na, mazdaug zinau ,kam ką,bet kaip visada bus sunku apsispresti ką tėčiui pirkti.
aš dar tik pradėjau galvoti apie dovanas,o pirksiu gruodžio vidurį.
na, mazdaug zinau ,kam ką,bet kaip visada bus sunku apsispresti ką tėčiui pirkti.
Aš dar nieko nenupirkau, bet sąrašiuką jau darausi, ,,renku informaciją" kas ko norėtų
Dar nelabai ką galiu prikt, nes nenutarėm po kiek pinigėlių skirsim dovanom
Kiekvienais metais dovanėlėmis keičiamės su močiutėmis ir vyro sesers šeima. Kai tik nuspręsim, pradėsim dovanų pirkimą
Vyresnėlei - auskariukai, telefono pakabukas, tunika, kailinis kilimėlis prie lovos, žurnaliuko ,,Musė puse" prenumerata, saldainiai.... (nebūtinai viską pirksiu, nes po švenčių gimtadienis)
Mažiukei kažkas iš žaislų gal dar rūbelis koks....
Vyrui - turbūt piniginė, saldainai (saldumynų mėgėjas)
Mamai - greičiausiai kad rankinė ir ,,Kauno dienos" prenumerata
Ir daugiau... dar nežinau.....
Dar keliom draugėm ar po smulkmeną ar vyno butelį.
Dar nelabai ką galiu prikt, nes nenutarėm po kiek pinigėlių skirsim dovanom
Vyresnėlei - auskariukai, telefono pakabukas, tunika, kailinis kilimėlis prie lovos, žurnaliuko ,,Musė puse" prenumerata, saldainiai.... (nebūtinai viską pirksiu, nes po švenčių gimtadienis)
Mažiukei kažkas iš žaislų gal dar rūbelis koks....
Vyrui - turbūt piniginė, saldainai (saldumynų mėgėjas)
Mamai - greičiausiai kad rankinė ir ,,Kauno dienos" prenumerata
Ir daugiau... dar nežinau.....
Dar keliom draugėm ar po smulkmeną ar vyno butelį.
nuperkame pintus krepselius (maximoje, norfoje daug tokiu ir kitur yra) ir sudedame kam ka, po to nusiperku permatoma pakavimo popieriu ir su vyru supakuojame, teisingiau jis pakuoja as tik padedu
Aš prie dovanėlių visada po atviruką su palinkėjimais pridedu
atradau gana įdomų dalykėlį - tamsoje šviečiančius pigmentus
šiandien išbandžiau, į guašą įdėjau tų miltelių, išmaišiau ir nupiešiau pirmąjį atviruką artėjančioms šventėms
Šviesoje atvirukas niekuo neišsiskiria, tačiau tamsoje švyti
Šiaip realybėje geriau atrodo, nesigauna per foto perteikti...
Atvirukas dienos šviesoje
Atvirukas tamsoje
Atvirukas tamsoje
Lita7, labai dailus atvirukas, pavydžiu gebėjimo dailiai tapyti.
Aš šymet visiems dovanosiu savo rankų darbo dovanas. Jau užsisakiau medinukų dekupažui (lenkijoj daug pigiau), ketvirtadienį turėčiau pasiimti. Dar norėtųsi padovanoti patalynės, jos užvalkalų, ekologiškų maišelių, naktinukų, ar šiaip ką mielo siūto, tik siuvimo mašina sugedus, nauja gali keliauti iki 3 mėn, tai nežinau ar suspėsiu
Aš šymet visiems dovanosiu savo rankų darbo dovanas. Jau užsisakiau medinukų dekupažui (lenkijoj daug pigiau), ketvirtadienį turėčiau pasiimti. Dar norėtųsi padovanoti patalynės, jos užvalkalų, ekologiškų maišelių, naktinukų, ar šiaip ką mielo siūto, tik siuvimo mašina sugedus, nauja gali keliauti iki 3 mėn, tai nežinau ar suspėsiu
vienais metais visiem dovanojom ranksluoscius ant kuriu buvo issiuvinetu tu zmoniu vardai.
seis metais draugei galvoju padovanot is mazosios indijos nupirkti veidrodi koki nedideli (ten buna tokiu saulutes, menuliukai) ir ant jo isgraviruoti "kas pasaulyje graziausias?" ji tokia pamaiva pries veidrozius ttai jai labai man atrodo patiks
seis metais draugei galvoju padovanot is mazosios indijos nupirkti veidrodi koki nedideli (ten buna tokiu saulutes, menuliukai) ir ant jo isgraviruoti "kas pasaulyje graziausias?" ji tokia pamaiva pries veidrozius ttai jai labai man atrodo patiks
QUOTE(Milita @ 2009 09 20, 15:04)
dar čia radau
as taip pat jau pradejau galvoti kam ko reiketu, kas ko noretu dovanu ir jau pradedu dairytis pirkimui tikrai nelauksiu gruodzio men. Kiekvienais metais gruodi pasilieku mintims apie namu ir sventinio stalo dekoravima, sventines nuotaikos kurima
QUOTE(lita7 @ 2009 10 06, 16:09)
šiandien išbandžiau, į guašą įdėjau tų miltelių, išmaišiau ir nupiešiau pirmąjį atviruką artėjančioms šventėms
Atvirukas tamsoje
Atvirukas tamsoje
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 10 06, 18:33)
vienais metais visiem dovanojom ranksluoscius ant kuriu buvo issiuvinetu tu zmoniu vardai.

Puiki idėja
Puiki idėja
Bet šiaip sako, kad veidrodžių dovanoti negalima, nes nelaimes neša 
[/quote]
tikrai? niekada to nesu girdejus, reikia pasidometi, gal ir nebedovanosiu
[/quote]
tikrai? niekada to nesu girdejus, reikia pasidometi, gal ir nebedovanosiu
Džiaugiuos, kad patiko mano atvirukas
vadinasi, tikrai bus visi artimieji nustebinti
pabandysiu tuos pigmentus ir dovanėlių dekupažui panaudoti, žiūrėsim, kas iš to išeis.
Pirkau juos internetu, nes šiaip jokioj parduotuvėj neradau.Pasižiūrėkite www.narvita.com, ten yra ir skyrelis Pasidaryk pats - gana aiškiai aprašyta, kur galima panaudoti tuos šviečiančius pigmentus
Pirkau juos internetu, nes šiaip jokioj parduotuvėj neradau.Pasižiūrėkite www.narvita.com, ten yra ir skyrelis Pasidaryk pats - gana aiškiai aprašyta, kur galima panaudoti tuos šviečiančius pigmentus
QUOTE(lita7 @ 2009 10 06, 17:09)
Atvirukas tamsoje
Atvirukas tamsoje
Oi tikrai labai originalu ir zinoma silta