Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 3

http://www.senukai.l...st_tab=articles
Toks .Nebrangus ir ilgam uzteks ,jei tik tokias smulkmenas uzmaskuoti.As glaisciau ir molini pavirsiu ,laikosi super .
Galima ir apsukti stalciukus,bet nevisada jie gerai itelpa apsukti .Bet man tai tvarkingiau atrodo ,kai antra puse svari ,nei su raidem.

Degtuku dezutes lakuoju su teptuku ,akriliniu laku .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 29 gruodžio 2008 - 12:42
nu ka ir as savo rodausi. 4u.gif
uzsakymukas
user posted image

sesei
user posted image

mamai arbatos dezute smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 12 29, 12:31)
http://www.senukai.l...st_tab=articles
Toks .Nebrangus ir ilgam uzteks ,jei tik tokias smulkmenas uzmaskuoti.As glaisciau ir molini pavirsiu ,laikosi super .
Galima ir apsukti stalciukus,bet nevisada jie gerai itelpa apsukti .Bet man tai tvarkingiau atrodo ,kai antra puse svari ,nei  su raidem.

Degtuku dezutes lakuoju su teptuku ,akriliniu laku .

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
dar atidaryta arbatine :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 12 29, 15:47)

Labai grazus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
kornelija.k man labai patiko pirmas rinkinukas smile.gif labai čiki atrodo smile.gif dar raštas taip nematytas.. O ta komodėlę, gal gali nufotkint uždarytą?
Atsakyti
Aciu 4u.gif

komodele uzdaryta:
user posted image
Atsakyti
Kornelija vos sugebejau paziuret didesni vaizdeli tavo darbeliu ale tu nesikuklink taip graziai padarei del fotkes per visa puslapi ir dar daugiau lotuliukas.gif zodziu saunuole

Dovute man nepaprastai patiko tavo pirmosios dezutes virsus (nezinau ka ten dejai bet tikrai labai grazu) tik ve del sonu tai noretus truputeli sbtilesniu tu potepiu, gal patarciau taip nutapius praeiti svitriniu popierium tai net pati nustebtum kaip graziai jie susilietu ir perkeitu vieni kitus

Cia kaip tik paskutine kaledine "nugrauzta" sena iki begalybes patresusiai tarodanti dezute arbatelei
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 29 gruodžio 2008 - 15:34
Kornelija.k,man ta komodele labai patiko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 12 29, 16:29)
Kornelija vos sugebejau paziuret didesni vaizdeli tavo darbeliu ale tu nesikuklink taip graziai padarei del fotkes per visa puslapi ir dar daugiau  lotuliukas.gif zodziu saunuole
Cia kaip tik paskutine kaledine "nugrauzta" sena iki begalybes patresusiai tarodanti dezute arbatelei

Man, zinok, nedaejo, ka pasakei blush2.gif
bet uztai supratau, ka reiskia saunuole lotuliukas.gif tai va aciu 4u.gif

grazi labai tavo patresusiai atrodanti thumbup.gif

QUOTE(88888888 @ 2008 12 29, 16:41)
Kornelija.k,man ta komodele labai patiko  wub.gif  thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
kornelija.k, labai grazi komodele smile.gif thumbup.gif labai graziai patinkots krasciuku spalvos smile.gif
Ingusia, dezute thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ingusia31 tavo tą arbatinė taip man rodos ir kvepia kokiu imbieru ,gvazdikėliu na toks kalėdinis kvapas bigsmile.gif (gerai čia pasakiau ,na bet gal supratot )Vienu žodžiu wub.gif
kornelija komodėlė thumbup.gif
88888888 Tavo degtukų dėžutės tokios fainuolės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grite: 29 gruodžio 2008 - 19:36