QUOTE(jovana @ 2007 04 23, 12:31)
Poliklinikoj 11 lt pagal patvirtintus įkainius...
man uz dyka idejo (na paskui gydytojai pati atsidekojau kai tikrintis ejau po keliu sav.) ir nuskausmino, ir akusere stovejo salia ir t.t. zodziu viskas kaip privacioj, tik aplinka biski apsiurusi (nes valdiska juk

).
bijojau skausmo, bet biski sueme toks maudimas kaip per menesines keliom sekundem (gydytoja perspejo). siaip kas labai bijo ibumetino kokio pries eidamos isgerkit. psichologiskai turetu padet
galiu palyginti su KT kurias vartojau keleta metu pries

ir po to kelis menesius. tai tos mazyles paskutines man

. spuogavausi, nuotaika kito ir t.t. plius kiekviena diena po n kartu skaiciuodavau pakuote ar isgeriau tablete, vyrui liepdavau ziuret kad tikrai isgeriau, po to klausdavau dar ar tikrai... vienzo baimes vis tiek pilnos kelnes budavo...

be to paskaiciauvau kad man pasiulytos mazyles KT kainuoja po 40lt menesiui, tai man mirena praktiskai po metu atsiperka... o jei sugalvosim anksciau tureti

nei po 5, tai nueisiu ir issimsiu

.
dabar veidas daugmaz normalus (o galvojau kad be didesniu doziu hormonu spuogais isvers), svoris nepakito (na valgyt siaip maziau reikia

), o noras net geriau nei anksciau

. diskomforto nejauciu. vyras taip pat. tepliojimas va po 2 men. baigesi... gal itakos turejo kad sirgom slogomis visokiom, tai rutinoskorbina labai geriau
ir dar kai pasibedavau gyd. kad neteisybe kad turtingose ES salyse kompensuoja mirena ir KT o pas mumus dar brangiau reik moket

, tai sake reikia prasymus i SAM rasyt ir skustis. nes ir jos, gydytojos, dedasi uz ta pacia kaina... (nu jei aisku jas scheringas nepafinansuoja

)