QUOTE(ingridatita @ 2009 01 16, 23:47)
keista,kad tai reguojama i kritika

neirodysime ,kuri cia daugiau zino, domisi ir panasiai.cia tikrai ne vieta ir laikas.

kiekviena mes zinom ir ismanom savo darba

taciau ieskoti cia klientu ir save reklamuotis tikrai neprofesionalu.....ta ir norejau akcentuoti,beto jus viename savo pasisakymu taip paaiskinot kare,kad garbanotiems plaukams tai vos netobulas varijantas,tai tikrai netiesa nebent su tiesintuvu rankose kiekviena diena.tai nezinau ,

cia merginoms spresti
As nesuprantu jusu kirpejos
ingridatita cia niekas neiesko klienciu, cia as pati ieskojau kirpejos geros, kad radau tai dziaugiuosi, bet kad pati siulytusi taip nebuvo, taip kiad nemaisykite savokos su ieskojimu ir atradimu

pvz as kiek paskaiciusi cia sita foruma tai tikrai zinau, kad pas jus neiciau jau nuo pirmos zinutes siame forume supratau, kad is jusu negauciau tai ko noriu, kaip pvz viena cia klausiusi jusu apie dazyma plauku ir idejusi nuotrauka jus parasete, kad oi kam jums dazyti tokius grazius plaukus ir t.t.., nu mane tokie pasakymai kirpejos "uzmusa" as pas tokia kirpeja niekada nebenoriu eiti antra karta, jeigu as atejau pasikeisti i kirpykla ir noriu, kad mane nukirptu tai kirpeja turetu daryti savo darba,o ne pamokslauti, ji gali tik patarti, bet nesakyti "ne as nekirpsiu man gaila tavo plauku"

Cia nieko nenorejau izeisti, tik tiesiog pasakyti savo nuomone