Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai kirpėjai

QUOTE(Aistee:) @ 2008 12 10, 22:51)
Labas, ir as turiu tamsius plaukus ir noriu sviesiu sruogeliu, bet galvoju ar nebus labai ryzos?

ant mano plaukų tai normaliai visai gavos poryžės tokios biggrin.gif bet visai nieko aišku visos galvos tokios nenorėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga&Vikute @ 2008 12 11, 00:02)
ant mano plaukų tai normaliai visai gavos poryžės tokios biggrin.gif bet visai nieko aišku visos galvos tokios nenorėčiau lotuliukas.gif

o tavo plaukai juodi ar rudi?, mano tai juodi.
Atsakyti
QUOTE(Aistee:) @ 2008 12 10, 23:08)
o tavo plaukai juodi ar rudi?, mano tai juodi.

tamsiai rudi
Atsakyti
QUOTE(Aistee:) @ 2008 12 10, 22:51)
Labas, ir as turiu tamsius plaukus ir noriu sviesiu sruogeliu, bet galvoju ar nebus labai ryzos?

as turejau tamsiai rudus plaukaus, beveik juodus, bet kirpykloje isgavo sviesias sruogas, nebuvo ryzu. Tik laike pora valandu doh.gif
Atsakyti
labas merginos 4u.gif turiu klausimeli.mano plaukai ilgi (iki uzpakalio).taciau jie visiskai netinka prie mano ilgo veido doh.gif kai issiplaunu ir is paformuoju,tai valanda dar kaip ir nieko atrodo,o jau paskui nuo svorio subliuksta,prilimpa prie galvos ir atrodau glauniai..... unsure.gif kaip galeciau juos issikarpyti kad labai neisploninti?buciau lb dekinga kad kokiu pavyzduku imestumet.aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 12 11, 12:17)
as turejau tamsiai rudus plaukaus, beveik juodus, bet kirpykloje isgavo sviesias sruogas, nebuvo ryzu. Tik laike pora valandu  doh.gif

Pirmadieni esu uzsirasiusi i kirpykla, tai tikiuosi, kad ir man gausis sviesios sruogeles g.gif
Atsakyti
Kokius patartumet svelniausius dazus be amoniako? Nadojau mi8k shake,noreciau pabandyti cutrin. O gal ir keune turi kokius lb svelnius,maziau kenkencius?
Dazau savo pilkus plaukus rudai,tai su spalvom problemu nebuna.
Atsakyti
Dingo musu padejeja ax.gif smile.gif
Atsakyti
Klausimas kirpėjai ir pūstaplaukėms:
Mano plaukai šviesinti ir pūsti, kai kipėja ištiesina, būna glotnūs ir sveiki (pustumas ne del to, kad plaukas nesveikas). Kadangi plaukus bandau auginti, gaila naudoti feną ar tiesintuvą. Ar yra kokiu gudrybių/priemonių? Esu išbandžius tikrai daug, bet nepavyksta išgauti glotnumo.
Busiu labai dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(empa @ 2008 12 11, 22:17)
Mano plaukai šviesinti ir pūsti, kai kipėja ištiesina, būna glotnūs ir sveiki (pustumas ne del to, kad plaukas nesveikas). Kadangi plaukus bandau auginti, gaila naudoti feną ar tiesintuvą. Ar yra kokiu gudrybių/priemonių? Esu išbandžius tikrai daug, bet nepavyksta išgauti glotnumo.
Busiu labai dekinga uz patarimus  4u.gif

O aliejukas plauku galam nepadeda? g.gif Nes as perbraukiu su juo, puikiai susiglotnina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 11, 17:07)
Kokius patartumet svelniausius dazus be amoniako? Nadojau mi8k shake,noreciau pabandyti cutrin. O gal ir keune turi kokius lb svelnius,maziau kenkencius?
Dazau savo pilkus plaukus rudai,tai su spalvom problemu nebuna.

Pabandyk Keune augaliniu dazu linija arba Alfaparf - sitie man labiausiai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 12 gruodžio 2008 - 00:56
sveikos merginos biggrin.gif atsiprasau ,kad tik dabar prie jusu prisijungiau.artejau sventes ir visi nori but grazus.... 4u.gif
Papildyta:
keunes dazai be amoniako man labai patinka,tad rekomenduociau jums pabandyt,manau nenusivilsit.

Papildyta:
QUOTE(empa @ 2008 12 11, 23:17)
Busiu labai dekinga uz patarimus  4u.gif

plaukai sveisint,banguoti....
banguotas plaukas ir taip yra sausenis nei kitu rusiu plaukai,beto dar sviesintas ir dar auginam plaukus ir aisku nelabai kerpam(dazniausia)
plaukui truksta dregmes,gal tiesiog daugiau maitinanciu kaukiu.ant ka tik isplauto plauko naudokite purskiamus keratinus,proteinus kad kiek imanoma plauka pridrekinti.naudoti aliejukus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridatita @ 2008 12 12, 14:02)
sveikos merginos biggrin.gif atsiprasau ,kad tik dabar prie jusu prisijungiau.artejau sventes ir visi nori but grazus.... 4u.gif
Papildyta:
keunes dazai be amoniako man labai patinka,tad rekomenduociau jums pabandyt,manau nenusivilsit.
Papildyta:

plaukai sveisint,banguoti....
banguotas plaukas ir taip yra sausenis nei kitu rusiu plaukai,beto dar sviesintas ir dar auginam plaukus ir aisku nelabai kerpam(dazniausia)
plaukui truksta dregmes,gal tiesiog daugiau maitinanciu kaukiu.ant ka tik isplauto plauko naudokite  purskiamus keratinus,proteinus kad kiek imanoma plauka pridrekinti.naudoti aliejukus. 4u.gif

kerpami.. smile.gif ir purskiami, va gal su aliejukais dar reiketu daugiau paeksperimentuoti.
Atsakyti