Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

blem liko tikrai žiauriai mažai laiko. tiesą, sakant neturiu nei vienos dovanos biggrin.gif reikia pasiskaityt ką čia prirašėt, gal kils kokia idėja.
taip pat aš siūlau kažką nuo savęs. Originalus Saldumynų Namukas, ar kažkaip panašiai turėtų vadintis smile.gif turėtų šias dovanas vos ne iki pat Kalėdų daryti, tad manau net jau visai pasimetusiam laike pavyktų tokią gauti smile.gif
Atsakyti
Mociutem padariau rinkinukus : saldainiu dezute ant jos padejau geros arbatos dezute ir medaus su graikiniais riesutais,viska irisiu i permatma popieriu ir uzrisim kaledini kaspina ax.gif
Beje anksciau medaus budavo grazesni ipakavimai. tokios backutes su medziaginiu dangtelou, ir su migdolais budavo ir su lazdyno riesutais o siemet radau vienintelej maksej su graikiniais riesutais. IKI ir norfa visai neturejo tokiu schmoll.gif
Atsakyti
Na man irgi tik 13 metų...
Nors nedaug liko iki kalėdų žinau ką piksiu ;] Tik nenupirkau doh.gif
Mamai tai lasijoną, ar taip kūno preižūros ką ors ;] pasitarsiu su pardavėja wink.gif
Tęčiau jo mėgstamo žurnalo premenuartą.
Tik nežinau ką pirkti 19m. broliui doh.gif
Jis studijuoja psichologiją.
Gal ką patart galit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvadratas @ 2009 12 16, 00:29)
blem liko tikrai žiauriai mažai laiko. tiesą, sakant neturiu nei vienos dovanos

Tiesą sakant, aš irgi biggrin.gif Na, vienus kvepalus jau užsakiau (mamai), nes žinojau konkrečiai apie kokius svajoja. O toliau...? Niekam nieko. Niekam vynai nebeįdomūs, saldainiai irgi, dekoracijos ir statulėlės taip pat, kažkokių kvapų bijau pirkti, ne visiems patiks tas, kas patinka man, arbatos su visais priedais buvo pernai. Neįsivaizduoju dry.gif
Atsakyti
As zinau ka gausiu siemet nuo senio salcio! Puse Indaploves,o kita puse gaus mano vyras lotuliukas.gif
Finansai neleidzia pirkt brangiu dovanu,nes viska isleidziam remontui doh.gif
O dar gyvenam ne LT tai isvis tragedija su pasirinkimu.
Mamai bandysiu gauti pleda.
Tetei ???? doh.gif
Vyro broliui ???? verysad.gif
draugei darysiu auskarus ar sage.
Bendradarbei dovanosiu Mazaji princa,nes jin niekad apie sia knyga negirdejus blink.gif
Drauges vaikams nupirkau Kaledini zaidima,kur galima dainuoti ir tt.
Praitais metais geriausiai draugei(kuriai nieko nereikia) dovanojau Jos nuotrauku albuma: pavogiau jos laptopa blush2.gif isrinkau mielas nuotraukas su seima,draugais,jas pasendinau su photoshopu,suklijavau i sendinta albuma ir prie kiekvienos fotkes pridejau po kokia nors citata apie draugyste,seima ir tt.Jai LABAI patiko

Atsakyti
Help 4u.gif

Nelabai turiu laiko skaityt visą temą ir ieškoti, ar jau apie tai buvo klausta, tad galiu ir pasikartoti.

Ką galima padovanoti Kalėdų proga porai merginų, su kuriomis gyvenu bendrabutyje? Jos nėra draugės (mes netgi mažai bendraujame). Tačiau nenoriu pirkti statulėlių, žvakių, puodelių, nes man pačiai tai atrodo tik kaip paskutinės minutės prigriebimas. (nors iš tiesų laiko iki rytojaus ir teturiu lotuliukas.gif ). Kita vertus, manau reikia simbolinės dovanėlės.

Ir dar: ką daryt, kai nežinai, ar nuo žmogaus kažką gausi? (čia jau ne apie kambariokes kalba).

P.S. Išlaidauti taip pat nenoriu, nes mano pajamos šiuo metu beveik tik iš tėvų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukineja: 16 gruodžio 2009 - 17:56
QUOTE(Laukineja @ 2009 12 16, 18:54)

kažką valgomo/geriamo (arbata, vynas, sausainiai, saldainiai, meduoliai ir pan.) ? 4u.gif
o kai nežinai, ar gausi kažką iš žmogaus ir dovanot kažką apsispręstum tik tuo atveju, jei žinotum, kad ir tu kažką gauni (šneku apskritai, ne konkrečiai apie Jus), tai verta pamąstyti, kas svarbiau - ar pasveikinimas, ar dovanų gavimas iš to žmogaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2009 12 16, 18:54)
Help  4u.gif

Nelabai turiu laiko skaityt visą temą ir ieškoti, ar jau apie tai buvo klausta, tad galiu ir pasikartoti.

Ką galima padovanoti Kalėdų proga porai merginų, su kuriomis gyvenu bendrabutyje? Jos nėra draugės (mes netgi mažai bendraujame). Tačiau nenoriu pirkti statulėlių, žvakių, puodelių, nes man pačiai tai atrodo tik kaip paskutinės minutės prigriebimas. (nors iš tiesų laiko iki rytojaus ir teturiu  lotuliukas.gif ). Kita vertus, manau reikia simbolinės dovanėlės.

kaip tik siandien RIMI maciau tokius rinkinukus i vone po 12-13 Lt. ten yra perliukai i vone,muiliukas,druska...na,tokia miela,simboline dovanele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2009 12 16, 19:56)
kaip tik siandien RIMI  maciau tokius rinkinukus i vone po 12-13 Lt. ten yra perliukai i vone,muiliukas,druska...na,tokia miela,simboline dovanele ax.gif

Bet ne visi turi tas vonias... O barake tuo labiau vonios nerasi biggrin.gif

O gal kita vertus nedovanot "iš reikalo", nes šiaip dovana turi parodyti šiltus jausmus..? Kokia kančia tos Kalėdos.... doh.gif
Atsakyti
sove mintis, gal kam tiks. buna madoj ant buteliu jubilijato foto uzklijuot, manau galima ant raudono kaledinio vyno savo arba to zmogaus kam dovanojamas vynas uzklijuot nuotrauka su kaledine kepuraite (aisku jei tokia foto yra, jei ne galima nusifotkint)
Atsakyti
maciau Jyske dideliu remeliu 4-6 nuotraukoms berods, galima sudeti visos seimos fotografijas ir tevams padovanoti wub.gif mastau mamai su mamos diena toki dovanot arba foto sasiuvini, nes kaledoms jau daug dovanu gaus biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis :}
Norėčiau sulaukti įdėjų ką padovanoti klasiokui(klasėje keičiamės dovanomis).Suma iki 15lt.
Jis labai gerai mokosi,bet nemėgsta knygų,domisi kinematrografija(ar kaip ten vadinas;D),tai pat mėgsta rankdarbius gaminti,toks gan ramus yra.:}

beje mes 9tokai blush2.gif
Atsakyti