vienintelis dalykas, kas man uzkliuvo, tai damos viduje nereikejo apkrakliuoti, arba tada kazkuo panasiu i arabiska guma, kad butu reti ir ploni suskilimai.
mamučiuk, kol neisvardinai "klaidu" tol nieko ir nepastebejau. labai dailios abi dezutes
, o tos "klaidos" kitu akimis gali buti "navarotas" (nesugalvojau zodzio
)
vienintelis dalykas, kas man uzkliuvo, tai damos viduje nereikejo apkrakliuoti, arba tada kazkuo panasiu i arabiska guma, kad butu reti ir ploni suskilimai.
mamuciuk, labai fainos dezutes, cia su artmanijos svikomponenciu darei?
as nematau jokiu pabalimu
as nematau jokiu pabalimu
QUOTE(kornelija.k @ 2008 12 17, 14:40)
mamučiuk, kol neisvardinai "klaidu" tol nieko ir nepastebejau. labai dailios abi dezutes
, o tos "klaidos" kitu akimis gali buti "navarotas" (nesugalvojau zodzio
)
gal dar ir blicas čia reikalą pagadino
tiesiog klaidos, gerai padės kitoms darančioms
dariau su Stemperia medium
QUOTE(mamučiukas @ 2008 12 17, 13:32)
Aha,matau
Man pirmoj dezutej irgi is vidaus tas paveksliukas be kraklio butu graziau...arba truputi kitaip.....Bet abi dezutes grazios labai
gal tada reikėjo ją ten visą sendinti
Na kažkaip man susišvietė, kad turi būt gražu, nes man kažko truko viduje, "kažkokios razinkos"
atkeipėt dėmėsį, ten dar vidus raudonu flicu išklijuotas
Na kažkaip man susišvietė, kad turi būt gražu, nes man kažko truko viduje, "kažkokios razinkos"
atkeipėt dėmėsį, ten dar vidus raudonu flicu išklijuotas
mamučiuk,
labai gražios dėžutės
kol nerašei klaidelių - maniau, kad taip ir turi būti, ypač tie krašteliai.
labai gražios dėžutės
kol nerašei klaidelių - maniau, kad taip ir turi būti, ypač tie krašteliai.
Klaidelės, klaidelės ten
prieštai galvojau, kad nieko tokio, nes planavau dažyti baltai, o paskui kažkaip pamiršau
ačiū labai Visom už pagyrimus
čia mano pirmi pabandymai, kuriuos galiu jau Jums parodyti
ačiū labai Visom už pagyrimus
čia mano pirmi pabandymai, kuriuos galiu jau Jums parodyti
Žydraakė, na jau kaip gražu
zydraake labai grazus tavo darbeliai
na va ir mano kaledines dovaneles mamom ir uosvenem

na va ir mano kaledines dovaneles mamom ir uosvenem

ingusiaa, kokį sendintoją naudoji? oi džiaugsis dovanų gavėjos