Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 3

bet paziurek is gerosios puses:) tokiu niekas netures:)))ir niekam neiseis nusikopijuoti:)))
mesk cia, ivertinsim...gal jau miegot laikas, tai is nuovargio blogai atrodo...smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 12 18, 00:54)
linkiu ir jum visom siek tiek atsipalaiduoti...baikti nervintis...jei kazkas nebus idealiai uzklijuota, kaledos visvien ateis...ir niekas tikrai neizvelgs, jog kazkas kreiva, kazkas ne taip kaip norejot...
nezinau ar kas suprato ka norejau pasakyti...bet...smile.gif)))linksmo ir silto pasirengimo sventem...ir dovanu kurimo artimiesiems...juk dovana svarbiausia padovanota is sirdies...o neprikaupta blogu emociju ir vargo rolleyes.gif  4u.gif

oi, kaip prisikrizenau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif supratom, supratom biggrin.gif
kalėdos vistiek ateis ir labai greitai biggrin.gif ir dar supratom, kad dovanotam arkliui į dantis nežiūrima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 12 17, 22:54)
linkiu ir jum visom siek tiek atsipalaiduoti...baikti nervintis...jei kazkas nebus idealiai uzklijuota, kaledos visvien ateis...ir niekas tikrai neizvelgs, jog kazkas kreiva, kazkas ne taip kaip norejot...

na kad jau su tokia gaida čia bigsmile.gif tai rodau ir aš savo pirmuosius blynelius ax.gif
user posted image
Prisipildę sloikeliai keptų meduoliukų ir imbierinių sausainukų bei pasipuošę kaspinukais keliaus dovanų biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
ne, ne is nuovargio, ir miegoti dar nesiruosiu..as prie ju jau pora dienu nekisau pirstu.. nzn, kaip istaisyti klaidas wink.gif ryt idesiu foto, mano seimyna jau miega..
bet kaip visos graziai ir kruopsciai dekupazina, dar seniau atsirasdavo tokiu biski papeckeliotu darbeliu, o dabar jau koks lygis! kokios visos saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
violence, swoon.gif thumbup.gif saunuole !!!
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2008 12 18, 02:13)
oi, kaip prisikrizenau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif supratom, supratom  biggrin.gif
kalėdos vistiek ateis ir labai greitai  biggrin.gif ir dar supratom, kad dovanotam arkliui į dantis nežiūrima  rolleyes.gif

taip, ta ir norejau pasakyt...smile.gif)))i datis neziurima:)))))))))))

violence..smagus darbeliai...ir tiek daug..is sirdies padirbeta..turetu graziai atrodyti, visa rikiuote..o dar pilna visokiu geriu:))))

taip, ziuriu visos inirtingai ruosiasi kaledom.... lotuliukas.gif
pas mane kambarys jau virto musio lauku:))))neberandu vietu kur ka padet per darbelius:))))o kad betvarke netrukdytu...tai pabaigus uzdarau duris ir i kambari neinu lotuliukas.gif o vyras isvis namo isdarbo negrizta lotuliukas.gif
Atsakyti
Gabii__, nufotkink savo dovanas, ir po svencu butinai idek foto wink.gif oi tie musu vyrai... hihihi.gif
Atsakyti
tai as visus fotkinu...jau senai...bet sunku baisiai idet..nes reik sutvarkyt, sudet tas nuotraukas:))))man tokia tai kancia...smile.gif))bet sudesiu, po svenciu, gal veliau truputi...smile.gif)))
o siaip tai:))kaip sakiau...i dantis neziurima..tai ar taip ar taip tures patikti...smile.gif)))))turiu kelias kritikes kurios ateina apziuri darbus...pasako...taip..gerai:)))grazu..smile.gif))) lotuliukas.gif tai ir paleidziu i pasauli tada lotuliukas.gif

o cia ir be manes yra kam girtis, tai:)))))as kukli lotuliukas.gif
o kas jei norit pamatyti...ti kvieciu i svecius..arbatos, sampano...darbu paziureti.... lotuliukas.gif
Papildyta:
dabar man servetku jau labai reikia is wimmel...pagaliau ant nauju sakiau padarysiu didelius darbus sau..i namus...jau rankos niezti...darbai sitie nebaigti...sventes neduoda ramybes...jei vyras neiseis is namu..ir nereikes paskui ieskoti, kaip i namus parsitempti...tai...smile.gif))))))))))
taip...tie vyrai...smile.gif))gerai su jais...bet galetu ir nesimayti darbu sukuryje:)))))o jiem valgyti, pirsta nusimuse...liudna...smile.gif)))su savo bedom trukdo dirbti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 18 gruodžio 2008 - 00:30
mano tai ne vyras maisosi, o vaikai biggrin.gif . siandien mazoji pasieme litriaka lako ir ispyle ant kilimo salione doh.gif shoka lengva gavau, paskui mintis pirma i galva atejo, kad gerai jog namie tik as su vaikais......... bo tais netektu nei kalediniu dovanu pabaigi man atrodo doh.gif doh.gif doh.gif del servetku, tai man irgi jau lyg noretusi. perziurejau savo nepilna 100 ir, kad man mazoka ko tais pasirode. pasirinkimo labai truksta doh.gif blink.gif
Papildyta:
o del vizito pas tave, gabii_, tai visai noreciau. pastaruoju metu kazko vis pagalvju, kad smagu butu pas gabii_ i panevezi kada nulekt biggrin.gif
Atsakyti
Na jau visų darbų grožis wub.gif
Jau Kalėdos user posted image bus įspūdingos tiems, kas gaus Jūsų darbelius user posted image

p.s. gal ir man galima vieną tokį sloikiuką su meduoliaisuser posted image, adresą parašysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 18 gruodžio 2008 - 08:25
Violence ,na ir paplušėjai blink.gif Šaunuolė thumbup.gif

Merginos,klausimėlis, o kai padarot padėkliukus po puodeliais ,jie paskui nelimpa prie karšto puodelio ? Vis noriu pasidaryti ,bet susilaikau ,nes galvoju ar galėsiu naudoti .

Man tai vyras nemaišo ,atvirkščiai dar vaikus pasaugo ,kad man netrukdytų .Bet vakar pačiu atsakingiausiu momentu ,kai klyjavau visą pilnai nosinaitę ,rodo rankas ir klausia kuo pasitepti ,aš vos nesprogau biggrin.gif Tyliai ,bet pro dantis pasakiau -palauk ,ne dabar biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas:) Smagu pasigrozeti tokiais graziais jusu darbukais:) Saunuoles thumbup.gif
Pasirodysiu savo:)
user posted imageuser posted image
Atsakyti
padėkliukai, user posted image ax.gif
Violence, šauni mintis ir gražiai padirbėjai thumbup.gif
Atsakyti