Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavaliniai rūbai

Sveikos, kur jūs perkatės ar siūvatės kostiumus?gal žinote kokią parduotuvę kur nebrangiai galima būtų įsigyti kokį įdomesnį kostiumą, ieškau pvz. nykštuko arba tigro. Galvojau pasiiūti bet tada reik ieškotis medžiagos kur kokios kad ir prastesnės bet pigiau. Gal turėsit kokių patarimų. 4u.gif
Atsakyti
mano dukryte buvo nykstuku,pernai pelyte, o siemet bus snaige mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mazylis uzpernai buvo bitute, pernai - zirafiukas, o siemet turbut bus liutas 4u.gif
Atsakyti
Mes busim meskiukais antrus metus is eiles ax.gif
Atsakyti
Leopardžiukė bigsmile.gif
Atsakyti
Pernai buvo nykštukas, šiemet – koks nors pasakos personažas (pasirinktinai) smile.gif
Atsakyti
labai nori būti bezdžionėle tačiau niekur nerandame jos kostiumo, tai tikriausiai bus tigriukas thumbup.gif
Atsakyti
nors turim drugelio aprangele bet pagal turim buti spinduliuku, nors aukletoja ir sake bus gerai ir drugeliu, bet nesinori maziukes isskriti is grupes, tuo labiau kai kazkokia pasaka vaidins, o ten nera drugelio doh.gif tai ieskosim kaip rengtis spiduliuku kad butume mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mergyte bus feja smile.gif
Atsakyti
Šiemet būsim pasirinktu personažu - muškietininku. Idėja gimė apsilankius padėvėtų rūbų parduotuvėje ax.gif Ten radau muškietininko apsiaustą, kepurę turėjom thumbup.gif
Atsakyti
buvo raganaitė, nykštukė, o šiemet voveraitė rolleyes.gif
Atsakyti
musiskis antrus metus bus nykstukas(taip paskirste aukletoja)
Atsakyti