Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 3

Gal kas turi trijų stalčiukų pora dėžučių nedekoruotų, tokių kaip ŠITA

Nupirkčiau ir būčiau dėkinga. Niekur nerandu..
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2008 12 28, 21:53)
o čia mano  blush2.gif

man labai patiko 3 lentelė wub.gif tiesiog labai thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms atsiliepusioms, dėžutę jau radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2008 12 29, 09:35)
Gal kas turi trijų stalčiukų pora dėžučių nedekoruotų, tokių kaip ŠITA

Jei dar kas norėtų dėžučių ax.gif
Atsakyti
88888888, o man parūpo, kaip tu nudekupažini degtukų dėžutę g.gif Ta dovanėlė, kur padėkliukas, žvakė ir degtukų dėžutė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2008 12 29, 11:28)
88888888, o man parūpo, kaip tu nudekupažini degtukų dėžutę g.gif Ta dovanėlė, kur padėkliukas, žvakė ir degtukų dėžutė thumbup.gif

Ačiu smile.gif
Paprasčiausiai ,kaip ir bet koki kita daikteli ,nieko ypatingo ten nereikia daryti .
Dar kelios
user posted image

user posted image

Dovute ,dekui smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 29 gruodžio 2008 - 10:35
QUOTE(88888888 @ 2008 12 29, 10:31)
Ačiu smile.gif
Paprasčiausiai ,kaip ir bet koki kita daikteli ,nieko ypatingo ten nereikia daryti .
Dar kelios
user posted image

user posted image

Dovute ,dekui  smile.gif

Nu liuks thumbup.gif
O dėžute nesušlapma labai nuo dažų, klijų ir lako g.gif
Atsakyti
Ačiū aciuks.gif supersandryte aciuks.gif

Kokios smagios degtukų dežutės biggrin.gif

88888888, o ta antra lėkštutė ant kokio pagrindo daryta mirksiukas.gif ir kokia ten paskirtis, lėkštutė ar paveiksliukas mirksiukas.gif Man labai mielas wub.gif

ir dar ta su rožytėm žvakydė labai miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 12 29, 12:07)
Jei dar kas norėtų dėžučių  ax.gif

o kokie dėžutės išmatavimai? Jei galima man į až atsakymėlį. Nes dėžutė atrodo labai ptraukliai, tik norėčiau, kad ten tilptų bent dėžutė (25 pak) arbatos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(88888888 @ 2008 12 28, 20:42)
Gražūs darbai ,darbštuolės  thumbup.gif  wub.gif Smagu,ar ne ,kad mėgstamam užsiėmimui  randam laiko , įdedam į juos savo meilės ir šilumos , o per šventes galim pradžiuginti savo artimuosius ir draugus .
Parodysiu ir aš savo dovanėles
ax.gif

Mačiau šaunią arbatos dėžutę,pakeistą jau ne į skirtą arbatai, o papuošaliukams. Tik bent jau man visai nesimato užrašo TEE. Jei gali pasidalink paslaptim kaip jį taip meistriškai panaikinai ax.gif
Atsakyti
Aštuoniuke, šaunios degtukinės, man vis maga tas dideles padaryti, bet kažkaip nenįsigyju. Kas ruošiasi dekupažinti dektukų dėžutes, rekomenduoju paieškoti senesnių laikų ,kai jos buvo tokios plonos faneros, vat tos dekupažinasi kaip tikros dežutės.O kartoninės bent man trupučiuką pasipučia, bet po to atgal susitraukia išdžiūvusios.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2008 12 29, 11:38)
O dėžute nesušlapma labai nuo dažų, klijų ir lako g.gif

Stengiuosi kuo tirstesniais dazais ir klyjais viska daryti .
QUOTE(simbail @ 2008 12 29, 12:01)
o kokie dėžutės išmatavimai? Jei galima man į až atsakymėlį. Nes dėžutė atrodo labai ptraukliai, tik norėčiau, kad ten tilptų bent dėžutė (25 pak) arbatos  ax.gif
Mačiau šaunią arbatos dėžutę,pakeistą jau ne į skirtą arbatai, o papuošaliukams. Tik bent jau man visai nesimato užrašo TEE. Jei gali pasidalink paslaptim kaip jį taip meistriškai panaikinai  ax.gif

Dezutes ismatavimai parasyti po nuotrauka.
Pvz ,PICKWICK pakiukai telpa puikiai ,o ETNO jau didoki ,tai juos reikia guldyti ,tada telpa maziau.
Raideles uzglaistau su glaistu medziui .
QUOTE(Lachesė @ 2008 12 29, 12:04)
Aštuoniuke, šaunios degtukinės, man vis maga tas dideles padaryti, bet kažkaip nenįsigyju. Kas ruošiasi dekupažinti dektukų dėžutes, rekomenduoju paieškoti senesnių laikų ,kai jos buvo tokios plonos faneros, vat tos dekupažinasi kaip tikros dežutės.O kartoninės bent man trupučiuką pasipučia, bet po to atgal susitraukia išdžiūvusios.

Aciu ,Lachese smile.gif Zinok ,kiek ieskojau ,niekur neradau tu senovisku dezuciu verysad.gif
Taip,padarius jos truputi pasirietusios buna ,bet paskui atsiriecia biggrin.gif
Dariau pora ir dideliu,draugams ,zidiniui uzkurti
user posted image
Cia kita puse
user posted image

Papildyta:
QUOTE(mamučiukas @ 2008 12 29, 11:44)
Kokios smagios degtukų dežutės biggrin.gif
88888888, o ta antra lėkštutė ant kokio pagrindo daryta mirksiukas.gif ir kokia ten paskirtis, lėkštutė ar paveiksliukas mirksiukas.gif Man labai mielas  wub.gif
ir dar ta su rožytėm žvakydė labai miela wub.gif

Aciu ,kaimynele smile.gif Ten stikline lekstute ,dekoruota is apacios .
O ta su rozytem irgi is lekstutes padaryta .
Atsakyti
simbail, užrašą TEE galima paslėpti tiesiog apsukant stalčiukus kita puse mirksiukas.gif

88888888, o degtukų dėžutes lakuoji skystu laku ar purškiamu? Ir gal dar gali įmesti nuorodą, kokį glaistą medžiui naudoji, nes turiu dvi vyno dėžes su klientų logotipais, reik kažkaip užmaskuot, bet norėtųsi nedidelio kiekio to gklaisto nusipirkt ax.gif
Atsakyti