Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė MIRENA

QUOTE(Upokšnis @ 2007 04 16, 12:23)
Klausimas toms, kurios neperseniausiai dėjosi spiralę: kiek dabar kainuoja spiralė? Radau internete, kad pakilo iki 700 lt  doh.gif

523 lt su Maximos nuolaidos kortele Euro vaikstinėje. Šią savaitę pirkau, vakar įsidėjau biggrin.gif Na dar pas ginekologę 130 lt suplojau, bet manau ivesticija labai verta
Atsakyti
Ar labai skaudejo?
Atsakyti
Kai man dėjo,prieš 1.5 mėn.laukiau ,kad skaudės,o pasirodo,kad jau po visko,taigi gal kažkoks nemalonus jausmas yra,bet aš nepajaučiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 04 20, 10:41)
Ar labai skaudejo?

sakyčiau labai nemalonu, bet skausmo tikrai nejaučiau. Labai greita procedūra smile.gif
Atsakyti
Tikrai nieko super skaudaus schmoll.gif suima kaip per mmm ir viskas ir labai trumpai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 04 20, 09:41)
Ar labai skaudejo?

na cia turbut kiekvienai individualiai mirksiukas.gif nenoriu baisiai nugasdinti,bet man tas skausmas net samone buvo atemes... doh.gif isejus is gydytojos po idejimo, taip sakant, ant pievutes pasivoliojau blush2.gif aplinkiniai turbut pamane ,kad padaugino moteriske vidury baltos dienos blink.gif taigi buna ir sitaip rolleyes.gif
Atsakyti
Aha dėl skausmo įdedant doh.gif man irgi buvo " gerai" kaip sąrėmio metu, akušerė siulė prakvėpuoti, o ir po įdėjimo namo parvežė vyras, o aš spyriausi kojomis į mašinos grindis, nu grįžusi išgėriau 2 paracetamolio ir nieko, kitą dieną buvo ok, bet manau, kad skausmas priklauso kada deda, gal dėl to geriau dėti per mėnes., kai atsivėręs daugiau gimdos kaklelis. Man buvo 5 mėn., po gimdymo ir mėnesinių nebuvo atsiradę po gimdymo gal dėl to taip " faina" buvo.
O dabar jau ne pirmą kartą pasikartoju esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiVo: 21 balandžio 2007 - 11:25
Kas dėl skausmo dedant, tai man praktiškai nieko nesijautė thumbup.gif. Na pamaudė po to pusdienį pilvą, bet palyginti kokia pirma kažkada mėnesinių diena būdavo blink.gif, tai čia tik juokas. Išgėriau vaistų ir viskas thumbup.gif.

Bet dabar esu pavargusi nuo nesibaigiančio kraujavimo doh.gif. Žinau, kad pradžioj taip ir turėjo būti, bet jau perilgai ir pergausiai manyčiau g.gif. Juk spiralę įdėjo rugsėjo gale. Visokių tepliojimų buvo, o dabar savaitę prieš mėnesines teplioja, ir kuo toliau tuo gausiau, po to savaitę mėnesinės ir vėl savaitę teplioja doh.gif. Praktiškai savaitė ramybės. Buvau pas gydytoją kelis kartus, vis dar bandom išlaukti, nes jos praktikoj yra buvę, kad viskas normalizavoci tik po 9 mėnesių blink.gif. Liepė gerti askorutiną, kol kas jokio pagerėjimo (nors dar ir geriu tik savaitę). O jei nepadės, gerti Cyclo3fort. Ji sakė, kad visvien išpsręsim problemą. Bet aš kažkaip viltį praradus. O jei nesusitvarkys? Lups mano 500Lt lauk doh.gif lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(inguliux @ 2007 04 20, 22:00)
isejus is gydytojos po idejimo, taip sakant, ant pievutes pasivoliojau blush2.gif aplinkiniai turbut pamane ,kad padaugino moteriske vidury baltos dienos blink.gif taigi buna ir sitaip rolleyes.gif

doh.gif po spirales idejimo gydytoja liepe 15minuciu paguleti ir tik tada leido eiti,nors jauciausi visiskai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
na man po idejimo irgi buvo viskas normaliai,gydytoja sake truputi pasedet,nu bet as nepaklausiau,nes jauciaus kaip niekur nieko,na tik isejus i lauka, pasaulis apsiverte aukstyn kojom doh.gif ir sueme nezmoniski skausmai blink.gif veliau gydytoja paaiskino,kad mano organizmas taip sureagavo i svetimkuni,sujudino gimda.Be to nuo pat idejimo man daznai tirpsta galunes,daznai nejauciu vienos rankos unsure.gif gal kam nors buvo taip?
Atsakyti
QUOTE(Dove @ 2007 04 20, 10:24)
523 lt su Maximos nuolaidos kortele Euro vaikstinėje. Šią savaitę pirkau, vakar įsidėjau  biggrin.gif Na dar pas ginekologę 130 lt suplojau, bet manau ivesticija labai verta

O 130 lt privačiai, ar poliklinikoje g.gif Vadinasi, vistiek reikia ruošti 700 lt biggrin.gif Dėl skausmų išgasdinot. blink.gif
Atsakyti
Poliklinikoj 11 lt pagal patvirtintus įkainius...
Atsakyti