QUOTE(Indruciuke @ 2009 12 12, 21:49)
o ką galvojate apie netradicines dovanas? mąstau šeimos draugams dovanoti po kokį gero kumpio gabalą ir butelį vyno? bet kažkaip nedrįstu tokių netradicinių
Man tai super

Patiktų,jei kas padovanotų. Arba dar, čia aišku, skonio reikalas, bet man asmeniškai labiau už kumpį patiktų kokio sūrio rinkinys. O jų tai ohoho kokių būna, irgi prabangių, labai gerų, gražiai atrodo tokie rinkinukai ir manau,skanūs turėtų būt. O aš kaip sūrį dievinu,tai tikrai tokios doovanois norėčiau
QUOTE(Deresa @ 2009 12 13, 19:14)
siulau gero sokolado plyta ir salia geros arbatos (cia vyresniem turiu omeni)
Papildyta:
Papildyta:
as asmeniskai pries pincikliuskas, kur paskui ta visa kaledine atributika kist?i siukliu deze nebent
Dėl tų suvenyrų tai tikrai daug kas neturi kur jų dėt

Todėl aš,jei dovanoju suvenyrus, tai įsitikinu,kad žmogui patiks ir turės kur juos padėti. Tarkim, turiu draugę, kuri dievina žvekides ir jai jų per daug nebūna. O kalėdom žvakidė yra puiki dovana, ypač tokiu atveju. kaip ir su kalėdiniais daikteliais. man jų gali dovanot ir dovanot - vietą visad rasiu,man taip miela

Nors iš esmės, man tai išvis viskas patinka, neįsivaizduoju,kas nepatiktų
Papildyta:
QUOTE(Kucheriashka @ 2009 12 14, 21:19)
Gal kas turit idėjų ką galima padovanoti už 10 lt. Draugių rate nutarėm pasikeisti dovanėlėm ir visiškai neturiu idėjų. Gal kas kokią linksmą dovanėlę dovanojo už tokią sumą.
Arba jei Vilniuje ar Kaune, į Saldžius Majus Akropoly. Ten galima rast labai gražių dalykų: ir skanumynas, ir kokia dovanėlė prie jo. Į 10 litų pilnai įmanoma įtillpt

Pvz, aš ten pirkau kaip tik už 10 litų tokių irisų plytelę su plaktuku mažiuku ;D kaina nuo dydžio priklauso: kaip minėjau pirkau už 10lt, o yra ir brangesnių, jei didesni irisai.