[quote=Desire*~>,2009 10 09, 16:33]
Sveikutės
Gal kas turite minčių, kokius rinkinukus galima būtu padaryti seneliams?

niekas į galvą neateina

[/quote]
Ne visiems seneliams vitaminai tinka. Va, mano vyro seneliams vitaminų tikrai nepirkčiau - sveikata abiejų silpnoka, dar reikia tiksliai žinoti kokių vitaminų jiems galima, kokių ne. O seni žmonės ir taip vaistų dažnai vartoja, tai tie vitaminai, kažin ar kažkas tokio naujo jiems pasirodytų

Šventėms reiktų kažkokio išskirtinumo, o ne tų pačių vaistų/vitaminų, kuriuos jie ir taip vos ne kasien geria.
Močiutėms, manau, tiktų įvairios skraistės, siūlai (jei mėgsta megzti), kalendoriai su šeimos nuotrauka, rėmeliai su šeimos nuotrauka ir pan. Seniems žmonėms mieliausi ir yra daiktai kas susiję su šeima.
Seneliams dovaną išrinkti aju sunkiau. Net nežinau ką sugalvoti, apart kokio puodelio su artimųjų nuotrauka, skaitomo laikraščio/žurnalo prenumeratos
[/quote]
Prietarais reikia netiketi, tai jie ir neveiks
As savo vyrui (tada dar tik draugui) pirmu draugystes metiniu proga laikrodi padovanojau. Visos drauges eme kvakseti, kad dabar tai jau issiskirsim, o mes emem ir susituokem

[/quote]
Nesąmonė tie prietarai. Savo vyrui esu dovanojusi laikrodį draugystės pradžioje. Mano mama tėčiui atsimenu irgi kažkada laikrodį dovanojo. Mažiau reikia tikėti tais prietarais.