysad.gif
Papildyta:
Dar sake, kad per puse metu turi viskas susitvarkyt, nors man tik 3 dienas tepliojo.. taip kad - kol kas tik dziaugiuosi... biggrin.gif:
Atsakyti
man irgi 10 diena jau kaip įdėjo Mireną, kol kas viskas thumbup.gif , net neteplioja, jokių pašalinių reiškinių tongue.gif , tikiuosi, kad taip ir bus mirksiukas.gif
Atsakyti
unsure.gif Noriu pasidalinti savo nerimu:
prieš tris dienas man gydytojas įdėjo Mirena. Po įdėjimo, jau sekančią dieną jutau skausmeli apatinej kūno daly-lyg adatelem durtų (ypač kai norėdavau atsisėsti ar kai vaikščiodavau)
Bandžiau pati apčiuopti siūlus, bet nepavyko, nors gydytojas patikino, kad paliks ilgesnius, o veliau pagal pageidavimą-patrumpins.

Bandžiau skambinti gydytojui, nepavyko susisiekti. Apie šventines nuotaikas-nebekalbu verysad.gif
Kas tai galėtų būti? Čia gal blogai įsidėjo spiralė ar tie siūlai man duria???
Ar buvo kuriai tokie skausmeliai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KaKavine @ 2006 12 23, 00:40)
prieš tris dienas man gydytojas įdėjo Mirena. Po įdėjimo, jau sekančią dieną jutau skausmeli apatinej kūno daly-lyg adatelem durtų (ypač kai norėdavau atsisėsti ar kai vaikščiodavau)
Bandžiau pati apčiuopti siūlus, bet nepavyko, nors gydytojas patikino, kad paliks ilgesnius, o veliau pagal pageidavimą-patrumpins.

Bandžiau skambinti gydytojui, nepavyko susisiekti. Apie šventines nuotaikas-nebekalbu  verysad.gif

Spiralę turiu jau geri 2 mėn. pirmą mėnesį tepliojo o dabar jau viskas super duper thumbup.gif kol kas esu be galo patenkinta, tokių skausmų kaip tu nupasakojai nejaučiau, o dėl siūlų ką galiu pasakyti mano daktarė sakė nėra ko ten tuos siūlus čiupinėti, ir aš jų visiškai nejaučiu dar daktarė pasakė kad jeigu netyčia juos pajausiu tai būtinai ateiti kad patrumpuntų ir patikrintų ar spiralė nepasmuko..
O tau išvien skauda ar skaudėjo tik sekančią dieną po įdėjimo, o dabar viskas gerai, Jeigu skaudėjo tik vieną dieną tai manau, kad reiktų nesinervinti nes gal būt organizmas regavo į atliktą kad ir nelabai sudėtingą bet šiokę tokią procedūrą vistiek po 10 dienų eisi tikrintis taip?
Atsakyti
QUOTE(KaKavine @ 2006 12 22, 23:40)

Bandžiau skambinti gydytojui, nepavyko susisiekti. Apie šventines nuotaikas-nebekalbu  verysad.gif

verysad.gif na man ir tas pats buvo,spirale turiu 4 men. ir dar iki siol uzeina tokie staigus ir duriantys skausmai unsure.gif kaip gydytoja aiskino,kai kurioms,jautriai reaguojancioms i kuno svetimkunius, taip nutinka,dazniausiai per pirmus 3 men. tokie reiskiniai praeina.O kuriu organizmas jautresnis,gali trukti ir ilgiau.Siulai neturetu durt,juos jaucia nebent partneris,gali buti ir neuzdeginta zaizdele gimdoje.Man ir pries spirales idejima kartais sudurdavo,o dabar dar dazniau pasitaiko.
Atsakyti
Mastau apie sios spirales isidejima. Nuo KT storedavau labai (gal taip ir neatsitaikiau). O spirale irgi hormonine. Ar nuo jos nestorejama?......
Atsakyti
Čia jau ne spiralė kalta. Man jokio apetito padidėjimo nesijaučia, tik šventės pridėjo kilogramą essen.gif:
Atsakyti
smile.gif na siaip MIRENA kasdien isskiria daug mazesnis hormono kieki,nei geriamosios tabletes.As kazkaip nepastebejau,kad augtu svoris,nes man jis visuomet svyruoja tai 1,tai kokius 2kg.
Atsakyti