Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 3

Sveikutes

visu darbeliai tiesiog nuostabus wub.gif su maniskiais tai nera ka lygint blush2.gif
tam kad gautusi didesni itrukimai, reikia tepti pirmo zingsnio kelis sluoksnius. bent jau man taip aiskino parduotuvej
noriu parodyti savo paskutiniuosius darbelius blush2.gif
dezute papuosalams

user posted image

komodele

user posted image

pailga dezute

user posted image

dezute arbatai

user posted image

tikiuosi labai nepeiksit, nes taip stengiausi biggrin.gif dabar kazkaip ikvepimas prapuole, o tiek prisizadejus Kaledoms padaryt doh.gif
Atsakyti
aciukas uz ats. mirksiukas.gif 4u.gif

kruopa niu liabai grazu, ypac paskutine dezute thumbup.gif
Atsakyti
LABAI grazu!!!!

p.s. o kad uzklijuoti taip motiva ant atidaromo pavirsiaus, tikriausiai reikia ant uzdaryto klijuoti, o tada prapjauti atsargiai , ar kaip blush2.gif
Atsakyti
kruopa niu grožis tos dėžutės su šaltalankiais ir komodėlė fainuolė wub.gif
O tu taip ir darei pirmą žingsnį tepei kelis kartus?

http://public.fotki....grite/dekupaas/
Atsakyti
Pivanija Nuostabioji, o kur galima rasti tokio tipo rėmelių g.gif Man tokiam rėmelių tipui dekupažas labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2008 12 17, 18:12)
Pivanija Nuostabioji, o kur galima rasti tokio tipo rėmelių g.gif Man tokiam rėmelių tipui dekupažas labai labai thumbup.gif

pirkau Dekovitoj
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2008 12 17, 19:12)

Spėju, kad THOM. PHILLIPS, bent jau aš panašius čiupinėjau, čiupinėjau..... mirksiukas.gif
Na ir pasipylė grožiai ir taip įdomu, nes vis naujų autorių tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugu: 17 gruodžio 2008 - 17:35
QUOTE(88888888 @ 2008 12 17, 18:20)
Niu negaliu pratylėti  blink.gif
Mamučiukas,Žydraakė.ingusiaa,Pinavija Nuostabioji  blink.gif NUOSTABU  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif TIESIOG  wub.gif  wub.gif  wub.gif

pritariu labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2008 12 17, 15:41)
Pasirodau dar truputuką ax.gif
user posted image

Zydraake labai grazios pakabeles, tokios mielos 4u.gif 4u.gif

gal paslapti isduosi kur tokiu pakabeliu nusipirkt galima? aisku "pliku" biggrin.gif
Atsakyti
Vis darbeliai tikrai puikūs ;-)

Ir Kruopos, ir Žydraakės, ir kitų, bet Pinavija Nuostabioji maloniai nustebino wub.gif Super thumbup.gif
Atsakyti
mamuciuk, Žydraakė, ingusiaa, kruopa merginos saunus darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (net pavydas baltas sueme blush2.gif )
Atsakyti
Grožybių metas čia pas visas, smagu,kad darote labai originalius darbelius,kartais pažiūrėjus net pavydu,kad nauji žmonės viską mato kitaip savaip, nes "senokės" lyg ir nuspėjamos per daug jau....

kad ir nuspėjama , bet vis tik pasirodysiu ....

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 17 gruodžio 2008 - 21:27