***dekui visom uz toki silta priemima mano Kaledinio konkursinio
P.S. O ka merginos reiskia LO????
LO= Layout=1 ar 2 psl. scrap'o darbelis, taip pat naudojamas zodis
"spread", "2 page spread", bet tai visad reiskia kad 2 psl.
Vis norisi man ka lietuviskai parasyti vietoj LO, kad visiem butu aisku, bet tik "scrap-darbelis" vadinu. Aplamai, manau lietuviu k. komisija netgi neturi zodzio "scrapbooking", o gal jau yra vertimas?
O tuos raizgalus kaip pavadinot, tai as tokius stampus turiu, liuks efekta duoda.
as irgi tokius stampus turiu, bet nelygiai stampuoja ties tom vietom kur nelygu ar popieriai sujungti.
o gelytes pati karpei ar cia tokias ysigiji ir tik embrosinai krastelius?
gelytes sudetos is 2 skirtingu firmu, o centras maziausias tai skylamusos deka. Embosinau, nors galejau su akriliniais dazais toki efekta gauti. Labai tiktu isigyti toki snow-tex=sniego grudo fakturos "puffy" dazus, bet bandau apseit su tuo ka turiu
o tuos konkorezius, tai man nuplaut noris biggrin.gif

O mano pirma mintis buvo kad sukeltu alergija ir ciaudet pradeciau nuo ju...mane konkoreziu puokste irgi nekabino
kaip nuotraukose tau pavyko isgaut tokias grazias spalvas... Jos sukuria toki jaukuma... wub.gif Bendrai ir viso LO papuosimai prisideda prie to nuostabaus spalvinio derinuko bigsmile.gif
Nuotraukos apsviestos su blykste nukreipta i lubas--tai netiesioginis apsvietimas bet tas kuris nuo lubu atsoka. Prof. fotografai sakytu kad per daug geltonumo yra mano foto, ir tai buna kadangi aparato "white balance" nustatytas ant "auto", tai kadangi kambariu sienos "siltu" spalvu (geltonos ir raudonos) ir apsvietimas naminem lempom, kurios dar labiau skleidzia geltona sviesa. Bandziau white balance nustatyt ant "incandescant"=lemputes simbolis, tai kompensuoja ta geltona sviesa ir ja numusa, bet nors turetu atrodyti "naturaliau" tokia kompensacija, man nuotraukos atrodo per saltos, labiau melynumo matosi. Tas geltonumas man "silciau" ir mieliau atrodo seimos nuotraukom.
Pyk nepyk - darysiu scrap-lift'ingą
kam man cia pykt--tai man didelis komplimentas kad nori scrap-lift'int
Tuos kabancius zaisliukus dar kitam LO panaudosiu, bet pakabinsiu nuo juosteliu su bantuku salia zaisliuko...bet siam LO netiko kadangi juosteles per daug pasireiske ir ateme erdve kurios labai reikejo siame LO.