Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

[quote=gabiiiiiiii,2009 10 07, 15:22]
Puiki idėja thumbup.gif Bet šiaip sako, kad veidrodžių dovanoti negalima, nes nelaimes neša blush2.gif
[/quote]
tikrai? niekada to nesu girdejus, reikia pasidometi, gal ir nebedovanosiu unsure.gif
[/quote]

Prietarais reikia netiketi, tai jie ir neveiks mirksiukas.gif biggrin.gif
As savo vyrui (tada dar tik draugui) pirmu draugystes metiniu proga laikrodi padovanojau. Visos drauges eme kvakseti, kad dabar tai jau issiskirsim, o mes emem ir susituokem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 10 09, 17:33)
Sveikutės  mirksiukas.gif
Gal kas turite minčių, kokius rinkinukus galima būtu padaryti seneliams?  g.gif  ax.gif  niekas į galvą neateina  4u.gif

as tai padovanociau vitaminu thumbup.gif mano nuomone - cia thumbup.gif dovana (ne tik seneliams), gal patys sau negali leisti kokiu nors geru vitaminu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-berry: 09 spalio 2009 - 15:57
[quote=Desire*~>,2009 10 09, 16:33]
Sveikutės mirksiukas.gif
Gal kas turite minčių, kokius rinkinukus galima būtu padaryti seneliams? g.gif ax.gif niekas į galvą neateina 4u.gif
[/quote]

Ne visiems seneliams vitaminai tinka. Va, mano vyro seneliams vitaminų tikrai nepirkčiau - sveikata abiejų silpnoka, dar reikia tiksliai žinoti kokių vitaminų jiems galima, kokių ne. O seni žmonės ir taip vaistų dažnai vartoja, tai tie vitaminai, kažin ar kažkas tokio naujo jiems pasirodytų g.gif Šventėms reiktų kažkokio išskirtinumo, o ne tų pačių vaistų/vitaminų, kuriuos jie ir taip vos ne kasien geria.
Močiutėms, manau, tiktų įvairios skraistės, siūlai (jei mėgsta megzti), kalendoriai su šeimos nuotrauka, rėmeliai su šeimos nuotrauka ir pan. Seniems žmonėms mieliausi ir yra daiktai kas susiję su šeima.
Seneliams dovaną išrinkti aju sunkiau. Net nežinau ką sugalvoti, apart kokio puodelio su artimųjų nuotrauka, skaitomo laikraščio/žurnalo prenumeratos g.gif

[/quote]
Prietarais reikia netiketi, tai jie ir neveiks mirksiukas.gif biggrin.gif
As savo vyrui (tada dar tik draugui) pirmu draugystes metiniu proga laikrodi padovanojau. Visos drauges eme kvakseti, kad dabar tai jau issiskirsim, o mes emem ir susituokem biggrin.gif
[/quote]

Nesąmonė tie prietarai. Savo vyrui esu dovanojusi laikrodį draugystės pradžioje. Mano mama tėčiui atsimenu irgi kažkada laikrodį dovanojo. Mažiau reikia tikėti tais prietarais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytinė pašvaistė: 09 spalio 2009 - 17:34
QUOTE(Desire*~> @ 2009 10 09, 15:33)
Sveikutės  mirksiukas.gif
Gal kas turite minčių, kokius rinkinukus galima būtu padaryti seneliams?  g.gif  ax.gif  niekas į galvą neateina  4u.gif

vyno butelys, gerų saldainių dėžutė, kava, arbata, sausainiai ir t.t.

Mes anais metais seneliam padovanojom padėklą į lovą bigsmile.gif Dar padarėm naudojimosi instrukciją, atseit lepinimo įrenginys, naudoti sekančiai: 1. Paruošti meilės kupinus pusryčius. 2. ... 3. ...

user posted image

tokią dovaną galima dovanoti ir draugams, tėvams, vyrui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 09 spalio 2009 - 20:50
Mamytes prasau patarimo. Nusprendziau prie dovanu seneliams prideti metu kalendoriu su sunaus nuotraukytemis. Maketuosiu namie pati. Galbut esate spausdinusios uz priimtina kaina, svarbi zinoma ir kokybe. Buciau be galo dekinga uz patarimus 4u.gif
Papildyta:
O del padeklo i lova, tai tikrai pitariu, kad si dovana labai sauni ir praktiska. As toki padekla dovanojau savo vyrui. Taciau jis veliau juokesi sakydamas, kad as tokia dovana nupirkau su potekste, kad kava i lova nuo siol nes jis pats lotuliukas.gif. Ir tikrai, dazniau vyras mane lepina nei as ji. Reiketu pasikeisti g.gif
Atsakyti
Butent tokio padekliuko ir noriu clap.gif kur ji galima nusipirkti? (Kaune)
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 06, 20:24)
Manrods rūbeliai vaikams ne dovana  blush2.gif  čia labiau tėvams dovana  ax.gif

cia gal kol maziukai vaikuciai , o didesniems ir dar jei mergaitems(aisku vaikas vaikui nelygu) tai labai tinka dovanoti rubelius.Mano mergina (3.8 metukai) labai dziaugiasi gavusi ne tik zaisliuku,bet ir rubeliu-kokia puosnesi megstuka,grazesne suknele ir t.t.Poto puosiasi ir visiems pasakoja kas cia jai padovanojo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2009 10 09, 19:21)
Va, tokio ir norėjau, niekur neradau blush2.gif Ačiū už pagalbą, trauksiu į senukus tada smile.gif

Nėr už ką. Senukuose, kiek greit google apžiūrėjau, toks pagerintas variantas lotuliukas.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 10 10, 14:18)
cia gal kol maziukai vaikuciai , o didesniems ir dar jei mergaitems(aisku vaikas vaikui nelygu) tai labai tinka dovanoti rubelius.Mano mergina (3.8 metukai) labai dziaugiasi gavusi ne tik zaisliuku,bet ir rubeliu-kokia puosnesi megstuka,grazesne suknele ir t.t.Poto puosiasi ir visiems pasakoja kas cia jai padovanojo wub.gif

dėl vyresnių sutinku, jei vaikui patinka, bet ten kalba ėjo apie mažuliuką, kuriam berods tik metukai ar beveik metukai g.gif
Atsakyti
Tėčiui galvoju nupirkti kvepalus,nes kaip ir į pabaigą. Bet jau pabodę tokios dovanos kaip kvepalai. doh.gif
gal Jūs patartumėt ką dovanoti? smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naf_naf @ 2009 10 10, 11:04)
Butent tokio padekliuko ir noriu clap.gif kur ji galima nusipirkti? (Kaune)

aš pati pirkau ne Kaune, bet manau šita parduotuvė ir Kaune yra ax.gif Alandeko pirkom ir dar jų mačiau buvo indų parduotuvėje Žana mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 10 10, 14:18)

Iš patirties žinau, kad vaikai nemėgsta gaut dovanų rūbelius lotuliukas.gif Bet gimtadienį net sakė viena mergaitė "Tik jau rūbų nedovanokit ..." o kai gavo sijoną rodos, sakė "Nu vėl tie rūbai .. čia ne dovana." doh.gif Vat su paaugliais kitas reikalas, patinka. Bet vat vaikam .. žaisliukai galvoje juk ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mes tai su vyru vienas kitam per Kaledas nieko nedovanojame. Taip esame susitare. Per sventes nusiperkame bilietus i koki nors rengini. thumbup.gif Pernai buvom "Liepsnojanciame Kaledu lede", siemet planuojam i "Harlem Gospel" chora nueiti 4u.gif
Atsakyti